Επισκέπτης
θα κάνω τις σχετικές εισηγήσεις...
Κοτζάμ άρχουσα τάξη είσαι, να μην εισηγηθείς και κάτι??
θα κάνω τις σχετικές εισηγήσεις...
Δεν μίλησα για εσένα μόνο στο ποστ μου...
θα κανεις κακο στον εαυτο σουθα κάνω τις σχετικές εισηγήσεις... καιρός να απαλλαγούμε από πάσης φύσεως και ιδεολογίας αντικοινωνικά στοιχεία...
Εισαι οντως φυλησυχος πολιτης εσυ, και λογικα ψηφιζεις αφτους που μας φερανε σε αυτο το χαλι.
Oχι ακριβως.Α, καλά!
Μιλάς για εμφύλιο πόλεμο εσύ.
Κοτζάμ άρχουσα τάξη είσαι, να μην εισηγηθείς και κάτι??
Μεσα και οσοι χειροκροτεις δηλαδη?θα κάνω τις σχετικές εισηγήσεις... καιρός να απαλλαγούμε από πάσης φύσεως και ιδεολογίας αντικοινωνικά στοιχεία...
Μεσα και οσοι χειροκροτεις δηλαδη?
Ακριβως,εγραψε οτι θα εισηγηθει,προφανως στους ανωτερους του.Παρακαλώ να.. ακριβολογείτε γιατί δημιουργούνται τουλάχιστον παρερμηνείες και θα αρχίσουν τα ερωτήματα και τις παρεμβάσεις, οι low profile.
Η άρχουσα τάξη δεν εισηγείται
Εκτελεί.. με '' αλλά και χωρίς ''.
Από ΚΟΔΗΣΟ μέχρι Μάνο τον ''κόβω'' τον κύριο.
Ως έλεγε και ο μέγας αρχηγός...Αλλαγή με σιγουριά
Φπούλη μανάρι εξακολουθείς πάντα να μένεις πιστός κ λατρεύεις τα ιδεώδη της ελληνικής αστικής δημοκρατίας;;;Με το Ζίγδη ήμουν
Με το Ζίγδη ήμουν
Φπούλη μανάρι εξακολουθείς πάντα να μένεις πιστός κ λατρεύεις τα ιδεώδη της ελληνικής αστικής δημοκρατίας;;;
Εθνικόν
Δημοκρατικόν
Αβασίλευτον
Άη γαμή τωρα
Oχι ακριβως.
Το νοημα ειναι οτι χωρις κρατικες πλατες η ΧΑ εξαυλωνεται εκει ακριβως που πονταρει:σαν δημοσια,δρομισια για την ακριβεια,παρουσια.
Βρέθηκε οπαδός και ψηφοφόρος του Ζίγδη?
Πρωτον εχει αναφερθει και συζητηθει(και εδω μεσα),δευτερον δεν υποστηριζω τιποτε,τριτον γουγλισε το να δεις απο που προερχεται η ειδηση και με ποια στοιχεια γιατι εγω λινκ δεν σου δινω.Πάμε το άλλο το σημαντικό τώρα.
Υποστηρίζεις ότι οι Ματατζήδες ψήφισαν κατά 50% τη Χ.Α. Πώς βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Υπάρχει κάποιο άρθρο που επικαλείσαι; Είναι κάποιο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα που πήρε 50% η Χρυσή Αυγή; Πώς το υποστηρίζεις αυτό;