apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο κοσμος ειναι κακοςΚοφτο κι εσυ ...... Κλωνους δεν εχω και το ξερετε πολυ καλα !!!!!!!
φουφουτος 2012
ο κοσμος ειναι κακοςΚοφτο κι εσυ ...... Κλωνους δεν εχω και το ξερετε πολυ καλα !!!!!!!
Πανε να μου φορτωσουν βρωμιες που πιθανον εχουν κανει αυτοι.....ποτε εγινε αυτο τυπε?
εγω ηξερα οτι ειχαν μπουκαρει σπιτι του
τι ειχε γινει για πες?
Οκ μολις εμπεδωσαμε οτι εκτος απο σκατοψυχος εισαι και μουρλος !!!!!!
Ποτε φωναξα εγω αστυνομια σε μπουρδελο ρε παπαρα ?
Εισαι ηλιθιος η κανεις τον ηλιθιο ?
Τι βρωμια ειναι αυτη που πατε να μου κολλησετε τωρα ?
Παραφραζεται και τα λεγομενα μου βλεπω....
Ειχα γραψει μια κριτικη για την ντεννιζα και την υπηρεσια της οτι ειναι πολυ τιμια !!!!!!!!!
Αν μπεις στο ρεμουνδου 21 στις κριτικες θα την δεις
Ειχα ξεχασει το ΤΣΑΝΤΑΚΙ μου και οταν το αντιλληφθηκα και εκανα να γυρισω ειδα την τσατσα να τρεχει απο πισω μου να το φερει κυνηγωντας με σχεδον 3 στενα λογω οτι δεν ακουω καλα φωναζοντας.....
Ποια αστυνομια λες ρε μαλακα κι εσυ με τα μαλακιστηρια τα διπλα στο ιερο ?
Αντε και γαμησου μαλακισμενο που θα μου πεις εφερα την αστυνομια στο μπουρδελο....
Λες και αν εφερνα σε στραβη περιπτωση την αστυνομια στο μπουρδελο θα μου εκανε τιποτα η αστυνομια
Ακου εφερα αστυνομια στο μπουρδελο !!!!!!!!
ποια ρε τυπε?Πανε να μου φορτωσουν βρωμιες που πιθανον εχουν κανει αυτοι.....
Βγαλανε και αλλη βρωμια μαλιστα οτι εκβιασα και κατηγορησα κοπελα σε μπουρδελο
Κλωνους δεν εχω και το ξερετε πολυ καλα !!!!!!!
εδω θιγουν την υποληψη του αχαχουχα και εσυ γελας τυπε? :-
εχω δακρύσει απ τα γέλια.
ποτε εγινε αυτο τυπε?
εγω ηξερα οτι ειχαν μπουκαρει σπιτι του
τι ειχε γινει για πες?
Την ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ λεει..... ελεος δηλαδη ... :Sποια ρε τυπε?
τι εγινε παλι?
εδω θιγουν την υποληψη του αχαχουχα και εσυ γελας τυπε? :-
απολυτε μονο αυτη η μαγικη μορφη λειπει τωρα....που ναναι?θα χει γερμανικα μαθημα λες?ο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
η γνωστη ντενιζα η τσεχα τυπε?πηρε τηλ την αστυνομια στο μπουρδελο τυπε οτι του φαγανε το πορτοφολι και οταν ηρθανε οι μπατσοι ειπε α θυμηθηκα δε το πηρα μαζι μου μη το χασω .
τον γεμισε χαστουκια η ντενιζα και τον γλυτωσαν οι μπατσοι τυπε, θα τον πηγαινανε ιδρυμα αλλα βαριοντουσαν. το μαλακα τον μογγολο.
για ρωτα τον αν ξαναπερναει στο ενα χλμ απο το μπουρδελο
με την μανταμ μερκελ τυπεαπολυτε μονο αυτη η μαγικη μορφη λειπει τωρα....που ναναι?θα χει γερμανικα μαθημα λες?
απολυτε μονο αυτη η μαγικη μορφη λειπει τωρα....που ναναι?θα χει γερμανικα μαθημα λες?
Ελα ντε .... αυτο που το πας δηλαδη ?εδω θιγουν την υποληψη του αχαχουχα και εσυ γελας τυπε? :-
τυπε η κλωνοποιηση ειναι πολυ σοβαρο αδικημαΕλα ντε .... αυτο που το πας δηλαδη ?
Λες να ζητησω αποζημιωσεις ?
Μα γι' αυτό πέφτω απ' τα σύννεφα ρε. Εσύ δεν είχες δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα.
Αχαχουχας έγραψε:προς μοντ...
Μπορει καποιος να μου πει απο ποια περιοχη μπαινει η IP της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ?
θα καταλαβω τι παιχτηκε εδω ....
Ευχαριστω ....
axaxouxas23 έγραψε:Τελευταιος κλωνος και μηνυμα....
Οσο για τους κλωνους μου που εφτασαν αισιως στον αριθμο 23
ΔΕΝ ηταν θεμα αποδοχης αλλα αισθημα αδικιας και καταπιεσης.....
Αλιμονο μου αν περιμενα την αποδοχη απο ενα φορουμ που μπαινει καθε καρυδιας καρυδι.
Η ντενιζα ηταν ενας ΑΓΓΕΛΟΣ και πολυ πολυ ευγενικη μαζι μου !!!!!!!η γνωστη ντενιζα η τσεχα τυπε?
Σε λιγο θα με πουν και νταβατζη
Παράθεση από: Αχαχουχαςναι ποτε
Ανελαβε γραμμη υπερασπισης τυπε !!!!!τυπε η κλωνοποιηση ειναι πολυ σοβαρο αδικημα
και ποινικο και ηθικο