Επισκέπτης
τυχερος ηταν που δεν βρεθηκε στην πελοποννησο το 44Και στο συμμοριτοπόλεμο είχε δράση ......
τυχερος ηταν που δεν βρεθηκε στην πελοποννησο το 44Και στο συμμοριτοπόλεμο είχε δράση ......
ο ελληνας δανιηλ μπατιστα δεν ηταν που πηδαγε την επισης ελληνιδα μιρελα μανιανι τυπε?Και ο Μπατίστα έχει φορέσει το εθνόσημο, δεν λέει τίποτα αυτό. Και διάφοροι άλλοι έχουν φορέσει το εθνόσημο. Αν βάλετε τον πολύ καλό μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και ρωτάγατε όλον τον κόσμο θα σας έλεγαν αν είναι Έλληνας ή όχι."
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=170850&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=170850&catid=1[/url]
*Ψιτ! καράφλα, υπερέβης τα εσκαμμένα, μην σε ξανακούσω να πιάσεις στο στόμα σου την Αεκάρα έτσι;
**Για βάζελους και γαύρους δεν μας νοιάζει, λέγε οτι θες. ;)
![]()
Για να πούμε και τα δικά μας ,
όμως , ο μακαρίτης ο παππούς μου
κουβαλούσε τι δικό του το κουμπούρι πάνω του
μέχρι το 1985-1986 κάπου ...
εγγλέζικο με κρίκο στη λαβή ...
είχε στείλει κουμμούνια να πιούν καφέ με το Λένιν αυτό ...
Κάπως έτσι ήταν , χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
![]()
Όταν πήγαμε να δούμε την ΕΛΕΝΗ το είχε μαζί στον κινηματογράφο.
Δεν μας την έπεσε κανείς , αν και ήμασταν γνωστοί.
Όταν μπαίναμε , άκουσα από κουμμούνια να λένε ...
"Ακόμη ζει αυτός ο Φασιστο-Τραμπούκος ;;;;;;
Κι ο πιτσιρικάς , πρέπει να είναι εγγονός του,
ίδιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ !!!!!!!"
ο ελληνας δανιηλ μπατιστα δεν ηταν που πηδαγε την επισης ελληνιδα μιρελα μανιανι τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/IANOUARIOS11/11-01/maniani2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τον πρόεδρο σου μην τον βγάζεις απ'εξω.
[img]http://media.feed.gr/filesystem/images/20071115/low/assets_LARGE_t_1401_466509.JPG
τυπε ο μονος βαρδινογιαννης που δεν πηδαει πρεπει να ειναι τζιγγερΤον πρόεδρο σου μην τον βγάζεις απ'εξω.
![]()
Δεν πρεπεινα εισαι βεβαιος οτι οι κυριοι αυτοι ηξεραν Το πως εγιναν καθητητες αυτοι οι τυποι ολοι μπορουμε να το φανταστουμεπόσο λιγότερο ''φασιστική'' ήταν η κυβέρνηση του Γ.Α.Π. που νομοθετούσε κατά παράβαση πλειάδας διατάξεων του Συντάγματος, εν γνώσει της (οι κ.κ. Βενιζέλος και Λοβέρδος είναι καθηγητές συνταγματικού δικαίου, τα ήξεραν όταν τα έκαναν), μία σειρά από απαράδεκτες για κράτος δικαίου διατάξεις;;;;;
τυπε δεν αισθανθηκες μια περηφανια ακουγοντας τετοια λογια απο τα κουμμουνια?![]()
Μεγάλη Περηφάνια!
Αισθάνθηκα όμως θλίψω ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΚΑΜΙΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ !!!!
Ναι αλλα προς το παρον ειναι λογια ρε τυπε. Ο παππους ειχε φαει καμποσα κομμουνια ενω ο λακης δεν εχει κανει ακομη σεφτε. Μενει να ανοιξει λογαριασμο και να αρχισει να γραφει και θα κανουμε στο τελος το ταμειο.
Δηλαδή στο μέλλον θα τυπώσεις κάρτες:Μεγάλη Περηφάνια!
Αισθάνθηκα όμως θλίψη ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΚΑΜΙΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ !!!!
Δηλαδή στο μέλλον θα τυπώσεις κάρτες:
''Λάκης-οδοντίατρος-κομμουνιστοφάγος'';;;![]()
![]()
Δηλαδή στο μέλλον θα τυπώσεις κάρτες:
''Λάκης-οδοντίατρος-κομμουνιστοφάγος'';;;
το νεο δεν ειναι επαγγελμα τυπεΔηλαδή τύπε θα εγκαταλείψει εντελώς το παλιό του επάγγελμα κ θα ασχολείται μόνο με το νέο;
Το λέω αυτό γιατί οι οπαδοί και τα μέλη της Χρυσής Αυγής απαντούν σε κάθε κατηγορία, όχι με αληθινή απάντηση αλλά με κατηγορίες έναντι άλλων, που όντως είναι αληθινές. Το θέμα είναι ότι δεν απαντούν στην ερώτηση αλλά υπερτονίζουν την ενοχή του άλλου...