kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εφτιχοσ που δε μπορο να πιδισοκαντε τσιγαρο να ηρεμησετε σκιστεσ
εφτιχοσ που δε μπορο να πιδισοκαντε τσιγαρο να ηρεμησετε σκιστεσ
εφυγαν τα πακια απο το σπιτι?
ενταξει?
Εδω λεμε για την μανα σου οτι εριξε την ταριφα
βρε πουστρακο μου δεν ταραχτηκα απλα δεν γουσταρω να βριζουμε τις οικογενειες μας εδω μεσα.αν εισαι ο σταθης ανακαλω τα οσα εχω γραψει αν δεν εισαι τι απαντας για μια ασχετη οικογενεια και φυσικα δεν ανακαλω οσα εγραψαδεν καταλαβαίνω γιατί καποιος που μιλάει με ευκολία για "πουτάνας γιους",
ταράζεται όταν τον ρωτάνε αν είναι πολύ σίγουρος για το ποιος είναι ο πατέρας του...
δε μ' ενδιαφέρουν τα οικογενειακά σας, γενικά μιλώ...
έτσι κι αλλιώς με φασιστοπουστράκια δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης...
ανταλλάξτε εμπειρίες μεταξύ σας...
βρε πουστρακο μου δεν ταραχτηκα απλα δεν γουσταρω να βριζουμε τις οικογενειες μας εδω μεσα.αν εισαι ο σταθης ανακαλω τα οσα εχω γραψει αν δεν εισαι τι απαντας για μια ασχετη οικογενεια και φυσικα δεν ανακαλω οσα εγραψα
ισε λαθοσ αρχιγε δοκε τουσ αφτοπαλιόπουστά μου, εγώ δε μιλάω για πουτάνας γιούς, ούτε για παρόντες ούτε για απόντες.
το κάνω μόνο όταν προκληθώ από τυπάκια σαν κι εσένα ή τον ομοϊδεάτη σου λαλάκι.
γιατί πολιτική κάνω με επιχειρήματα και όχι με βρισιες.
φυσικά, με τα ζώα δεν ανταλλάσσω επιχειρήματα!
γκέγκε?
ισε λαθοσ αρχιγε δοκε τουσ αφτο
http://[URL unfurl="true"]www.westcoastpetsupply.com/images/T/t-24802.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φιλο, αυτο ειναι απο σολωμο Σκωτιας;
ναι εσυ εισαι ο αγιος του σαιτ,για ψαξε λιγο να δεις αν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα για να το εκανα τωρα για τον σταθη κατι θα ξερω.τα υπολοιπα σου ειπα απο κοντα αλλα εσυ κοκοκοπαλιόπουστά μου, εγώ δε μιλάω για πουτάνας γιούς, ούτε για παρόντες ούτε για απόντες.
το κάνω μόνο όταν προκληθώ από τυπάκια σαν κι εσένα ή τον ομοϊδεάτη σου λαλάκι.
γιατί πολιτική κάνω με επιχειρήματα και όχι με βρισιες.
φυσικά, με τα ζώα δεν ανταλλάσσω επιχειρήματα!
γκέγκε?
κε εγο τετιο τροο ιεν αρια τροφιΦιλο, αυτο ειναι απο σολωμο Σκωτιας;
Ο Μιχαλολιακος φαινεται τρωει τις ληγμενες, γι'αυτο ειναι σαν τον κωλο της μαιμους.κε εγο τετιο τροο ιεν αρια τροφι
Ο Μιχαλολιακος φαινεται τρωει τις ληγμενες, γι'αυτο ειναι σαν τον κωλο της μαιμους.
Ο Μιχαλολιακος φαινεται τρωει τις ληγμενες, γι'αυτο ειναι σαν τον κωλο της μαιμους.
Ντροπη ρε να λετε τετοια για τον ΓΝΗΣΙΟ απογονο των αρχαιων ελληνων....τα ξανθα του μαλλια δεν τα βλεπεις? το λυγερορκορμο παρουσιαστικο? τα γαλαζια του ματια?....ο πουστης ο τηλεοπτικος φακος φταιει που τον παρουσιαζει λιγο χειροτερο απο τα πακια που κυνηγαει....
αν και οι αρχαιοι ελληενς δεν ηταν στην πλειονοτητα τους ξανθοι και ψηλοι, το αντιθετο μαλιστα οντως ο μιχαλολιακος εχει φατσα σαν τον κωλο της μαιμους.Ντροπη ρε να λετε τετοια για τον ΓΝΗΣΙΟ απογονο των αρχαιων ελληνων....τα ξανθα του μαλλια δεν τα βλεπεις? το λυγερορκορμο παρουσιαστικο? τα γαλαζια του ματια?....ο πουστης ο τηλεοπτικος φακος φταιει που τον παρουσιαζει λιγο χειροτερο απο τα πακια που κυνηγαει....
εγω ψηφισα ναι πριν...απορω ποιοι ψηφισαν ναι στο συγκεκριμενο θεμα μετα τα τελευταια ποσταρισματα
κατι τετοια κανεις και φουσκωνουν τα μυαλα τουςεγω ψηφισα ναι πριν...
το σιγουρο ειναι οτι θα βγουν τα εθνοσυντροφια και αν αφησουν τον κ/φ εκτος βουλης τοτε θα εχουν προσφερει στον ελληνικο λαο περισσοτερα απο οτι νου δου και πασοκ μαζικατι τετοια κανεις και φουσκωνουν τα μυαλα τους