φίλος μου παλιός καρατζαφερικός μου είχε πει πως είχε παρακολουθήσει τον καρατζαφέρη σε παλιά εκπομπή του να αναφέρει ότι "αν με δείτε ποτέ να βγαίνω καλεσμένος στα κανάλια αυτά τότε να ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά" , έχοντας τότε την απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον έβγαζαν με τόσα που τους είχε σύρει από το κανάλι και την εφημερίδα του (και πράγματι είναι ο μόνος που έχει καταγγείλει
ονόματα σε τόσο μεγάλο βαθμό, παλιότερα όμως, μετά όπως λες κι εσύ "συμβιβάστηκε"...)
εντιτ: με ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ αυτό, δεν το είδα ο ίδιος, μου το έχουν μεταφέρει ;)
1. για τον καμμένο από αυτά που αναφέρεις το ένα δεν αναιρεί το άλλο, δεκτό όμως ότι τον κυνηγάει το παρελθόν του και είναι γνωστό σε όλους από ποιό κόμμα προήλθε
2. για μιχαλολιάκο και γερμένη τι να σχολιάσω δηλαδή, και μόνο οι πρακτικές που ακολουθούν δεν έχουν καμμία σχέση με τον χριστιανισμό, όμως δέχομαι αυτό που είχε πει ο μιχαλολιάκος σε πρόσφατη συνέντευξη ότι αναγνωρίζουν ότι αυτή η θρησκεία αποτελεί στοιχείο του έθνους και οφείλουν να την προστατέψουν
3. προφανώς δεν έχουν σαφείς θέσεις και το μεταναστευτικό πουλάει περισσότερο την δεδομένη στιγμή
4. λάσπη