CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 2.606
-πιο απροσαρμοστος πεθαινεις λεμε....λάθος... κάτω αριστερά είναι ... κάτω δεξια είναι το καταγράφηκε... δεν είναι τυχαίο που είναι κάτω αριστερά
-πιο απροσαρμοστος πεθαινεις λεμε....λάθος... κάτω αριστερά είναι ... κάτω δεξια είναι το καταγράφηκε... δεν είναι τυχαίο που είναι κάτω αριστερά
λάθος... κάτω αριστερά είναι ... κάτω δεξια είναι το καταγράφηκε... δεν είναι τυχαίο που είναι κάτω αριστερά
εγω μια φορα που πηγα να βγαλω ακρη μαζι του οταν τον ρωτουσα επιμονα σε τι φταινε οι απλοι υπαλληλοι και οχι οι προισταμενοι οπως ειχε γραψει δεν μου απαντησε.το λαθος μου ηταν οτι ασχοληθηκα μαζι του γιατι μετα απο λιγο ηθελα ντεπον για ελεφαντα!!και να σκεφτεις οτι δεν ειμαι αριστερος...τελικα δεν μου απαντησε ποτε. ο νατσο θυμαται την φαση.δεν εχει περασει πολυς καιρος.-πιο απροσαρμοστος πεθαινεις λεμε....
Ηδη έχω βγει αληθινός μια φορά με Τζέφρυ που τα έλεγα πριν τις εκλογές του 2009 και τα έγραφα σε site του χώρου.
Εχω βγει και δεύτερη φορά αληθινός με τους λαθραίους. Οταν τα έγραφα (από το 2007) όλοι κορόιδευαν. Είσαι οπισθοδρομικός, δεν είσαι πολυπολιτισμικός, είσαι ρατσιστής κτλ κτλ κτλ.
Ηδη νιώθω δικαιωμένος.
Η τρίτη και φαρμακερή θα είναι με τον Τσιπρούλη, τον ΣΥΡΙΖΑ, ΜΥΡΙΖΑ, ΓΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΡΙΖΑ, ΞΕΨΕΙΡΙΖΑ και όπως αλλιώς λεγεται αυτό το συνοθύλευμα ανθελλνικότητας, αναρχίας, εθνομηδενισμού και παπαρολογίας, προπομπός της νέας τάξης πραγμάτων (Ρε που το χω ακούσει αυτό ? Α Ναι. Το έλεγε ο Χίτλερ).
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΘΕΡΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΉ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΜΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ !!!
ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Α, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, Α, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, Α, Α...ΑΔΎΝΑΤΟ ΚΤΛ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ.
Λοιπον έτσι και τώρα όταν ακούω τους διάφορους παπαρολόγους περί χουντικού-ναζιστικού κόμματος ... μου γυρίζουν τ΄ασπράδια. Ρε ξεφτύλες τι πρόβλημα έχετε με τη Χρυσή Αυγή ? Την υποστήριξε και σε λίγο θα την υποστηρίζει πάνω από το 15% του εκλογικού σώματος ? Μιλάμε δηλαδή για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Τι πρόβλημα έχετε ψευτοαριστεροί του κώλου ? Αυτή είναι η δημοκρατία σας ? Δικαίωμα του κάθενος δεν είναι να ψηφίζει και να υποστηρίζει ότι γουστάρει ? Τι ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ κάθε μέρα ? Γιατι δεν κοιτάτε τη δουλειά σας ?
Και λοιπόν ΝΑΙ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ΅. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΚΟς, ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Ουπς συγνώμη για το "αγαπούσαν την πατρίδα". Ξέρω ξέρω σε σας τους αριστερούν προκαλούν ναυτία αυτά τα ακούσματα. Συγνώμη αλλά....θα το ξανακάνω. Δεν φτάνουν τα κακά που προξενήσατε στην Ελλάδα τόσα και τόσα χρόνια, τώρα θέλετε να την αποτελειώσετε έτσι ?
Αλλά ζω και εύχομαι μια μέρα να ξυπνήσω και να ακούσω αυτό τον γλυκό θόρυβο από τις ερπύστριες.... Και τότε αλλοίμονο σας. Εγω προσωπικά ένας άσχετος με όλα αυτά θα σας κυνηγήσω παντού. Κάποτε πρέπει να πληρώσετε για τα κακά που προξενήσατε και συνεχίζετε να προξενείτε στην πατρίδα (Ουπς σορυ.....θα το ξανακάνω).
Και μια ... εχθρική συμβουλή..., σταματείστε να ασχολείστε με τα σκατά γιατί στο τέλος θα τα φάτε και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει κανένας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ να σας σώσει. Η μήπως το αμφισβητείτε κι αυτό......
Οχι,για θυμησε μου.
Ασε που ο Τερης δεν εχει κανει τετοιο πραμα σε μενα δηλαδη...
Είχε βρίσει ο τέρης μάνα??
ορέ φασιστοπουστράκια (και λοιποί ακρομεσοδεξιούληδες -για να μην παρεξηγηθεί ο δοκτοράκος),
που ναι ο λαλακις ορέ?
μήπως πήγε κατά Κοννέκτικατ μεριά?
μην λες τετοια για τον λακη...ορέ φασιστοπουστράκια (και λοιποί ακρομεσοδεξιούληδες -για να μην παρεξηγηθεί ο δοκτοράκος),
που ναι ο λαλακις ορέ?
μήπως πήγε κατά Κοννέκτικατ μεριά?
Ειλικρινα δεν το θυμαμαι...συγχαρητηρια παντως,σε ονομαζω τεφτεριτζη επι τιμη.Κι όμως έχει κάνει.
Μην επιμένεις διότι παίχτηκαν και πμιά για αυτό το θέμα και θα ψάξω να το βρω.
Αυτό κάνει;
Έχει παιχτεί και άλλο επεισόδιο σίγουρα διότι υπάρχει δική μου αναφορά.
Μην επιμένεις...
κλαψε!!!!!Αν βαρεθηκατε κλασιδιαριδες και λοιπες πορδιτσες εχω κατι σε ελληνοκαναδους χρυσαυγουλακηδες...
Το καλο ξεκινα απο το 2:30 οπου σε αθλια αγγλικα (μετα απο 30 χρονια στον Καναδα..) δικαιολογουν το καραγκιοζιλικι που εχουν για ιδεολογια.
Δυνατο τελειωμα απο τον πορδοπαππου στο 6:00.
Ο Λαλακης εχει παει αποστολη να ξεθαψει μουτζαχεντιν ναζι?
κλαψε!!!!!
σε ποιον ανήκει η αγαπημένη σου φράση?
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/preview/4895/YYYYYYYYYY_YYYY_YYYYYYYYYY_010__article.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εκτός από οδηγό γυψοσανίδας δε βρήκατε και κανα ντάου σε καμιά οικοδομή να παρουσιάσετε σα λάφυρο και καλά??