ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μετά σας λένε μαλάκες και παρεξηγιέστεΜετά σας λένε νεοναζί και κλαίγεστε
μετά σας λένε μαλάκες και παρεξηγιέστεΜετά σας λένε νεοναζί και κλαίγεστε
θες να σε προσλάβουμε να μας μάθεις το "know how"?
Κουβαλάει και τραμπούκους μαζί του η κότα...
Κουβαλάει και τραμπούκους μαζί του η κότα...
σώπα ρε το μάγκα; Αυτό και για κατούρημα με καρακόλια πάει μαζί...πηγαινε πεστο του απο κοντα
σώπα ρε το μάγκα; Αυτό και για κατούρημα με καρακόλια πάει μαζί...
Για τον κλανιδιαρης λες... που κάνει το μάγκα με δέκα τραμπούκους δίπλα τουπηγαινε πεστο του απο κοντα
Γιατί τον κλανιδιαρης λες... που κάνει το μάγκα με δέκα τραμπούκους δίπλα του
Γιατί τον κλανιδιαρης λες... που κάνει το μάγκα με δέκα τραμπούκους δίπλα του
και για κάποιο λόγο κουβαλάει πάντα περίστροφο... ο ατρόμητος !!
πηγαινε πεστο του απο κοντα
ΖΩΑ!!
γι' αυτό τι έχετε να πείτε;
Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση κατά των μεταναστών στη Γερμανία
Αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συμμετείχε σε εκδήλωση του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας (NPD) στην πόλη Ροστόκ.
Ο εκπρόσωπος εξωτερικών επαφών της Χρυσής Αυγής Γιώργος Δημητρούλιας, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, έβγαλε λόγο στα μέλη του κόμματος στεκόμενος δίπλα σε πανό που έγραφε: «Σταματήστε τους αλλοδαπούς εργάτες! Δουλειά μόνο στους Γερμανούς!».
Η παρουσία του μέλους της Χρυσής Αυγής στην συγκεκριμένη εκδήλωση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της κοινότητας των ελλήνων μεταναστών που ζουν στην Γερμανία καθώς και αυτοί βρίσκονται στο στόχαστρο του NPD.
Για να είμαι ειλικρινής, δοκίμασα μια μέρα. Αλλά εμφανίστηκαν αμέσως καμιά δωδεκαριά άτομα δίπλα του. ;)
και ποιος σου είπε ότι θέλω να τον βρω και να τον βαρέσω, γραμμένο τον έχω και τα ούγκανα που σέρνει μαζί του, σιγά μην γίνω ένα με τα σκατά...κ εδω που τα γραφετε τι κατααβαινετε?μεγαλωνει η πουτσα σας κ φουσκωνουν τα αρχιδια σας?
ξερετε που θα τον βρειτε κ αυτη την στιγμη κ τους τραμπουκους του
ιδου η ροδος
αλλα αρχιδια θα πατε
θα πειτε εδω τις πιπες σας μετα καμια ξερη στο ζοο καμια τσοντα στο γιουπορν κ κανα λαικ στο φεισμπουκ σε κανα ξεκωλακι κ περασε η μερα
Καλά άστο πανε παίξε παρα δίπλα...κ εδω που τα γραφετε τι κατααβαινετε?μεγαλωνει η πουτσα σας κ φουσκωνουν τα αρχιδια σας?
ξερετε που θα τον βρειτε κ αυτη την στιγμη κ τους τραμπουκους του
ιδου η ροδος
αλλα αρχιδια θα πατε
θα πειτε εδω τις πιπες σας μετα καμια ξερη στο ζοο καμια τσοντα στο γιουπορν κ κανα λαικ στο φεισμπουκ σε κανα ξεκωλακι κ περασε η μερα
όχι γιατί είμαι ο Χουλκ !!!!αμα μπορουσες εσυ να βγαλεις αδεια οπλοφοριας δεν θα εβγαζες?
σχόλιο από κάτω...Ευκολακι.
To πανο ηταν γραμμενο για πλακα, για χαβαλε πως το λενε
Eξαλλου οι Γερμανοι δεν ηταν αυτοι που σκοτωναν Ελληνες στη κατοχη; Tους εμπιστευεστε;
(το δευτερο σκελος θα το δουλεψουμε λιγο, φανταζει λιγο σχιζοφρενικο, ειναι και το συναισθημα στη μεση)