pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
σταμάτα να δείχνεις αυτούς τους άντρακλες έχει αρχίσει και μου σηκώνεται !!!
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Τρία χρόνια καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής
Το Μνημόνιο απεδείχθη εθνοκτόνο, προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, επέφερε ανεπανόρθωτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, δραματική συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας και εκτίναξη του χρέους σε επίπεδα μη αντιμετωπίσιμα.
Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση μονομερή καταγγελία του Μνημονίου, σε αντίθεση με την αριστερά που μετά από δεκάδες κωλοτούμπες, μιλά πλέον για... "αναστολή". ΝΔ και Σύριζα είναι οι δύο όψεις της ίδιας πολιτικής ξεπουλήματος στους διεθνείς τοκογλύφους. Πάγιο και διαρκές αίτημα της Χρυσής Αυγής, αλλά και όλου του ελληνικού λαού, να κάτσουν στο σκαμνί οι πρωταίτιοι της γενοκτονίας του Έθνους. Εξεταστική επιτροπή και ειδικό δικαστήριο για όσους έδεσαν την χώρα με τα δεσμά του μνημονίου.
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Αγαπητέ δεν συνηθίζω να σπαταλάω τον χρόνο μου συνομιλώντας με νικ πίσω απο τα οποία κρύβονται είτε τρολ, είτε αμόρφωτοι στόκοι, είτε κάφροι που ξαφνικά ένιωσαν νομιμοποιημένοι να κατέβουν απο τις κερκίδες, να φορέσουν μια μαύρη μπλούζα με μαιανδράκια, και να εφαρμόσουν τις πρακτικές τους προς "όφελος" της πατρίδας.
Πόσο μάλλον όταν πίσω απο ενα νικ κρύβονται και τα τρία μαζί.
ξέρεις, ομοφυλόφιλος θεωρείται και αυτός που τον δίνει σε άντρες ...σταμάτα να δείχνεις αυτούς τους άντρακλες έχει αρχίσει και μου σηκώνεται !!!
ξέρεις, ομοφυλόφιλος θεωρείται και αυτός που τον δίνει σε άντρες ...
παρε αυτο για να σου πεσεισταμάτα να δείχνεις αυτούς τους άντρακλες έχει αρχίσει και μου σηκώνεται !!!
έλα σε καμια συγκέντρωση τότε, που ξέρεις μπορεί να βρεις τον άντρα της ζωής σου ...τι να κάνω θα υποκύψω στον πειρασμό ! αν είναι να χάσω τον ανδρισμό μου για τόσο γεροδεμένα αγόρια, χαλάλι !!!
παρε αυτο για να σου πεσει
έλα σε καμια συγκέντρωση τότε, που ξέρεις μπορεί να βρεις τον άντρα της ζωής σου ...
1) εγω δεν δεν εχω ξαναβαλει πουθενα τον σκατογεροΜου την έχεις ξαναβάλει την φωτο. Ποιος σου είπε ότι είμαι κομμουνιστής ?? Πάντως, ανεξάρτητα από τις πολλές μαλακίες που έχει κάνει και έχει πει ο συγκεκριμένος, έχει κάνει και κάτι σωστό (την εποχή που οι πρόγονοι σας ντύνονταν με φουστανέλες και είχαν στο μπράτσο την σβάστικα) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και να τον βρω δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε. Βλέπεις, εγώ μιλάω ελληνικά δεν μουγκρίζω.
1) εγω δεν δεν εχω ξαναβαλει πουθενα τον σκατογερο
2) ο σκατογερος δεν ανοικει στο κκε
3) οι προγονοι μου πολεμουσαν στα βουνα τοτε που οι δικοι σου διαβαζαν τις μαλακιες του ριζοσπαστη περι φασιστικου πολεμου του Μεταξα κλπ...
Και να τον βρω δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε. Βλέπεις, εγώ μιλάω ελληνικά δεν μουγκρίζω.
Παραδεχεσαι οτι μουγκριζετε δηλαδη?ε ψάξε να βρεις τον άντρα της ζωής σου αλλού τότε ...
1) τυπε δεν εχω "συναγωνιστες παιζω σολο'
1) ίσως τον έβαλε κάποιος "συναγωνιστής" σου (άλλωστε σε όλους σας μαθαίνουν να λέτε τα ίδια "επιχειρήματα")
2)Είπα ότι δεν είμαι κομμουνιστής, όχι ότι δεν ανήκω στο κκε (το "ανοίκει" δεν γράφεται έτσι)
3)Δεν ξέρω τι έκαναν οι βιολογικοί σου πρόγονοι (τους οποίους δεν θέλω να θίξω εφ' όσον δεν τους γνωρίζω) πάντως οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι έκαναν αυτό που σου περιέγραψα και πολύ χειρότερα. Αλλά βλέπεις μετά τον πόλεμο δεν τιμωρήθηκαν οι προδότες, για αυτό έχετε ακόμα το θράσος να μιλάτε ...
Παραδεχεσαι οτι μουγκριζετε δηλαδη?