1)Γιατι μας ενδιαφέρει το ναζιστικό κόμμα του Μερκούρη ;;
2)Ο Μεταξάς ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ.
Έλεγε ότι οι έλληνες είναι ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ , ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
Μην αρχίζω να βάζω λόγους του Μεταξά από το youtube,
δεν θέλω να είσαι στόχος μου εσύ.
3)Το ΛΑΟΣ (όσο υπήρχε ως κόμμα-παλιά) ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ;;;;
ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ;;;;;
ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ;;;;;;;
4)Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις,
ότι αυτοί που ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (και δεν ξαναψηφίζουν ΛΑΟΣ)
είναι άνθρωποι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΞΥΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ
ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ" ;;;;;
Αυτή η ξεφτύλα μας έφτασε εδώ!
5)ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ;;;
Το ΛΑΟΣ , το χτύπαγαν για "κωλοτούμπες" για το αν λέει "μπουμπούκο" τον άδωνι η κυρά
του και για το αν είναι μορφωμένη η Σαρή ή κυρία
ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ...
ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,
ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΕΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ....
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ & ΣΑΡΩΝΕΙ !!!!!!!
Γιατί το ΛΑΟΣ ήταν:
ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι :
http://[URL unfurl="true"]www.whistleblowersblog.org/uploads/image/800px-US_Army_M1A1_Abrams_main_battle_tank.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ο μεταξας ομως θα μπορουσε να κανει μια εξαιρεση με το μερκουρη εαν ηταν ομοιδεατης του... αντιθετα δεν τον χρησιμοποιησε στην 4η αυγουστου ανιθετα η χ.α στα περιοδικα της διαφημιζει το "συντεχνιακον κρατος" του μερκουρη!! του δοσιλογου!!!!!!
αρση ασυλιας ειχε και ο ματουβαλος....δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται για την χρυση αυγη...συγκεκριμενα...
απο την αλλη η χριστινα σαμη ειναι μορφωμενη...λεω εγω....
ο καρατζαφερης εφερε τον θεμα των μεταναστων στον δημοσιο διαλογο και τα πετρελαια οταν τον ελεγαν τρελο...ποιο θεμα μπορει να αναδειξει η χ.α με αυτα τα στελεχη?
εδω στο φουρνο του γερμενη δουλευε πακιστανος!!!!
ο λαος εκναε πορειες...εοχι τοσες πολλες και οχι στο βαθμο που επρεπε και το πληρωσε....αλλα ο Μιχαλολιακος που εχει μαθει απο τα λαθη του ΛΑΟΣ ....γιατι δεν κανει?
δεν ψηφιζουμε για παλαιστες αλλα για πολιτικους που αναδεικνυουν θεματα και ξερουν πεντε πραγματα ανα πουν...επι μιχαλιακου πουληθηκε η αγροτικη για πενταροδεκαρες...θα γινοταν αυτο επι καρατζαφερη?
και λεω εγω ο μιχαλολιακος ψηφιστηκε απο στρατιωτικους...μεχρι να ερθει στην εξουσια....δεν πρεπει να προτεινει ενα οικονομικο ισοδυναμο για να μην πληγει το στρατευμα? και ας καταργησει το μνημονιο αυριο....
δεν αντιλαμβανεσαι οτι με το να πλακωνει 1-2 κακομοιρηδες πακιστανους στις λαικες δεν ενδιαφερεται για να φυγουν οι ξενοι αλλα για να παρει ψηφους? εαν ηθελε πραγματικα να λυσει το θεμα γιατι δεν βαζει εταιριες σεκουριτι οπως ειχε υποσχεθει να φυλανε τους αθηναιους? Φιατι δεν ελεει οποτι καταθετω νομο για νομιμοποιηση της οπλοκατοχης για αμυντικους σκοπους εντος της οικιας...
πλεον κρινεται και ο μιχαλολιακος....δεν ειναι ακτιβιστικη οργανωση αλλα κομμα...και πρεπει να μιλησει..."θα μειωσει την φορολογια στις επιχειρησεις" ή θα αφησει το τσιπρα να παρει την εταιρια του πατερα του λακη?