apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επαναστατης τυπεταξιδιαρης=χασισακιας? ;)
επαναστατης τυπεταξιδιαρης=χασισακιας? ;)
δίκιο έχει, στην προσοχή βαράς το δεξί πόδι, το βήμα ξεκινάς με το αριστερό
του κωλουεπαναστατης τυπε
Καλα τα λεει ο ΚοσμαςΑνάποδα
Καλα τα λεει ο Κοσμας
Γραφτηκε μεταξυ αλλων και αυτο:Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί γιατί δεν το πολυπαρακολουθώ το νήμα, αλλά πιστεύω όλοι να καταλάβατε τι δουλειά έχει ο Τράγκας στο σκάι, έτσι??
Τι ακριβως δεν καταλαβε ο Χατζηνικολαου δηλαδη?Ο Χατζηνικολάου αδειάζει τον Τράγκα
«Δεν μου άρεσε η εκπομπή με τους χρυσαυγίτες»
Αγανάκτηση, αντιδράσεις και οργισμένα μηνύματα στo twitter προκάλεσε η χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ΣΚΑΪ όπου είχε καλεσμένα τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Πριν από λίγο ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε ιδιαίτερα καυστικά την χθεσινή εκπομπή, σημειώνοντας ότι ήταν μια εκπομπή που δεν του άρεσε καθόλου και συμπλήρωσε πως δεν κατάλαβε για ποιο λόγο υπήρχαν τέσσερις χρυσαυγίτες σε ένα πάνελ, χωρίς να υπάρχει αντίλογος.
Ούτε χρόνος δεν έχει κλείσει ρε τύπε που έχω απολυθεί, λες να τα ξέχασα; Για το βήμα δεν είμαι σίγουρος αλλά την προσοχή με αριστερό τη βαράγαμε
ανάπαυση-προσοχή αριστερόΟύτε χρόνος δεν έχει κλείσει ρε τύπε που έχω απολυθεί, λες να τα ξέχασα; Για το βήμα δεν είμαι σίγουρος αλλά την προσοχή με αριστερό τη βαράγαμε
γιαυτο σου εμεινε η αριστερα τυπεΠριν 15 χρόνια που απολύθηκα εγώ πάντως και το βήμα ξεκινούσαμε και προσοχή βαράγαμε με το με το αριστερό..
γιαυτο σου εμεινε η αριστερα τυπε
δίκιο έχει, στην προσοχή βαράς το δεξί πόδι, το βήμα ξεκινάς με το αριστερό
Και προσοχή και βήμα με το αριστερό.
Μην επιμένετε.
ταξιδιαρης=χασισακιας? ;)
η χρυση αυγη που δεν βγαινει σε κανενα πανελ επρεπε να μιλαει για αντιλογο;έπεσαν όλοι να φάνε τον τράγκα, αυτός την ξέρει πολύ καλά την δουλειά του τόσα χρόνια
ζητούσε αντίλογο το ΠΑΣΟΚ μη χέσω, οι δήμιοι ήθελαν να αντιπαρατεθούν με τα τέρατα...τις ίδιες μαλακίες συνεχίζουν και κάνουν, οι υστερικές αντιδράσεις απλώς θα φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα κατά το "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου"
Μικρό Ταξίδι είναι
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Π.ΨΥΧΙΚΟ , ΚΗΦΙΣΙΑ, ΕΚΑΛΗ , ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ)
ΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ (ΕΞΑΡΧΕΙΑ) ;;;;;;;;;;;;