Επισκέπτης
Τολμῶμεν νὰ εἴπωμεν ὅτι ἡ Ἑλληνικὴ ἐκτἐλεσις ἔχει μεγαλυτέραν καλλιτεχνικὴν ἀξίαν. Ὁπωσδήποτε τὸ τεμάχιον τῶν Landser εἶναι τὸ πρωτότυπον.
Ηταν καστανοί πάντως κ σίγουρα όχι τόσο μελαμψοί:αν και οι αρχαιοι ελληενς δεν ηταν στην πλειονοτητα τους ξανθοι και ψηλοι, το αντιθετο μαλιστα οντως ο μιχαλολιακος εχει φατσα σαν τον κωλο της μαιμους.
μελαχροινοι ηταν και καστανοι στην πλειονοτητα τους παπαζολη.μην κανεις σαν τον χιραβλακα και εσυ τωρα .παντως μοιαζει για πακιστανος η μαλλον για μειξη πακιστανου με αριο μεξικανο.Ηταν καστανοί πάντως κ σίγουρα όχι τόσο μελαμψοί:
ο δικος μου ο παππους εφαγε το ξυλο της αρκουδας και εζησε αφου το πεταξαν στον αχυρωνα τουΤολμῶμεν νὰ εἴπωμεν ὅτι ἡ Ἑλληνικὴ ἐκτἐλεσις ἔχει μεγαλυτέραν καλλιτεχνικὴν ἀξίαν. Ὁπωσδήποτε τὸ τεμάχιον τῶν Landser εἶναι τὸ πρωτότυπον.
ναι εσυ εισαι ο αγιος του σαιτ,για ψαξε λιγο να δεις αν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα για να το εκανα τωρα για τον σταθη κατι θα ξερω.τα υπολοιπα σου ειπα απο κοντα αλλα εσυ κοκοκο
ο δικος μου ο παππους εφαγε το ξυλο της αρκουδας και εζησε αφου το πεταξαν στον αχυρωνα του
δε βαριεσαι ..δεν εσκυψε το κεφαλι
εληφθην αρχηγε μουἈνεφέρθην ἀποκλειστικῶς εἰς τὴν καλλιτεχνικὴν ἄποψην. L'art pour l'art.
Στις 6 Μαη ολοι οι γνησιοι Ελληνες ψηφιζουμε Χρυση Αυγη.
ταράζεται όταν τον ρωτάνε αν είναι πολύ σίγουρος για το ποιος είναι ο πατέρας του...
Γιατι εγω ποτε ασχοληθηκα η εβρισα σου ξαναλεω τωρα κατι ξερω για να το εκανα.δεν με ενδιαφερει η κοντρα σου με τον λακη ουτε ειμαι ναζι.οσο για το τζαμπα μαγκας σου εχω κανει μια προταση οταν την δεχτεις θα δεις αν ειμαι μεχρι τοτε μην ασχολεισαι μαζι μου
δλδ τι ξερεις ρε παπαρι?
οτι ηταν "πουτανα" η μανα του σταθη?
κι αν ακομα ηταν, τι σχεση εχει αυτο με την πολιτικη θεση του γιου της?
μην το συνεχιζεις γιατι θ' ακουσεις αυτα που δεν ακουσες ακομα.
βρωμοπουστα παπια και στο σταθης ειναι πουτανοπουστα και εσυ εισαι πουτανοπουστα,αν ειστε το ιδιο προσωπο τοτε ειστε πουτανοπουσταΧ2δλδ τι ξερεις ρε παπαρι?
οτι ηταν "πουτανα" η μανα του σταθη?
κι αν ακομα ηταν, τι σχεση εχει αυτο με την πολιτικη θεση του γιου της?
μην το συνεχιζεις γιατι θ' ακουσεις αυτα που δεν ακουσες ακομα.
πες "ειπα μια μαλακια να περναει η ωρα" κι ολα καλα.
το τζαμπα μαγκας αφορα οτι γραφεις.
στο αθλημα της πουτσομετρησης δεν παιζω.
ειστε ηδη πολλοι.
ελπιζω να μην με ξαναπροκαλεσεις.
.-
Εσύ τί είσαι,δυο κωλοτρυπίδες;;;βρωμοπουστα παπια και στο σταθης ειναι πουτανοπουστα και εσυ εισαι πουτανοπουστα,αν ειστε το ιδιο προσωπο τοτε ειστε πουτανοπουσταΧ2
μην απειλης κανενα εδω μεσα και μην ανεβαζεις τονους γιατι θα σε γαμησω εγω.
βρωμοπουστα-κουμουνι-προδοτη-σκουπιδι-σιχαμα.
μπορεις να γαμιεσε με τα πακια και να εχεις οσους αφρικανους θελεις για γκομενους,αλλα εδω μεσα θα μας σεβεσε.
δεν μιλας με τις πουσταρες τα συντροφια σου απο το κομμα.
και μην πας να ψαρωσεις τους νεους οτι εισαι καποιος,μια κολοτρυπιδα εισαι να ξερεις.
δεν θα πετεγεσε εσυ ρε φτωχομπινε βλακα σπυριαρη.Εσύ τί είσαι,δυο κωλοτρυπίδες;;;
Και σε έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι κακόμοιρο,ανορθόγραφο,αμόρφωτο φασιστοειδές.δεν θα πετεγεσ[size=20pt]ε[/size] εσυ ρε φτωχομπινε βλακα σπυριαρη.
στο εχω πει 100 φορες παλιομαλακιστηρι.
δεν είμαι άγιος, ούτε τπτ. πιστεύω όμως ότι είμαι ευπρεπής.
δε θα μ' ενδιέφερε η γνώμη σου για το Σ., αν δεν έκανες τη μαλακία να φερθείς σαν το ναζιστοπουστράκι το λάκι.
ούτε ποτέ νομίζω έχω ασχοληθεί με τα ποστς σου, γιατί μου είναι αδιάφορα.
αλλά τέτοιες τζάμπα μαγκιές δεν τις γουστάρω.
και πολύ ασχολήθηκα.
.-
πας για 83 δικε μου?δεν θα πετεγεσε εσυ ρε φτωχομπινε βλακα σπυριαρη.
στο εχω πει 100 φορες παλιομαλακιστηρι.