kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
ιστορικη μερα τυπε
Πλακα πλακα ετσι και παρει η χρυση αυγη την αθηνα, ετοιμαστειτε για γλεντια.
Μετα να δεις ποσες ιστορικες μερες θα ρθουν.
ιστορικη μερα τυπε
λες να βλεπουμε φλεγομενους σταυρούς παντου τυπε?Πλακα πλακα ετσι και παρει η χρυση αυγη την αθηνα, ετοιμαστειτε για γλεντια.
Μετα να δεις ποσες ιστορικες μερες θα ρθουν.
λες να βλεπουμε φλεγομενους σταυρούς παντου τυπε?
εντάξει, όχι και απόλυτα, εγώ παρακάλαγα να βγούνε τα τανκς να γίνει πραξικόπημα και να σκάψουνε 2 τάφους, έναν για τους πασόκους και ένα για τους νεοδημοκράτες, εσύ είσαι πολύ mainstream, τσκ τσκ τσκΠαιζει ναναι η πρωτη φορα που συμφωνουμε απολυτα εμεις οι δυο
δεν το ήξερα τύπε να πάω να κάνω το Π και να φέρω και κανένα φίλο να κάνει το Ρ.
εγώ οργιζόμουν και οργίζομαι(βασικά θολώνω και χάνω τα λογικά μου) όταν βλέπω παιδιά που προσπαθούνε με 1002 προβλήματα να επιβιώσουν με 3 και 60 για να βγάλουν μια σχολή, μπας και βρουν μια δουλειά αργότερα να ζήσουν σαν άνθρωποι.
Αριστερίστικες μαλακίες.
Κανένας δεν περνάει δύσκολα ναπούμε. Η Φ.Νέγρη είναι γεμάτη. Πρόβλημα έχουν μόνο όσοι δεν είναι άξιοι.
Άντε τώρα, πήραμε εργολαβία τη δυσφήμιση της χώρας.
Άντε στο φπ να σε διδάξει critical thinking να μάθεις μπαλίτσα..
σε τι χρώματα βγαίνει αυτό?critical thinking
σε τι χρώματα βγαίνει αυτό?
σε τι χρώματα βγαίνει αυτό?
στο απαγόρευσε στα αγγλικά?Ξέρω γω??
Ρώτα τον φπ, γιατί δεν είναι στο γνωστικό μου αντικείμενο και μου' χει απαγορέψει να μιλάω γι' αυτό
εντάξει υπάρχει ποικιλία. Τι σκατά θέλετε πια?Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο ένα σχέδιο με μπλέ, πράσινη, και πορτοκαλοσομόν ρίγα.
εντάξει υπάρχει ποικιλία. Τι σκατά θέλετε πια?
εδώ ολάκεροι 29 κατασκευαστές προτιμούν τους μπλε και πράσινους κόκκους. Εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα?Που να ξέρω και εγώ;;;
Κάτι αναρχοάπλυτοι βγαίνουν και γράφουν ότι τάχα μου ο συνδυασμός είναι αποτυχημένος και κάτι παρόμοιες αρλούμπες...
Σε καταλάβαμε...με τους "Να ξεβρωμίσει ο τόπος" είσαι!εδώ ολάκεροι 29 κατασκευαστές προτιμούν τους μπλε και πράσινους κόκκους. Εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα?
λογικό δεν είναι?Σε καταλάβαμε...με τους "Να ξεβρωμίσει ο τόπος" είσαι!
Του έπεσε λίγο σαπούνι στο χέρι και έπαθε αλλεργικό σοκ!λογικό δεν είναι?
πήξαμε στους άπλυτους
που πήγε αυτός ο Νάτσος?