apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ολοι γελανε παντως τυπεΗ δε γκόμενα πρέπει να έχει πάθει σοκ και να αναρωτιέται πόση την έχουν...
ολοι γελανε παντως τυπεΗ δε γκόμενα πρέπει να έχει πάθει σοκ και να αναρωτιέται πόση την έχουν...
πλήρως....
Ωραια ολα αυτα, αλλα δεν μας ειπες σε ποιο ΚΑΠΗ θα γινει η μαζωξηΔιαφωνεί ΠΛΗΡΩΣ με τη γραμμή bakalhs και αυτό δεν θα μας αποτρέψει να τα πιούμε και να γουστάρουμε μαζί για άλλη μια φορά...
Ωραια ολα αυτα, αλλα δεν μας ειπες σε ποιο ΚΑΠΗ θα γινει η μαζωξη
και τι να κανω μαζι σας ρε παπουλη χαρτια σε κανα καφενε θα πατε να παιξετεθέλεις να σε καλέσουμε ???
΄
επίσης επιζητεί τον εμφύλιο ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να σκοτώσει, επικροτεί την φορο και εισφοροδιαφυγή just no name a few others...
και τι να κανω μαζι σας ρε παπουλη χαρτια σε κανα καφενε θα πατε να παιξετε
επικροτεί την φορο και εισφοροδιαφυγή
ειδα και στα κρατη που ειχαν αριστερους ηγετες ποσο καλα περναγε ο λαος που ειχαν στρατοπαιδα αντιφρωνουντων και αναφερω: Πολονια - Γιαρουζέλσκι, Ρουμανια-[size=16pt]Τσαουσεφκι[/size], Κινα- Μαο τσε τουνκ Καμποτζη-Πολλ ποτ με τους Κοκκινους Χμερ Ρωσια και αλλα ΑΡΙΣΤΕΡΑ -ΑΘΕΑ -Τυραννικα καθεστωτα
[size=14pt]ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ[/size]
[size=27pt]ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ [/size]
[size=31pt]ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙ[/size]
[size=15pt]ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΔΕΙΞΕΣ
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ !!!!!!!
Όχι εγώ ![/size]
Η απεγνωσμένη προσπαθεια των παρανοικών μορφωμάτων να αποκτήσουν την προσοχή της κοινωνίας ξεκινάει απο τον διάλογο με τα μορφώματα.
Που το είδες αυτό ρε βλάκα??
[size=14pt]ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ[/size]
[size=27pt]ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ [/size]
[size=31pt]ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙ[/size]
[size=15pt]ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΔΕΙΞΕΣ
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ !!!!!!!
Όχι εγώ ![/size]
Fuck, you are beginning to loose it mon...
Fuck, you are beginning to loose it mon...
Σε ποστ του.
Επίσης γιατί κάνεις συνεχώς χαρακτηρισμούς;
ΟΚ γράψε λάθος.
Νόμιζα πως αφορούσε εμένα το σχόλιο..
Ντιλαντι να σταματισο να πσαχνο το ποστ του που λει να μιν κοβουν αποδικσις ι ταβερνεσ;
σταμάτα ρε μαλάκα που κόλλησες υπερποντικίαση....