Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Μηνύματα
836
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ηρθανε κατι γερμανοι νεοναζι να διαδηλώσουνε ...για τα 'Ιμια και ο Μιχαλολιακος τους περασε στη Βουλή για καφεδάκι. 'Αντε στην επομενη επετειο προσκαλεστε και τον Χιτλερ κατακάθια...

Προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής
Σάλος με την επίσκεψη Γερμανών νεοναζί στη Βουλή


Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα ήταν Γερμανοί νεοναζί νεοναζιστικής οργάνωσης «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία οι οποίοι με υπερηφάνεια ανακοίνωσαν την Τετάρτη, την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χ.Α. στη Βουλή.

Η επίσκεψη εκπροσώπων της  ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης  στα γραφεία της Χρυσής Αυγής  στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται  από φωτογραφίες που ανήρτησαν  τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα  «Berliner Zeitung», η οποία αποκάλυψε το θέμα, πρόκειται  για τους κύριους Ματίας Φίσερ και Σεμπάστιαν Σμάους.

Μάλιστα ο Φίσερ ηγείται του μεγαλύτερου νεοναζιστικού δικτύου της Βαυαρίας.

Η συγκεκριμένη οργάνωση χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον εξτρεμιστικές  στον γερμανικό ακροδεξιό χώρο και  έχει απασχολήσει αρκετές φορές  τις αρχές τις Γερμανίας για  τις δράσεις της κατά των μεταναστών.

Τα στελέχη του «Freies Netz Süd» επισκέφθηκαν την Αθήνα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Στο ρεπορτάζ της «Berliner Zeitung» με τίτλο «Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα Γερμανοί νεοναζί» διαβάζουμε και τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας, Γιόαχιμ Χέρμαν, ο οποίος προειδοποιεί για τον κίνδυνο διασύνδεσης μεταξύ ελλήνων και γερμανών ακροδεξιών.

«Παρακολουθούμε με προσοχή τις διασυνδέσεις μεταξύ ελληνικών και βαυαρικών ακροδεξιών στοιχείων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό δίκτυο» δηλώνει στην εφημερίδα ο Χέρμαν.

Εκπρόσωπος της βαυαρικής υπηρεσίας για την προστασία του Συντάγματος δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι η Χρυσή Αυγή έχει επαφές με βαυαρούς Νεοναζί οι οποίες καλλιεργούνται μέσω ακροδεξιών εκδηλώσεων στο εξωτερικό.

Και αποκαλύπτει  ότι ομάδα της Χ.Α. συναντήθηκε  τον Νοέμβριο στην περιοχή Νυρεμβέργης/ Φούρτ με Βαυαρούς ακροδεξιούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να δημιουργήσει πυρήνες σε όσες χώρες και περιοχές υπάρχει μεγάλος αριθμός ελλήνων μεταναστών.

1194B96255F211B7C9F0C85E3298CFED.jpg


http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/02/09/xanazi2.jpg[/img[/URL]]




[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=256171[/URL]
[/quote]


Μην βιάζεσαι να κρίνεις...

[MEDIA=youtube]WVljeHTg0kg[/MEDIA]

Τους παρουσιάστηκαν σαν δημοσιογράφοι για συνέντευξη και ζήτησαν και φωτογραφίες....
 

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
577
Like
2
Πόντοι
6
Μην βιάζεσαι να κρίνεις...


Τους παρουσιάστηκαν σαν δημοσιογράφοι για συνέντευξη και ζήτησαν και φωτογραφίες....


Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι Χρυσαυγίτες "αδειάζουν" τους γερμανούς φίλους τους.
Ε ρε παντελόνια......    :2funny: :2funny: :2funny:
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.488
Like
21.848
Πόντοι
5.006
μαλλον παρουσιαστηκαν σαν δημοσιογραφοι και υπερμαχοι των ανθρωπινων δικαιωματων και της συμφιλιωσης των λαων και για αυτο τους δεχτηκαν στην χρυση αυγη....
 

Επισκέπτης
Μπράβο!Να τους χαίρεστε γαμημένα φασιστόμουτρα.

Παρομοίως.
2314312431.jpg


Και που είστε ;;;
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ;;;;;;;;;;;;;

Ο "Γερμανός Νεοναζί Εγκληματίας" , έχει ως έγκλημα που τον βαραίνει,
ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΕΙ 1 ΜΠΥΡΑ  ....

Τα 4 γαμημένα πουστρόνια παραπάνω
ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ , ΑΠΑΓΩΓΗ
και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ...........
 

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
577
Like
2
Πόντοι
6
Λαλάκη, την επόμενη φορά που θα ψοφήσει κάποιος επιφανής "του χώρου" σας και καταφέρεις να πας τελικά στην κηδεία του και όχι να προτιμήσεις το μασούρι, τότε θα δικαιούσαι να ομιλείς.
Επι του παρόντος, φόρα το στρινγκάκι σου και μη μιλάς.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Λαλάκη, την επόμενη φορά που θα ψοφήσει κάποιος επιφανής "του χώρου" σας και καταφέρεις να πας τελικά στην κηδεία του και όχι να προτιμήσεις το μασούρι, τότε θα δικαιούσαι να ομιλείς.

Εσύ στον ψόφο του τελευταίου δικού σας,
έριχνες Μολότωφ όπως επιβάλει ο ΤΣΥΡΙΖΑ ;;;;;
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/news/parapolitika-1.jpg[/img[/URL]]


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" (σελ 16)

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: "Εγώ ήμουν ο στόχος"

Για προσχεδιασμένη δολοφονική ενέδρα σε βάρους από δύο ένοπλους απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο της Πεύκης τον Μάιο του 2011 μιλά στα "Παραπολιτικά" ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. "Το σημείο που επέλεξαν είναι σε απόσταση 300 μ. από το σπίτι μου. σε ανεπίσημη ενημέρωση, μου ανέφεραν ότι ήμουν στόχος. Επίσημα, δεν είχα ποτέ ενημέρωση. Το θεωρώ δεδομένο. Μας είχαν επισημάνει να προσέχουμε. Υπήρχαν ενδείξεις για στοχοποίηση και μας είχαν υποδείξει να λάβουμε μέτρα ασφαλείας. Μας έχουν περιγράψει σε προκηρύξεις. δεν το αρνούνται". Τότε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος είχε καταγγείλει ως υπόθεση τρομοκρατίας το περιστατικό. "Από τα δελτία ειδήσεων η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι η συμπλοκή της Πεύκης σχετίζεται πιθανότατα με... πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διαμένει κοντά στο σημείο ανταλλαγής πυροβολισμών. Κανείς τους, όμως δεν είπε ποιο είναι το πρόσωπο ή τουλάχιστον σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει...." ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.


[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/news/apo_parapolitika.JPG[/img[/URL]]
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συμμορίες αλλοδαπών λυμαίνονται τη χώρα και λεηλατούν οτιδήποτε μεταλλικό αντικείμενο υπάρχει. Η πατρίδα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη στα χρονικά της λεηλασία εκ των έσω όλου του δικτύου υποδομών της.

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση,  διέπραττε από τις αρχές του έτους 2012 κλοπές μετασχηματιστών μέσης τάσης της ΔΕΗ και υλικού από το ηλεκτροκίνητο δίκτυο του ΟΣΕ, στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Eξιχνιάστηκαν συνολικά 127 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών μέσης τάσης της Δ.Ε.Η. και τρεις περιπτώσεις κλοπών ηλεκτροκίνητου δικτύου του Ο.Σ.Ε.

Στα Μέγαρα Αττικής, συνελήφθησαν αρχικά έντεκα (11) άτομα, τρεις (3) ημεδαποί και οχτώ (8) αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής, κατά την πραγματοποίηση μεταφοράς, παράδοσης και παραλαβής κλεμμένων υλικών στην εν λόγω επιχείρηση scrap. Στη συνέχεια, ακολούθησαν έρευνες σε σημεία και σπίτια, όπου είχαν εντοπιστεί να κινούνται μέλη της οργάνωσης και συνελήφθησαν ακόμα τέσσερις (4) αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής. Συνελήφθησαν επίσης, ο συντονιστής και στρατολόγος της οργάνωσης και η υπεύθυνη της μάντρας με τα κλεμμένα υλικά, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις (4) υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) ημεδαπός Ρομά.

Στο φορολογικό βιβλίο της επιχείρησης, προέκυψε ο χαρακτηρισμός του παράνομα αφαιρεθέντος χαλκού ως παλαιού χαλκού Α΄ και Β΄ ποιότητας και η κίνησή του σε άλλη επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων.

Η ζημιά που προκλήθηκε σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης υπερβαίνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν έχουν υπολογιστεί μέχρι στιγμής τα διαφυγόντα έσοδα της Δ.Ε.Η. από την απώλεια κιλοβατώρων και του Ο.Σ.Ε. από τη διακοπή δρομολογίων και την ακινητοποίηση συρμών.

Η Χρυσή Αυγή έχει φέρει το θέμα στη βουλή με επίκαιρη ερώτηση


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δένδιας: Ψάχνουμε τρόπο να αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από τις επόμενες εκλογές

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλει τον Σαμαρά και τους αυλικούς του. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογών είναι σαν να επιχειρούν ανατροπή του πολιτεύματος και περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Να το σκεφτούν καλά προτού διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ: «Η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Δένδιας: Ψάχνουμε τρόπο να αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από τις επόμενες εκλογές

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλει τον Σαμαρά και τους αυλικούς του. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογών είναι σαν να επιχειρούν ανατροπή του πολιτεύματος και περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Να το σκεφτούν καλά προτού διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ: «Η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».
Σε αυτο εχει απολυτο δικιο και μακαρι να γινει.
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».
δηλαδή κινδυνεύει να μείνει και η δημαρ εκτός με το "συνωστισμό"
 
OP
OP
pornopapos

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Μηνύματα
836
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ένας από τους δύο ψεύδεται τότε. Το ποιος όμως δεν είναι σίγουρο χωρίς άλλα στοιχεία.
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Συμμορίες αλλοδαπών λυμαίνονται τη χώρα και λεηλατούν
  αφου συμμοριες αλλοδαπων λημαινονται τη χωρα γιατι δε πατε να τις πιασετε? :uglystupid: γιατι δε πατε να τα βαλετε με τα καλασνικοφ και τα τοκαρεφ των αλβανων και των πρωην σοβιετικων? (ρωσοποντιων-γεωργιανων) :uglystupid:  γιατι εκει δεν ειστε παλληκαρια και ειστε χεστες? :idiot:  αυτοι ειναι το οργανομενο  :uglystupid: εγκλημα :uglystupid:  και οχι οι ταλαιπωροι μπαγκλαντεσιανοι  που κουβαλανε με τα καροτσακια παλιοσιδερα :uglystupid:  στους 100 χιλιαδες θα κανουν και μερικοι μικροκλοπες στατιστικα να το δει κανεις :uglystupid:  εχετε στοχοποιησει αυτους  (λογω χρωματος και καλα) :jerking:  ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΛΑ  γιατι σας περνει (ειναι αοπλοι :idiot:) και σε αλβανους (που τους αποκαλειτε και αδερφους αριους (μπακαλης σπρεχεν)  :2funny:και λοιπους ανατολικους εγκληματιες με ολοκληρες οργανωμενες συμμοριες χεσμεντεν :shit:    παλικαρια της φακης :jerking:  αντισυστημικοι  του  κωλου :bottom:
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.116
Κριτικές
27
Like
1.442
Πόντοι
1.720
  αφου συμμοριες αλλοδαπων λημαινονται τη χωρα γιατι δε πατε να τις πιασετε? :uglystupid: γιατι δε πατε να τα βαλετε με τα καλασνικοφ και τα τοκαρεφ των αλβανων και των πρωην σοβιετικων? (ρωσοποντιων-γεωργιανων) :uglystupid:  γιατι εκει δεν ειστε παλληκαρια και ειστε χεστες? :idiot:  αυτοι ειναι το οργανομενο  :uglystupid: εγκλημα :uglystupid:  και οχι οι ταλαιπωροι μπαγκλαντεσιανοι  που κουβαλανε με τα καροτσακια παλιοσιδερα :uglystupid:  στους 100 χιλιαδες θα κανουν και μερικοι μικροκλοπες στατιστικα να το δει κανεις :uglystupid:  εχετε στοχοποιησει αυτους  (λογω χρωματος και καλα) :jerking:  ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΛΑ  γιατι σας περνει (ειναι αοπλοι :idiot:) και σε αλβανους (που τους αποκαλειτε και αδερφους αριους (μπακαλης σπρεχεν)  :2funny:και λοιπους ανατολικους εγκληματιες με ολοκληρες οργανωμενες συμμοριες χεσμεντεν :shit:     παλικαρια της φακης :jerking:  αντισυστημικοι   του  κωλου :bottom:

θα γινει κι αυτο τυπε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom