Επειδή πολλή κουβέντα γίνεται, και χωρίς να είμαι οπαδός της Χ.Α. θεωρώ πως το πράγμα γενικώς έχει ξεφύγει και βρήκαμε όντως παπά να θάψουμε πεντ' έξι.....Φοβάμαι ότι έχουμε βρει τον ''κακό'' του συστήματος για να μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε..... Βρήκαμε τη Χ.Α., που είναι οι φασίστες, οι τραμπούκοι, οι απόγονοι και θαυμαστές των ναζί, το κόμμα το οποίο πρέπει να απαγορευθεί από την πολιτική σκηνή γιατί κινδυνεύει το πολίτευμα και η δημοκρατία στη χώρα..... Βολεύει πολλούς η ύπαρξή της όμως, δημιουργεί έναν ''εχθρό'' και δίνει λόγο ύπαρξης σε κάποιους, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει και κάποιος να του ρίχνουμε το ανάθεμα.....
Και ρωτάω εγώ ο αφελής: πόσο λιγότερο ''φασιστική'' ήταν η κυβέρνηση του Γ.Α.Π. που νομοθετούσε κατά παράβαση πλειάδας διατάξεων του Συντάγματος, εν γνώσει της (οι κ.κ. Βενιζέλος και Λοβέρδος είναι καθηγητές συνταγματικού δικαίου, τα ήξεραν όταν τα έκαναν), μία σειρά από απαράδεκτες για κράτος δικαίου διατάξεις;;;;; Και πόσο λιγότερο φασιστική είναι η παρούσα κυβέρνηση, και η προηγούμενη υπό τον κ. Παπαδήμο, που συνεχίζουν το ίδιο βιολί;;;;; Δε θα μπω σε νομικές λεπτομέρειες, θα γίνω κουραστικός για πολλούς από τους φίλους εδώ....Και πόσο ''κράτος δικαίου'' είναι η Ελλάδα, όταν υπάρχει διαπλοκή εκτελεστικής-δικαστικής εξουσίας ώστε να βρίσκει συνταγματικούς η δεύτερη τους νόμους τους οποίους επιβάλλει η πρώτη στο Κοινοβούλιο;;;;; Πόσο λιγότερο φασισμό έχουν τα κόμματα της εκάστοτε συμπολίτευσης που οδηγούν τους βουλευτές τους σε ψηφοφορίες χωρίς διάλογο και ψηφίζοντας χωρίς να ξέρουν τι ψηφίζουν;;;; εγώ εάν παραβιάσω την παράγραφο 3 του άρθρου 5 του βδ Χ του 1910, κατηγορούμαι και σύρομαι στα δικαστήρια γιατί άγνοια νόμου δε συγχωρείται... Οι βουλευτές συγχωρούνται να μην ξέρουν τι ψηφίζουν;;;;;;;
Ο φασισμός, ο κίνδυνος για τη δημοκρατία και το λαό, η κατάλυση του κράτους δικαίου δεν βρίσκονται μόνο στις μαύρες στολές και στις κουκούλες..... Μπορεί να υπάρχουν στο μέγιστο βαθμό και στα κουστούμια με τα ωραία χαμόγελα.....