str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ισιούλη δεν προσέχεις τον πίνακα
προστέθηκαν κι άλλα αδικήματα ....
Πόσα έχεις μετρήσει μέχρι στιγμής;
ισιούλη δεν προσέχεις τον πίνακα
προστέθηκαν κι άλλα αδικήματα ....
θα απειλούσες κι εσύ όπως ο γελεοίος με τα γκρίκλις ;
1. του ΣΥΡΙΖΑποιού άλλου πολιτικού κόμματος τα μέλη έχουν τόσες καταδίκες για βία εναντίον των αντιπάλων τους ;
Για την ακρίβεια, τα εγκλήματα που διέπραξε το κκε ως οργανωμένη οντότητα, αντανακλούσαν στον παππού μου...
Σήμερα κάτι τέτοιο θα ήταν εξωπραγματικό, με τα δεδομένα της εποχής ήταν φυσιολογικό...
Αλλά νομίζω ότι έχει κουράσει η επίκληση του παππού μου...
Εμένα πάλι δεν με κουράζει.
Ωσότου τουλάχιστον πεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ γι αυτά που έλεγες για τους δικούς μου.
Ιδού η Ρόδος....
Εμένα πάλι δεν με κουράζει.
Ωσότου τουλάχιστον πεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ γι αυτά που έλεγες για τους δικούς μου.
Ιδού η Ρόδος....
Όπως θα έλεγε λοιπόν και ο παππούς μου σε αυτούς που του ζητούσαν να υπογράψει μετάνοιες,
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
σχιζοφρένεια
Τον οποίο παππού σου τιμάς ωραιότατα σήμερα αποκαλώντας τον "συμμορίτη" και "εγκληματία".
Είπαμε, αφού δεν σε έπνιξε στον ασβέστη όσο ήσουνα μικρός, ας πρόσεχε.
Υ.Γ. Και δεν γαμάω υστερικά στράκια.
Βρες μου πάλι πού έβρισα τους δικούς σου και που είπα τον παππού μου συμμορίτη ή εγκληματία...
Έλα, δεν είναι δύσκολο...
Βέβαια έχεις συνηθίσει να σου βάζουν πράγματα στο στόμα που πας να κάνεις και εσύ το ίδιο αλλά όχι κουκλίτσα μου, δεν θα πάρω στα σοβαρά τη σπερματοσακούλα της ιστοσελίδας που τώρα ξεψάρωσε και το παίζει στα γεράματα σκληρός μαγκίτης...
Πάμε πάλι λοιπόν...
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
1. του ΣΥΡΙΖΑ
2. της Νεας Δημοκρατιας
![]()
ωραια, παμε λοιπον...γελοίο υποκείμενο
τα στοιχεία σου :
καταδικαστικές αποφάσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ ....
όχι γυναικόπαιδων κουμπαρων συγγενών ή φίλων....
γιατη νδ να σε βοηθήσω... ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ο φονιάς του Τεμπονέρα....
Σας ευχαριστω για την υπενθυμιση κυριε μπακαλη! Την ειχα ξεχασει αυτην την συμμορια!Ἄς θυμηθῶμεν καὶ συναφεῖς μορφὰς τοῦ προοδευτικοῦ χώρου
![]()
Εδω να σας θυμισω πως ο Περίανδρος δεν εχει καταδικαστει για φονο!Τὰ ἀνωτέρω ἐκ τοῦ "Ἔθνους" τὸ ὁποῖον παραλείπει νὰ ὑπενθυμίσῃ ὅτι ὁ Παπαδόπουλος ἦτο στέλεχος τοῦ ΠΑΣΟΚ.
Κατόπιν τούτων ὁ Περίανδρος (κατὰ κόσμον Ἀντώνιος Ἀνδρουτσόπουλος) μᾶλλον ὡς ἀδικηθεῖς φαίνεται, διὰ νὰ μὴν εἴπωμεν ἥρως δι'ὁρισμένους.
Εδω να σας θυμισω πως ο Περίανδρος δεν εχει καταδικαστει για φονο!
Εεε ντάξει αφού δεν είναι νεκρός όλα καλά λοιπόν...Τὸ δὲ θῦμα του, ὁ κ. Κουσουρὴς, σήμερον χαίρει ἄκρας ὑγείας, διαβιῶν εἰς Παρισίους, προφανῶς διότι ὡς διανοούμενος ἠσθάνετο πνιγηρὰν τὴν ἐπαρχιωτικὴν ἀτμόσφαιραν τῆς Ἑλλᾶδος.
Δὲν εἶπον αὐτό. Ἀλλὰ εἶναι προφανὴς ἡ χρήσις 2 μέτρων καὶ 2 σταθμῶν ὑπὸ τῆς ἀριστερᾶς πτέρυγος.Εεε ντάξει αφού δεν είναι νεκρός όλα καλά λοιπόν...