pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
''Αυτά είναι προβοκάτσιες για να σπιλώσουν το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα'' όπως δήλωσε ο Μιχαλολιάκος στον φαλακρό του Σκάι:
Ε όχι και ναζί..
''Αυτά είναι προβοκάτσιες για να σπιλώσουν το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα'' όπως δήλωσε ο Μιχαλολιάκος στον φαλακρό του Σκάι:
Ε όχι και ναζί..
οχι δα....Παρεξηγημένα τα παιδίαΕ όχι και ναζί..
το ψεμμα ειναι μεγαλυτερη υβρις στον ελληνικο πολιτισμο. και το να παριστανεις κατι που δεν εισαι.
Ουδείς άσφαλτος αγαπητέ μου ...... Σοβαρά τώρα, για εμένα είναι ύβρις η ''χρησιμοποίηση'' του Μανώλη Γλέζου ως στελέχους ''πρώτης γραμμής'' από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ...... Ο Γλέζος είναι αριστερός με πολύ μεγάλη ιστορία..... Πλην όμως, θα έπρεπε να είναι ''υπεράνω κομμάτων'' πλέον.... Θα είχε πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα ο λόγος του από ό,τι τώρα που είναι βουλευτής ενός κόμματος.....
Ε όχι και ναζί..
ωραιος ο καραφλας''Αυτά είναι προβοκάτσιες για να σπιλώσουν το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα'' όπως δήλωσε ο Μιχαλολιάκος στον φαλακρό του Σκάι:
Φωτομοντάζ όπως είπε ο Μιχαλολιάκος στον φαλακρό του ΣΚΑΙ,το ίδιο κ η άλλη με τον Κασιδιάρη που φοράει μπλουζάκι των SS.Εννοείται..
Εννοείται..
νεοναζί ή όλο νάζι ?
οχι οτι συμπαθω τον μπουχεσοβλακα αλλα λεμε...
Kαλά αυτό ήταν χοντρή πατάτα.ο καραφλος ειναι τοσο ηλιθιος που τον ξεβρακωσε και ενας βλακας. για γελια τελειως, ειδικα στο σημειο που ειπε οτι οι γερμανοι σκοτωσανε τον αδερφο του γλεζου λογω της...σημαιας
Όχι καλέ.
Ούτε που μου πέρασε απ'το μυαλό..
γραφε με μικρα επιτελους ΗΛΙΘΙΕ
Kαλά αυτό ήταν χοντρή πατάτα.
Η συνέντευξη πάντως αρκετά μαλακίες όπως όλες...αντί να ρωτάνε πολιτικές θέσεις(που δεν υπάρχουν πέρα από το: ''έξω οι μετανάστες'') προσπαθούν να τους βγάζουν συνέχεια (νεο)ναζί....
Είναι αλλά δεν φαίνεται να νοιάζει κανέναν από αυτούς που τους ψήφισε κ θα τους ψηφίσει.....
αντε (με μικρα για να διαβαζεις καλυτερα)