Επισκέπτης
Ο τρόπος που συμπεριφέρεται τι συγκεκριμένο μέλος παραβιάζει το μισό ποινικό κώδικα και τις μισές αποφάσεις ευρωπαικών δικαστηρίων.
Ναὶ βρὲ παιδὶ μου, πάντα μισὲς δουλειὲς αὐτὸς ὁ Λάκης...
Ο τρόπος που συμπεριφέρεται τι συγκεκριμένο μέλος παραβιάζει το μισό ποινικό κώδικα και τις μισές αποφάσεις ευρωπαικών δικαστηρίων.
διαφωνείς δλδ με την "γραμμή μπακάλη"?
The Russian Revolution and the Twentieth century
Φίλτατε τι ακριβώς κάνετε;
Η αστική δημοκρατία που φαντάζεσαι πνέει τα λοίσθια κακομοίρη μου.
Και ξέρεις γιατί? Γιατί δεν φρόντισε (ευτυχώς) να ικανοποιήσει επαρκώς την απληστία των μαντρόσκυλων που τη φρουρούσαν ως τώρα..
Δεν είναι εντυπωσιακό
ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΛΗΣΤΩΝ , ΒΟΜΒΙΣΤΩΝ , ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ
όπως Γιωτόπουλος , Κουφοντίνας , Ξηροί , Σερίφηδες, Δημητράκης κτλ κτλ
ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ;;;;;;;
Αναφέρεται στην ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
από ιστοτόπους ΌΠΩΣ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ
Athens.Indymedia
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ
"ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ"
μαζί με πλήρη αναφορά ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
Υ.Γ.Κλάσε μου τα αρχίδια.
Τον ρωτάω κάτι συγκεκριμένο για την τύχη κάποιων μετά τον πόλεμο, αυτός μου απαντάει για τι 1930 κάνοντας γαργάρα για τα περί μουσλίμων και νέγρων σφαγέων στα Καλάβρυτα.
Τον αφήνω να γίνεται ρόμπα μόνος του..
έχω ξαναγράψει ότι η παιδεία μου είναι αντίπαλος κάθε παρανοικού ακραίου αριστερού
Δεν το έχουμε δει αυτό.
ΠΟΤΕ-ΠΟΥΘΕΝΑ.
Το κύρος, η σοβαρότητα και το "βάρος" ενός διαδικτυακού τόπου καθορίζεται πρωτίστως από τον σκοπό για τον οποίο λειτουργεί.
Αν κοιτάξεις δεξιά-αριστερά στην οθόνη σου, θα δεις ότι βρίσκεσαι σε έναν χώρο με κύριο σκοπό τη διαφήμιση και την προβολή υπηρεσιών αγοραίου έρωτα.
Τα υπόλοιπα είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, λεπτομέρειες των οποίων η σημασία είναι αντιστρόφως ανάλογη του συνολικού αριθμού των ποσταρισμάτων...
Να ξέρεις πάντως ότι η κλωνοποίησή σου αποτελεί "δικαίωση" όλων των κλώνων.
να λάβετε και τους νέους μελανούς χιτώνας, με τα λευκά γράμματα...
http://[URL unfurl="true"]www.omg.com.ng/wp-content/uploads/2012/08/Lithuanians.jpg[/img[/URL]]
τυπε ειδικα οι λιθουανοι πρεπει να ειναι ψιλοναζι ;D
[/quote]
Η δε γκόμενα πρέπει να έχει πάθει σοκ και να αναρωτιέται πόση την έχουν... :2funny:
΄Φίλτατε τι ακριβώς κάνετε;
Διάλογο με έναν παρανοικό του οποίου τα γραφόμενα αρνούνται το ολοκαύτωμα των εβραίων, προωθεί την παράνομη κατοχή όπλων, μιλάει για νεκρούς, κατουραει στους τάφους τους κλπ;