Επισκέπτης
Εχουν καθε δικαιωμα να πανηγυριζουν με ρωμαικους χαιρετισμους.Όρσε λοιπόν τα έργα σου. Φάε στη μούρη τώρα το θέαμα στο μπαλκονάκι τους πανηγυρίζοντες με "υψωμένην την δεξιάν"
ΔΕΝ ειναι αδικημα αλλωστε-στην Ελλαδα τουλαχιστον.
Εχουν καθε δικαιωμα να πανηγυριζουν με ρωμαικους χαιρετισμους.Όρσε λοιπόν τα έργα σου. Φάε στη μούρη τώρα το θέαμα στο μπαλκονάκι τους πανηγυρίζοντες με "υψωμένην την δεξιάν"
Εχουν καθε δικαιωμα να πανηγυριζουν με ρωμαικους χαιρετισμους.
ΔΕΝ ειναι αδικημα αλλωστε-στην Ελλαδα τουλαχιστον.
Θεση παιρνω καθε μερα και παντου,δεν χρειαζεται να περιμενω 4 χρονια για να"επιλεξω".Θέλεις να μας πεις ότι δε σου έκανε ο Σοφιανός; Ότι δεν σου έκανε ο Καμίνης; Ότι δεν έχεις γνώμη για αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή που κατοικείς και εργάζεσαι; Όταν είναι η ώρα σου να λάβεις θέση, αδιαφορείς.
Σε σχεση με τα χρυσαυγουλα ηταν ΑΠΕΙΡΩΣ διασκεδαστικοτερος ο τυπος στο χαζοκουτι που ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ οσους απειχαν να πανε να ψηφισουν...Όρσε λοιπόν τα έργα σου. Φάε στη μούρη τώρα το θέαμα στο μπαλκονάκι τους πανηγυρίζοντες με "υψωμένην την δεξιάν"
Ακριβώς έτσι έχει το πράγμα,ωστόσο γιατί να το αφήσεις;Θεση παιρνω καθε μερα και παντου,δεν χρειαζεται να περιμενω 4 χρονια για να"επιλεξω".
Σε σχεση με τα χρυσαυγουλα ηταν ΑΠΕΙΡΩΣ διασκεδαστικοτερος ο τυπος στο χαζοκουτι που ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ οσους απειχαν να πανε να ψηφισουν...
Και εμένα με καλέσανε,έρε γλέντια,έχει καλή φάση!!!ήμουν σε εκλογικό τμήμα
δεν υπαρχουν πολιτικα ή άλλα εγκληματα. απλα εγκληματιες. και οσο επιμενετε να χαρακτηριζεται τα εγκλήματα σε ''αποδεκτά'' η μη, οι εκγληματιες εισετ πλεον εσεις.
Γιατι ανοιξε το κεφαλι του Κουσουμβρη ο Περιανδρος?Πολιτικό έγκλημα από το 1974 πρακτικά δε νοείται από τη στιγμή που η πολιτική δράση είναι ελεύθερη...
Αν κάποιοι ταυτίζουν εγκληματικές συμπεριφορές με πολιτικές πρακτικές, δεν έχει καμια σημασία.
+1...
Πολιτικό έγκλημα από το 1974 πρακτικά δε νοείται από τη στιγμή που η πολιτική δράση είναι ελεύθερη...
Αν κάποιοι ταυτίζουν εγκληματικές συμπεριφορές με πολιτικές πρακτικές, δεν έχει καμια σημασία.
Ουτε και εγω τον εβλεπα οταν μιλαγε,ημουν στην τουαλετα.Ποιόν λες; Δεν είδα καθόλου χαζοκούτι, ήμουν σε εκλογικό τμήμα
Γιατι ανοιξε το κεφαλι του Κουσουμβρη ο Περιανδρος?
Για καμμια γυναικοδουλεια μηπως?
oi anarxes tin peftoun 10 se 1 , 1 me 1 den boroun. tosa exoun kanei kai den mila kaneis... anarxes moko. travate na paixete me dinamitakia kai tis apopseis sas tis exoume grammenes opws kai esas xeftiles !!!!
Γιατι ανοιξε το κεφαλι του Κουσουμβρη ο Περιανδρος?
Για καμμια γυναικοδουλεια μηπως?
αφού μιλάμε με όρους ποινικούς ....
ας μας πουν λοιπόν οι "αστοί δημοκράτες": σε τι διαφέρουν οι πράξεις της ΧΑ από τις πράξεις της 17 Ν ;
με αρέσει που έγκυροι νομικοί αναλαμβάνουντην υπεράσπιση των χρυσαύγουλων....
Ουτε και εγω τον εβλεπα οταν μιλαγε,ημουν στην τουαλετα.
Αλλα τον ακουγα-ΧΕΖΟΝΤΑΣ,τι ταιριαστο αληθεια...
Τι ΚΙΝΗΤΡΟ ειχε κατα την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ αποψη ο Περιανδρος να ανοιξει το κεφαλι του Κουσουμβρη?Μην μπερδευεις τα κίνητρα που δίνει ο κάθε εγκληματίες στις πράξεις του με την έννοια του πολιτικού εγκλήματος...
22% ston agio panteleimona i xrusi augi... sas leei kati auto? kati kalo prepei na kanoun kai autoi .. oxi ola mavra . psixraimia kai min tin peftete stin xrusi augi .
ase pou den sas pernei ...
Σου έχω απαντήσει πιο πάνω ποια είναι η διαφορά...Εκτός φυσικά των δυο ντουζίνων νεκρών...
Και ο καθένας έχει δικαίωμα στην υπεράσπιση- ρώτα τη Γιάννα αν δεν με πιστεύεις.
22% ston agio panteleimona i xrusi augi... sas leei kati auto? kati kalo prepei na kanoun kai autoi .. oxi ola mavra . psixraimia kai min tin peftete stin xrusi augi .
ase pou den sas pernei ...
Οι αστοι δημοκρατες ΑΓΝΟΟΥΝ οτι η εννοια"πολιτικο εγκλημα"αναγνωριστηκε αφου επετυχε η αστικοδημοκρατικη επανασταση...ας μας πουν λοιπόν οι "αστοί δημοκράτες":
Τι ΚΙΝΗΤΡΟ ειχε κατα την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ αποψη ο Περιανδρος να ανοιξει το κεφαλι του Κουσουμβρη?