kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Θέλω να σε ψήσω όμως :-*
Ωραια
Θα αντεξω και το ψησιμο.
Και πουρναρια τρωω λεμε
Θέλω να σε ψήσω όμως :-*
Ωραια
Θα αντεξω και το ψησιμο.
Και πουρναρια τρωω λεμε
είναι παραποιημένο το βίντεο. πήγαινε εδώ να δεις το κανονικό
είναι παραποιημένο το βίντεο. πήγαινε εδώ να δεις το κανονικό
αυτος μιλάει για σαπούνια, είπαμε οι αληθινές είναι για αφροντουζτι εγινε μπαρμπα βγαινουν σιγα σιγα στην φορα οι αληθινες προθεσεις ;
αυτος μιλάει για σαπούνια, είπαμε οι αληθινές είναι για αφροντουζ
αυτος μιλάει για σαπούνια, είπαμε οι αληθινές είναι για αφροντουζ
μιλάμε για ανεξάρτητη παραγωγήΟλο τα ιδια και τα ιδια....και για αφρους ξυρισματος τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε επιτελους?
Μια ζωη τσιρακια των σαπουνοβιομηχανιων οι φασιστες....
μιλάμε για ανεξάρτητη παραγωγή
και τι κορμί ...χαμενο κορμι εισαι και συ τι περιμενεις..
άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο??Εστω. Εχετε κατι εναντια στους αφρους ξυρισματος?
άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο??
δεν τα άκουσες καλά, μίλησαν και για παραγωγή άλλων προιόντων ...Εγω για αφροντουζ και σαπουνια ακουω παλι...μια ζωη τα ιδια. Καμια πρωτοτυπια. Τσκ τσκ τσκ....
δεν τα άκουσες καλά, μίλησαν και για παραγωγή άλλων προιόντων ...
τα βλέπεις ότι μιλάς και εκφέρεις γνώμη χωρίς να ξέρεις ???Καλα δεν θα επιμεινω γιατι οντως δεν ακουσα.
Αν πουν τιποτα για αφρο ξυρισματος αχαμνων συγκεκριμενα απο την παραγωγη, παρακαλω να με ενημερωσετε, με ενδιαφερει. Ευχαριστω
τα βλέπεις ότι μιλάς και εκφέρεις γνώμη χωρίς να ξέρεις ???
το κάνουν πολλοί αυτό εδώ μέσα ...
Εγω για αφροντουζ και σαπουνια ακουω παλι...μια ζωη τα ιδια. Καμια πρωτοτυπια. Τσκ τσκ τσκ....
Μετά σας λένε νεοναζί και κλαίγεστεδεν τα άκουσες καλά, μίλησαν και για παραγωγή άλλων προιόντων ...
Αααα να γειά σας...
Χάθηκε να φτιάξουν, κανένα προστατευτικό λίπος για αδιαβροχοποίηση υποδημάτων; Καμμιά τροφή για κατοικίδια; Τίποτα δερμάτινα αξεσουάρ ζώνες, τσαντάκια, πορτοφόλια κ.λ.π.
Αλλά τι να πεί κανείς; Λείπει το επιχειρηματικό πνεύμα στο νεοέλληνα. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου.