Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στενές επαφές της Χρυσής Αυγής με τους Γερμανούς νεοναζί  :uglystupid: :uglystupid: Η Χρυσή Αυγή έχει ενισχύσει τους δεσμούς της με τους Γερμανούς νεοναζί και προχωρά στην ίδρυση του δικού της “πυρήνα” στη Νυρεμβέργη, σύμφωνα με το “Der Spiegel”.


Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η βαυαρική αστυνομία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαφές των νεοναζί με το ελληνικό κόμμα, και ανησυχεί καθώς οι Έλληνες της Γερμανίας αντιδρούν και οργανώνονται, προκειμένου να αποκρούσουν τις προσπάθειες των νεοναζί να προωθήσουν «τη βία, τις φυλετικές διακρίσεις και τον κοινωνικό κανιβαλισμό».

Εκπρόσωπος του βαυαρικού παραρτήματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών και έχει επαφές και με Βαυαρούς νεοναζί. Αυτές οι επαφές ενθαρρύνονται με αμοιβαίες επισκέψεις σε Ελλάδα και Γερμανία και με συναντήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις ακροδεξιών οργανώσεων στην Ευρώπη».
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι Έλληνες της Νυρεμβέργης δε δέχονται τη Χρυσή Αυγή  :idiot: :idiot:  «Ύποπτη και προσβλητική» χαρακτηρίζουν την επιλογή της Χρυσής Αυγής να συστήσει φορέα στη Νυρεμβέργη, η Ελληνική Κοινότητα και οι ελληνικοί εθνικοτοπικοί σύλλογοι της περιοχής, ενώ χαρακτηρίζουν "ανεπιθύμητα" τα "κατευθυνόμενα από την Ελλάδα ρατσιστικά μηνύματα" στην πόλη τους.
Οι πρόεδροι της Ελληνικής Κοινότητας και των Συλλόγων Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Θρακιωτών, Κρητικών, Μακεδόνων, Πελοποννησίων και Στερεοελλαδιτών, Ποντίων, Τρικαλινών και του Συλλόγου «Φίλος», δηλώνουν «προσηλωμένοι στα πανανθρώπινα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» και καταδικάζουν «ρατσιστικές ρητορικές, μισαλλόδοξα μηνύματα και εμπαθή πρόσωπα, των οποίων οι καθοδηγητές σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν για να προβοκάρουν την προσπάθεια του Ελληνισμού, στον καθημερινό διάλογο με την γερμανική πολιτεία».

Οι υπογράφοντες την ανακοίνωση, τονίζουν ακόμη, ότι «όσοι επιλέγουν το λόγο της βίας και των απειλών, ανήκουν στο περιθώριο, χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας και είναι ξένο σώμα για την ελληνική μας κοινότητα» και επισημαίνουν, ότι η ελληνική κοινότητα της Νυρεμβέργης «συνεργάζεται συνειδητά με τους πολιτικούς φορείς και το επίσημο γερμανικό κράτος, ενάντια στον ρατσισμό, στον κρυπτοναζισμό και σε όποια ενέργεια και πράξη στρέφεται ενάντια στην δημοκρατία και τα δικαιώματα των λαών».
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κορινθία: Χειροπέδες σε Χρυσαυγίτες με όπλα, γκλομπ και στιλέτα!  :uglystupid: :uglystupid:      Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε αυτοκίνητο με μία γυναίκα και ακινητοποιήθηκαν - Μετά τις συλλήψεις τους, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για οπαδούς της Χρυσής Αυγής....
Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 18χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ''Έθνους'' διαπιστώθηκε πως πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου που πρωτοστατούν σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις του συνδέσμου.

Το χρονικό των συλλήψεων
Oλα ξεκίνησαν το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο νεαροί και μία 38χρονη γυναίκα με κατεύθυνση προς την Κορινθία. Στη γωνία Ιεράς Οδού και Καραϊσκάκη, ένα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το ΙΧ για  έλεγχο και... πέτυχε «λαβράκι».

Πάνω στον 26χρονο βρέθηκε ένα πιστόλι τύπου zastava οπλισμένο με 4 φυσίγγια. Εντοπίστηκε επίσης ένα πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και ένας σουγιάς 14 εκατοστών. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις. Η γυναίκα προέκυψε «καθαρή», αλλά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης δύο κράνη μαύρου χρώματος χωρίς το πλαστικό κάλυμμα.

Στο ΙΧ δεν βρέθηκε υλικό που να σχετίζει τους νεαρούς με τη Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, πηγές του «Εθνους» από την Κόρινθο που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μιλούν για δύο «πρωτοπαλίκαρα» του συνδέσμου. Ο 18χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει βάλει «πρωτοσέλιδο» τις συγκρούσεις χρυσαυγιτών - αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες. Εκεί, τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν εμφανιστεί συντεταγμένα, με ασορτί στολή, σαν στρατός.

Η αστυνομία διερευνά τώρα τις... σκοτεινές διαδρομές των ένοπλων νεαρών, τη σχέση τους με τυχόν ποινικά αδικήματα, αλλά και την ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε επιθέσεις «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής. Με την υπόθεση ασχολείται και το νεοσύστατο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας που ιδρύθηκε κατ' εντολήν του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και έχει αρχίσει να λειτουργεί εδώ και έναν μήνα.

Όλα αυτά την ώρα που όλο και περισσότερα παιδιά και καθηγητές, καταγγέλλουν περιστατικά βίας και εκφοβισμού από μαθητές-υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στα σχολεία.
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γερμανοί νεοναζί συναντήθηκαν με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής  :idiot: :idiot:    Ηγετικά στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης Freies Netz Süd, όπως χαρακτηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Βαυαρίας, επισκέφτηκαν την ελληνική βουλή και φωτογραφήθηκαν με μέλη της Χρυσής Αυγής.
Η οργάνωση αυτή χαρακτηρίζεται σε έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Βαυαρίας, ως Νεοναζιστική.

Και οι δύο άνδρες που εικονίζονται σε φωτογραφίες δίπλα στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο είναι δημοτικοί σύμβουλοι της ακροδεξιάς BIA ενώ, το δημοτικό συμβούλιο του Μονάχου έχει ψηφίσει υπέρ της απαγόρευσης της εν λόγω δημοτικής παράταξης.

Ο ένας, ο Σεμπάστιαν Σμάους έχει καταδικαστεί 6 μήνες με αναστολή (Φεβρουάριος 2009) επειδή οδηγούσε μεθυσμένος κατά την αφισοκόληση που έκανε για το NPD. Το 2010 καταδικάστηκε, για πνευματικά δικαιώματα. Οι φωτογραφίες που διακινούσε και ανέβαζε στο ίντερνετ ήταν αριστερών διαδηλωτών, τους οποίους παρουσίαζε ως καταζητούμενους.



Επίσης, το 2010 κατηγορήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ποδηλάτη. Αθωώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων, ωστόσο καταδικάστηκε για τη φθορά που προξένησε στη φωτογραφική μηχανή του ποδηλάτη.

Ο έτερος ο Ματίας Φίσερ, έχει κάνει 20 μήνες φυλακή μετά από καταδίκη για ρατσιστική ρητορική και έχει καταδικαστεί και για άλλα παρόμοιας φύσης αδικήματα.

Υπήρξε συνιδρυτής του Fränkischen Aktionsfront, το οποίο το 2004 απαγορεύτηκε για παρόμοιους λόγους.Το 2008 αποχώρησε από το NPD.

To NPD θεωρείται μετριοπαθές μπροστά στο FNS (Freies Netz Süd).

Η επίσκεψη εκπροσώπων της ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην ελληνική Βουλή έγινε την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε διαψεύσει εκτενές δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο έχει σχέσεις με τους Γερμανούς νεοναζί.
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Χρυσή Αυγή: Φόβος και τρόμος για μαθητές, καθηγητές και γονείς  :uglystupid:    Περιστατικά βίας και εκφοβισμού από μαθητές-υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γίνονται όλο και περισσότερα καταγγέλουν παιδιά και καθηγητές. Η Χρυσή Αυγή έχει εισβάλει για τα καλά στα σχολεία και αυτό προκαλεί τρόμο.
Μαθητές με ξυρισμένα κεφάλια και μπλούζες με το λογότυπο του κόμματος. Γονείς που ζητούν διπλή προσευχή και μια να γίνεται μόνο για Έλληνες αλλά και εκκαθάριση των σχολείων.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα σχολεία είχε αρχίσει και γίνεται έντονη εδώ και πολύ καιρό. Το φαινόμενο γιγαντώνεται και τα περιστατικά που περιγράφονται στην Ελευθεροτυπία προκαλούν μόνο αγωνία.

Όταν ο Φ., ένας μαθητής της Β’ Λυκείου σε σχολείου του Παλαιού Φαλήρου «τόλμησε» να κοροϊδέψει τη Χρυσή Αυγή σε συμμαθήτριά του που έχει σχέση με Χρυσαυγίτη. Εκείνος το είπε στους δικούς του και ένα πρωινό, πριν χτυπήσει το κουδούνι, δυο κουκουλοφόροι πλησίασαν τον Φ. μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών, τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και του έκοψαν τη μύτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης είναι μέλος της οργάνωσης και γιος αστυνομικού.

Η Αναστασία, μαθήτρια Λυκείου στο Μενίδι λέει: «Μια φορά χαστούκισαν μια κοπέλα που έβρισε τη Χρυσή Αυγή. Παιδιά από την Α’ και τη Β’ Λυκείου στα θρανία τους γράφουν «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή», «Κύπρος δεν ξεχνώ», «τα Ίμια είναι δικά μας». Είναι μόδα η Χρυσή Αυγή».

Σε σχολείο των Πατησίων, τις Παρασκευής μαθητές της Γ’ Γυμνασίου μετά το τέλος του μαθήματος δίνουν ραντεβού για το παιχνίδι που έχουν ονομάσει «Πάκι». Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες μαζεύουν Νερατζιά και κλέβουν φρούτα από γειτονικά μαγαζιά και τα πετάνε σε μικρομάγαζα Πακιστανών κι άλλων μεταναστών...

Στο Γυμνάσιο του Καματερού, μια καθηγήτρια λέει ότι τα περισσότερα παιδιά είναι οργανωμένα. «Σχεδόν όλοι οι μαθητές της τάξης μου είναι μέλη της Χρυσής Αυγής Καματερού. Φοράμε μπλούζες της οργάνωσης και έχουν ξυρισμένα κεφάλια». Όταν έφτασε το μάθημα στον ρατσισμό, οι μαθητές τη ρώτησαν: «Γιατί, που είναι το κακό στο ρατσισμό; Έχουμε γεμίσει μετανάστες».

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας μπήκε στην τάξη και αντίκρισε στον πίνακα μια σβάστιγκα. Όταν ρώτησε ποιος το έκανε, δεν πήρε απάντηση. Άφησε τα μαθηματικά κι άρχισε να μιλά στους μαθητές του για το ναζισμό. Στην επόμενη συνέλευση γονέων και κηδεμόνων τον κατηγόρησαν, όπως λέει στην Ελευθεροτυπία, πως αντί για μάθημα κάνει προπαγάνδα.

Είπε επίσης ότι γονιός, μέλος της Χρυσής Αυγής, ζήτησε από συνάδελφό του δάσκαλο να αλλάξει σχολείο στο παιδί του για να μην κάθεται με Αλβανίδα.

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στα νηπιαγωγεία. Τα μικρά παιδιά επαναλαμβάνουν ότι ακούν σπίτι. «Πολλές φορές έχω ακούσει φράσεις «φύγε από ‘δω βρωμιάρη, είσαι ξένος» ή «δε θέλω να παίξω μαζί σου παλιογύφτε». Μετά από λίγο ξεχνιούνται και συνεχίζουν το παιχνίδι», λέει νηπιαγωγός.

 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πάλι με τα μεγάλα συμφέροντα τα βάλατε ρε φασιστάκια; :jerking:
απο το "ψηφίστε μας για να δείρουμε τα μνημονιακα λαμόγια" καταλήξατε στο "κυνηγάμε φτωχούς ανθρώπους, εθελοντές γιατρούς  :uglystupid: και υπερασπιζόμαστε τραπεζίτες και εφοπλιστές" :idiot:...γνησια αντισυστημικοί...  :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χρυσή Αυγή: Φόβος και τρόμος για μαθητές, καθηγητές και γονείς   :uglystupid:    Περιστατικά βίας και εκφοβισμού από μαθητές-υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γίνονται όλο και περισσότερα καταγγέλουν παιδιά και καθηγητές. Η Χρυσή Αυγή έχει εισβάλει για τα καλά στα σχολεία και αυτό προκαλεί τρόμο.
Μαθητές με ξυρισμένα κεφάλια και μπλούζες με το λογότυπο του κόμματος. Γονείς που ζητούν διπλή προσευχή και μια να γίνεται μόνο για Έλληνες αλλά και εκκαθάριση των σχολείων.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα σχολεία είχε αρχίσει και γίνεται έντονη εδώ και πολύ καιρό. Το φαινόμενο γιγαντώνεται και τα περιστατικά που περιγράφονται στην Ελευθεροτυπία προκαλούν μόνο αγωνία.

Όταν ο Φ., ένας μαθητής της Β’ Λυκείου σε σχολείου του Παλαιού Φαλήρου «τόλμησε» να κοροϊδέψει τη Χρυσή Αυγή σε συμμαθήτριά του που έχει σχέση με Χρυσαυγίτη. Εκείνος το είπε στους δικούς του και ένα πρωινό, πριν χτυπήσει το κουδούνι, δυο κουκουλοφόροι πλησίασαν τον Φ. μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών, τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και του έκοψαν τη μύτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης είναι μέλος της οργάνωσης και γιος αστυνομικού.

Η Αναστασία, μαθήτρια Λυκείου στο Μενίδι λέει: «Μια φορά χαστούκισαν μια κοπέλα που έβρισε τη Χρυσή Αυγή. Παιδιά από την Α’ και τη Β’ Λυκείου στα θρανία τους γράφουν «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή», «Κύπρος δεν ξεχνώ», «τα Ίμια είναι δικά μας». Είναι μόδα η Χρυσή Αυγή».

Σε σχολείο των Πατησίων, τις Παρασκευής μαθητές της Γ’ Γυμνασίου μετά το τέλος του μαθήματος δίνουν ραντεβού για το παιχνίδι που έχουν ονομάσει «Πάκι». Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες μαζεύουν Νερατζιά και κλέβουν φρούτα από γειτονικά μαγαζιά και τα πετάνε σε μικρομάγαζα Πακιστανών κι άλλων μεταναστών...

Στο Γυμνάσιο του Καματερού, μια καθηγήτρια λέει ότι τα περισσότερα παιδιά είναι οργανωμένα. «Σχεδόν όλοι οι μαθητές της τάξης μου είναι μέλη της Χρυσής Αυγής Καματερού. Φοράμε μπλούζες της οργάνωσης και έχουν ξυρισμένα κεφάλια». Όταν έφτασε το μάθημα στον ρατσισμό, οι μαθητές τη ρώτησαν: «Γιατί, που είναι το κακό στο ρατσισμό; Έχουμε γεμίσει μετανάστες».

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας μπήκε στην τάξη και αντίκρισε στον πίνακα μια σβάστιγκα. Όταν ρώτησε ποιος το έκανε, δεν πήρε απάντηση. Άφησε τα μαθηματικά κι άρχισε να μιλά στους μαθητές του για το ναζισμό. Στην επόμενη συνέλευση γονέων και κηδεμόνων τον κατηγόρησαν, όπως λέει στην Ελευθεροτυπία, πως αντί για μάθημα κάνει προπαγάνδα.

Είπε επίσης ότι γονιός, μέλος της Χρυσής Αυγής, ζήτησε από συνάδελφό του δάσκαλο να αλλάξει σχολείο στο παιδί του για να μην κάθεται με Αλβανίδα.

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στα νηπιαγωγεία. Τα μικρά παιδιά επαναλαμβάνουν ότι ακούν σπίτι. «Πολλές φορές έχω ακούσει φράσεις «φύγε από ‘δω βρωμιάρη, είσαι ξένος» ή «δε θέλω να παίξω μαζί σου παλιογύφτε». Μετά από λίγο ξεχνιούνται και συνεχίζουν το παιχνίδι», λέει νηπιαγωγός.


γιατί δεν έχει το δικαίωμα να μην θέλει και να το ζητήσει?? στο κάτω κάτω της γραφής δεν είπε να διώξουν την Αλβανίδα το παιδί του είπε να αλλάξει σχολείο...

αν και το συγκεκριμένο είναι παπαριά διότι για την αλλαγή σχολείου δεν χρειάζεται η συγκατάθεση του σχολείου παρά μια απλή αίτηση του γονέα στο νέο σχολείο που θέλει να εγγραφεί το παιδί του (εφόσον φυσικά πληρεί τις προυποθέσεις εγγραφής τις οποίες πολύ μα πάρα πολύ εύκολα τις αποκτά πχ φτιάχνοντας ένα ενοικιαστήριο συμβόλαιο με κάποιον ο οποίος έχει σπίτι στην περιοχή ευθύνης του νέου σχολείου)....

καταλαβαίνεις ότι με τα πόστγ αυτά καταντάς κουραστικός.. τουλάχιστον βάζε και που τα βρίσκεις να ξέρουμε αν προκειται για μούφες ή όχι..
 

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.584
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Μακάρι τα παιδάκια να γίνουν όλα εθνικιστάκια, να συνειδητοποιήσουν δηλαδή την ταυτότητα τους και να περιθωριοποιήσουν τα ξένα αφρικανάκια και μουσουλμανάκια. Να ξέρουν τα ξένα παιδάκια οτι εινια ξένα εδω, ειναι διαφορετικά απο εμάς και ποτέ δε θα γίνουν μέλη της κοινότητας των Ελλήνων.
ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ.
 

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Μηνύματα
822
Like
19
Πόντοι
6
Μακάρι τα παιδάκια να γίνουν όλα εθνικιστάκια, να συνειδητοποιήσουν δηλαδή την ταυτότητα τους και να περιθωριοποιήσουν τα ξένα αφρικανάκια και μουσουλμανάκια. Να ξέρουν τα ξένα παιδάκια οτι εινια ξένα εδω, ειναι διαφορετικά απο εμάς και ποτέ δε θα γίνουν μέλη της κοινότητας των Ελλήνων.
ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ.
Eσυ πλενεσε? γιατι κατι μυριζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Αν υποθέσουμε ότι η επιβίωση ήταν κίνητρο για όλους (γιατί σχεδόν όλοι κατά την κατοχή αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης) γιατί μόνο κάποιοι συγκεκριμμένοι έγιναν εφιάλτες;

Στην Κατοχή αυτοί που είχαν ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, δεν είχαν πρόβλημα επιβίωσης!
Επίσης αυτοί που είχαν τα ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ , άρπαζαν από τα χωριά ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΠΙΣΗΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 1942 , ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΟ
ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ.

Για περισσότερα , σας παραπέμπω:
images
 

Επισκέπτης
Επανήλθε Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ asia_fun ;;;;;;;


Είχε εξαφανιστεί, γιατί δεν ήθελε να αλλοιώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας,
αφού αν έκανε post εκείνες της ημέρες , φυσικά δεν θα ήταν ο μπόλντης 1ος
αλλά ο Grand maitr asia_fun .......
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.116
Κριτικές
27
Like
1.442
Πόντοι
1.720
Χρυσή Αυγή: Φόβος και τρόμος για μαθητές, καθηγητές και γονείς   :uglystupid:    Περιστατικά βίας και εκφοβισμού από μαθητές-υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γίνονται όλο και περισσότερα καταγγέλουν παιδιά και καθηγητές. Η Χρυσή Αυγή έχει εισβάλει για τα καλά στα σχολεία και αυτό προκαλεί τρόμο.
Μαθητές με ξυρισμένα κεφάλια και μπλούζες με το λογότυπο του κόμματος. Γονείς που ζητούν διπλή προσευχή και μια να γίνεται μόνο για Έλληνες αλλά και εκκαθάριση των σχολείων.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα σχολεία είχε αρχίσει και γίνεται έντονη εδώ και πολύ καιρό. Το φαινόμενο γιγαντώνεται και τα περιστατικά που περιγράφονται στην Ελευθεροτυπία προκαλούν μόνο αγωνία.

Όταν ο Φ., ένας μαθητής της Β’ Λυκείου σε σχολείου του Παλαιού Φαλήρου «τόλμησε» να κοροϊδέψει τη Χρυσή Αυγή σε συμμαθήτριά του που έχει σχέση με Χρυσαυγίτη. Εκείνος το είπε στους δικούς του και ένα πρωινό, πριν χτυπήσει το κουδούνι, δυο κουκουλοφόροι πλησίασαν τον Φ. μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών, τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και του έκοψαν τη μύτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης είναι μέλος της οργάνωσης και γιος αστυνομικού.

Η Αναστασία, μαθήτρια Λυκείου στο Μενίδι λέει: «Μια φορά χαστούκισαν μια κοπέλα που έβρισε τη Χρυσή Αυγή. Παιδιά από την Α’ και τη Β’ Λυκείου στα θρανία τους γράφουν «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή», «Κύπρος δεν ξεχνώ», «τα Ίμια είναι δικά μας». Είναι μόδα η Χρυσή Αυγή».

Σε σχολείο των Πατησίων, τις Παρασκευής μαθητές της Γ’ Γυμνασίου μετά το τέλος του μαθήματος δίνουν ραντεβού για το παιχνίδι που έχουν ονομάσει «Πάκι». Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες μαζεύουν Νερατζιά και κλέβουν φρούτα από γειτονικά μαγαζιά και τα πετάνε σε μικρομάγαζα Πακιστανών κι άλλων μεταναστών...

Στο Γυμνάσιο του Καματερού, μια καθηγήτρια λέει ότι τα περισσότερα παιδιά είναι οργανωμένα. «Σχεδόν όλοι οι μαθητές της τάξης μου είναι μέλη της Χρυσής Αυγής Καματερού. Φοράμε μπλούζες της οργάνωσης και έχουν ξυρισμένα κεφάλια». Όταν έφτασε το μάθημα στον ρατσισμό, οι μαθητές τη ρώτησαν: «Γιατί, που είναι το κακό στο ρατσισμό; Έχουμε γεμίσει μετανάστες».

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας μπήκε στην τάξη και αντίκρισε στον πίνακα μια σβάστιγκα. Όταν ρώτησε ποιος το έκανε, δεν πήρε απάντηση. Άφησε τα μαθηματικά κι άρχισε να μιλά στους μαθητές του για το ναζισμό. Στην επόμενη συνέλευση γονέων και κηδεμόνων τον κατηγόρησαν, όπως λέει στην Ελευθεροτυπία, πως αντί για μάθημα κάνει προπαγάνδα.

Είπε επίσης ότι γονιός, μέλος της Χρυσής Αυγής, ζήτησε από συνάδελφό του δάσκαλο να αλλάξει σχολείο στο παιδί του για να μην κάθεται με Αλβανίδα.

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στα νηπιαγωγεία. Τα μικρά παιδιά επαναλαμβάνουν ότι ακούν σπίτι. «Πολλές φορές έχω ακούσει φράσεις «φύγε από ‘δω βρωμιάρη, είσαι ξένος» ή «δε θέλω να παίξω μαζί σου παλιογύφτε». Μετά από λίγο ξεχνιούνται και συνεχίζουν το παιχνίδι», λέει νηπιαγωγός.


ε
δεν προκειται να μας πεισεις να μην ξαναψηφισουμε Χρυση Αυγη.
ρε

[URL unfurl="true"]http://1.bp.blogspot.com/_z9z9ZuHZEnY/SxloiUo4qxI/AAAAAAAAEY4/7370A-G-K9o/s200/xidi.jpg[/url]
 

Επισκέπτης
Ο ένας, ο Σεμπάστιαν Σμάους έχει καταδικαστεί 6 μήνες με αναστολή (Φεβρουάριος 2009) επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Βαριά εγκληματικότης.
ΟΧΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ,
κατά την οποία δολοφονούνται 53χρονοι , γονείς ανηλίκων .......
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.704
Κριτικές
90
Like
36.271
Πόντοι
25.467
Στην Κατοχή αυτοί που είχαν ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, δεν είχαν πρόβλημα επιβίωσης!
Επίσης αυτοί που είχαν τα ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ , άρπαζαν από τα χωριά ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΠΙΣΗΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 1942 , ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΟ
ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ.

Για περισσότερα , σας παραπέμπω:
images

Κύριε Τραλαλάκη... Καλό θα είναι, πρίν να αρχίσετε τα τσιτάτα, να διαβάζετε τουλάχιστον τι έχει γράψει ο άλλος.

Ότι και να προφασιστείτε δεν πρόκειται να δικαιώσει τους εφιάλτες. Οι ήρωες πεθαίνουν για να προστατέψουν τα ιερά χώματα της πατρίδας τους. Δεν "τακιμιάζουν" με τον κατακτητή προκειμένου να χοτρτάσουν το στομαχάκι τους και να λύσουν με ξένες πλάτες τις προσωπικές τους διαφορές με τους άλλους.

Καλό μονόλογο σας εύχομαι.
 

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.584
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ποιός ήταν ο ήρωας Μαγγανάς -χιτης

Ο μεσσήνιος ήρωας Βαγγέλης Μαγγανάς ο οποίος ανάγκασε τον ψοφοδεή χαλβά Θ.Σοφούλη να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη Ν.Πελοπόννησο. Ο Μαγγανάς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βγήκε ζωντανός απο την Πηγάδα του Μελιγαλά, έμειναν όμως μέσα τα μέλη της οικογένειας του τα οποία δεν κατέστη δυνατόν να ανασυρθούν:

Magganas.jpg



Αυτά είδε ο Μαγγανάς και όρμησε να ξεσκίσει τους δολοφόνους κομμουνιστές:

ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΚΕΖΕ

Lakonia.jpg


Ο 6χρονος ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΗΣΙΟΣ σφαγμένος πάνω στον νεκρό πατέρα του:

tasoulis.jpg




Για τον τασσούλη θα παρουμε εκδίκηση στον τρίτο γύρο βρωμιάρηδες.
 
OP
OP
pornopapos

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
ορέ ναζήδες, τι είναι οι μαιάνδριοι????

ποιος ψυχάκιας βγήκε απ' τη στρούγκα????
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
Ποιός ήταν ο ήρωας Μαγγανάς -χιτης

Ο μεσσήνιος ήρωας Βαγγέλης Μαγγανάς ο οποίος ανάγκασε τον ψοφοδεή χαλβά Θ.Σοφούλη να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη Ν.Πελοπόννησο. Ο Μαγγανάς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βγήκε ζωντανός απο την Πηγάδα του Μελιγαλά, έμειναν όμως μέσα τα μέλη της οικογένειας του τα οποία δεν κατέστη δυνατόν να ανασυρθούν:

Magganas.jpg



Αυτά είδε ο Μαγγανάς και όρμησε να ξεσκίσει τους δολοφόνους κομμουνιστές:

ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΚΕΖΕ

Lakonia.jpg


Ο 6χρονος ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΗΣΙΟΣ σφαγμένος πάνω στον νεκρό πατέρα του:

tasoulis.jpg




Για τον τασσούλη θα παρουμε εκδίκηση στον τρίτο γύρο βρωμιάρηδες.
με τι καρδια ρε μαγγανα στην καλαματα μπηκες...... :rockon: :rockon: :rockon:
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
16
Ποιός ήταν ο ήρωας Μαγγανάς -χιτης

Ο μεσσήνιος ήρωας Βαγγέλης Μαγγανάς ο οποίος ανάγκασε τον ψοφοδεή χαλβά Θ.Σοφούλη να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη Ν.Πελοπόννησο. Ο Μαγγανάς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βγήκε ζωντανός απο την Πηγάδα του Μελιγαλά, έμειναν όμως μέσα τα μέλη της οικογένειας του τα οποία δεν κατέστη δυνατόν να ανασυρθούν:

Magganas.jpg



Αυτά είδε ο Μαγγανάς και όρμησε να ξεσκίσει τους δολοφόνους κομμουνιστές:

ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΚΕΖΕ

Lakonia.jpg


Ο 6χρονος ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΗΣΙΟΣ σφαγμένος πάνω στον νεκρό πατέρα του:

tasoulis.jpg




Για τον τασσούλη θα παρουμε εκδίκηση στον τρίτο γύρο βρωμιάρηδες.
ρε μαγκες 2 ερωτησεις
αληθευει οτι κλαφτηκε και ετσι την γλυτωσε ο μαγγανας?
αυτος μετα τι απεγινε? :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom