Του έπεσε λίγο σαπούνι στο χέρι και έπαθε αλλεργικό σοκ!
kako pousti
Του έπεσε λίγο σαπούνι στο χέρι και έπαθε αλλεργικό σοκ!
Κάτι αναρχοάπλυτοι βγαίνουν και γράφουν ότι τάχα μου ο συνδυασμός είναι αποτυχημένος και κάτι παρόμοιες αρλούμπες...
...μη μου πεις οτ' ειν' ο λεμμυ των μοτορχεντ ,γαμω τις φωτο...!ευτυχώς βρέθηκε αμέσως ο νέος ποντίφικας
-ΣΙΛΑΝΣ απλυτουα καγκουρα ,τωρα πληρωνεις την αυθαδεια σου...ΟΤΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ειλικρινη μεταμελεια -μεσα στις σελιδες του μπου- ο Φ.Π θα σκυψει να σου διδαξει με στοργη....Ξέρω γω??
Ρώτα τον φπ, γιατί δεν είναι στο γνωστικό μου αντικείμενο και μου' χει απαγορέψει να μιλάω γι' αυτό
δεν είναι ηλίου φαεινότερο?...μη μου πεις οτ' ειν' ο λεμμυ των μοτορχεντ
...ο λεμμυ ειναι γωμω τις ροκ περσονες και ειναι 67 ετων...δεν είναι ηλίου φαεινότερο?
που πήγε αυτός ο Νάτσος?
ε να δώκουμε κάτι παραπάνω στον ΦΠ για ταχύρυθμα μπας και γλιτώσει το διάβασμα ο νατσούληςΣτην βιβλιοθήκη της ανωτάτης εμπορικής.
[size=2pt]Πληγώθηκε που δεν γνωρίζει το γνωστικό αντικείμενο, και έχει πέσει με τα μουτρα στο διάβασμα.[/size]
ε να δώκουμε κάτι παραπάνω στον ΦΠ για ταχύρυθμα μπας και γλιτώσει το διάβασμα ο νατσούλης
δεν είναι ηλίου φαεινότερο?
έχει αποτυπώσει κανένα πόνημα ο αγαπημένος του?Αφήστε τον να διαβάσει και τίποτα, μπας και ξεστραβωθεί και βάλει μυαλό ο βρωμοανάρχας.
τι κάνεις εδώ ρε κοπρόσκυλο? Δεν μελετάς?Δεν είναι ο ποντίφηκας δλδ??
Αφήστε τον να διαβάσει και τίποτα, μπας και ξεστραβωθεί και βάλει μυαλό ο βρωμοανάρχας.
έχει αποτυπώσει κανένα πόνημα ο αγαπημένος του?
αν κατέβει στο 200 η μεγάλη, πες του να πουλήσειΜε αυτόν κάνει άλλο μάθημα.
Ασκήσεις ψυχραιμίας.
Τον βάζουμε κάθε βράδυ να τον βλέπει και μετά του παίρνουμε την πίεση.
Στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν ανησυχηχητικά, με τον καιρό όμως παρουσίασε αισθητή βελτίωση. Ανεβάζει μόνο μέχρι 210 μεγάλη και 140 μικρή. Το παλεύουμε βέβαια ακόμα...