ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είπα μεσοπόλεμο, συνεχίζεις να μαλακίζεσαι...
όπως λέμε μεσαίωνα ... θα μου πεις συγκεκριμένη χρονιά???
είπα μεσοπόλεμο, συνεχίζεις να μαλακίζεσαι...
ξερει να κανει και τιποτα αλλοσυνεχίζεις να μαλακίζεσαι...
ξερει να κανει και τιποτα αλλο
Με αλλα λογια για οτι λεει ο Λαλακης,και ο καθε Λαλακης,πρεπει να υπαρχουν αντεπιχειρηματα:To να αποδεικνυει αυτο που λεει ο Λαλακης,και ο καθε Λαλακης,ουτε που περνα απο το μυαλο του τραβατρομπα...απλα δεν στέκει σκέτο ώς αντεπιχείρημα στις μαλακίες του λαλάκη...
Με αλλα λογια για οτι λεει ο Λαλακης,και ο καθε Λαλακης,πρεπει να υπαρχουν αντεπιχειρηματα:To να αποδεικνυει αυτο που λεει ο Λαλακης,και ο καθε Λαλακης,ουτε που περνα απο το μυαλο του τραβατρομπα...
Με αλλα λογια για οτι λεει ο Λαλακης,και ο καθε Λαλακης,πρεπει να υπαρχουν αντεπιχειρηματα:To να αποδεικνυει αυτο που λεει ο Λαλακης,και ο καθε Λαλακης,ουτε που περνα απο το μυαλο του τραβατρομπα...
Αυτο κατοπιν εορτης και πιεσεως.Και φυσικά ο κάθε τραβατρόμπας δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπερασπιστεί τον κάθε λαλάκη..
Φυσικα και ειπες,αφου ομως πρωτα σου ειπαν...Μεγαλη διαφορα απο το ποστ περι αντεπιχειρηματων που"δεν στεκουν".ήδη είπα ότι αυτά που λέει ο λαλάκης είναι malalakies ... φυσικά αυτό έκανες ότι δεν το είδες κατά την προσφιλή σου τακτική που σου έμαθε ο μέντορας σου ο δόκτορας ....
Αυτο κατοπιν εορτης και πιεσεως.
Δυστυχως ομως για τον καθε τραβατρομπα οι κακεντρεχεις τυποι σα και λογου μου κολλαμε σε οσα λεγονται σε ανυποπτο χρονο και αυθορμητα...
Φυσικα και ειπες,αφου ομως πρωτα σου ειπαν...Μεγαλη διαφορα απο το ποστ περι αντεπιχειρηματων που"δεν στεκουν".
η εμπιστοσύνη και η υπόληψη που έχω στα σάιτ του τύπου σινιάλο, ιντιμίντια κλπ κλπ κλπ, όπως και στα λεγόμενα ανθρώπων με τις δικές σου ιδέες ή τις ιδέες του λαλάκη (που εν πολλοίς και κατά βάθος είναι οι ίδιες) είναι γνωστή... ΜΗΔΕΝΙΚΗ...
Moνο που για τις μαλακιες του Λαλακη πρεπει να υπαρχουν αντεπιχειρηματα που"να στεκουν"...και οι οποίοι είπαν αφού και αυτοί (ιδίου φυράματος σαν και του λόγου σου) δεν διάβασαν ότι έχω δηλώσει στον ομοιδεάτη σου κοντινούλη ότι τα όσα γράφει αυτός και οι όμοιοι του ή ο λάκης και οι όμοιοι του τα θεωρώ μαλακίες...
Αλλιως ο Λαλακης κερδιζει...τραβατρομπας σπρεχεν...απλα δεν στέκει σκέτο ώς αντεπιχείρημα στις μαλακίες του λαλάκη...
Α,ωστε ΔΕΝ χρειαζονται"αντεπιχειρηματα που να στεκουν"σε οτι γραφεται στο Indymedia,σε αντιθεση βεβαιως με οτι γραφει ο Λαλακης...Και χωρις ξυλο 'μολογατε τελικα...η εμπιστοσύνη και η υπόληψη που έχω στα σάιτ του τύπου σινιάλο, ιντιμίντια κλπ κλπ κλπ, όπως και στα λεγόμενα ανθρώπων με τις δικές σου ιδέες ή τις ιδέες του λαλάκη (που εν πολλοίς και κατά βάθος είναι οι ίδιες) είναι γνωστή... ΜΗΔΕΝΙΚΗ...
Α,ωστε ΔΕΝ χρειαζονται"αντεπιχειρηματα που να στεκουν"σε οτι γραφεται στο Indymedia,σε αντιθεση βεβαιως με οτι γραφει ο Λαλακης...Και χωρις ξυλο 'μολογατε τελικα...
και φυσικά εξακολουθείς να επαναλαμβάνεσαι πιστός εις τα δόγματα του μεγάλου διδασκάλου σου δόκτορα Γκαίμπελς... κρίμα ρε παιδάκι μου που αυτοκτόνησε και δεν πρόλαβε να σου διδάξει και άλλα...
εχω προ πολλού δηλώσει ότι ιδέες και καθάρματα σαν και του λόγου σου, τους ομοιδεάτες σου αλλά και τα alter ego σας όπως αυτά εκφράζονται από αποβράσματα σαν τον μιχαλοβλάκα και την παρέα του και τους εδώ υπερασπιστές τους δεν έχουν θέση στην πολιτική και όχι μόνον ζωή του τόπου....
αρχικά το είπα για την αριστερά, κάποια στιγμή το είπα για την αντανάκλαση της στον καθρέφτη και τώρα το συνοψίζω για να μείνει...
Έχω μια ιδέα.
Δεν κανονίζετε να βρεθείτε με τον πόντικα για να τον βγάλεις εκτός ζωής??
Ευκολάκι είναι, τον έχεις
δεν χρειάζεται είμαι φιλόζωος....