Επισκέπτης
η βια των αναρχικων ποια ειναι δεν καταλαβαΟι λαθρομεταναστες!
Ειναι δυο τα υποκειμενα αναρχικοι, μεταναστες,....
Αλο το ενα αλλο το αλλο.
Για τους λαθρομεταναστες μιλαω...
η βια των αναρχικων ποια ειναι δεν καταλαβαΟι λαθρομεταναστες!
Αλο το ενα αλλο το αλλο.
σημερα διαλεξη με θεμα: χεζει η αρκουδα στο δασος;
ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχχααχ τι επιχειρηματολογια
τίνι τρόπω??
Μάλιστα.
Και τί διαφορά έχει supermouse αυτό που υποστηρίζω εγώ (θα ξεφουσκώσει αμέσως) με αυτό που λες εσύ;
Οι λαθρομεταναστες!
Αλο το ενα αλλο το αλλο.
Ζητω συγνωμη που σας χαλασα τη διασκεδαση με το σουργελο,θα προσπαθησω στο μελλον να ειμαι πιο συγκρατημενος.Σε καταγγέλλω επισήμως και δημοσίως ως...μέγα προβοκάτορα.
Πάνω που άρχισε η ιδεολογική ανάλυση και εμφανίστηκε και κάποιος low profile με ''συντεταγμένη'' λογική...αμολάς την...μπόμπα σου και μας κόβεις όλη την διασκέδαση.
Το καψιμο οοοολης της Αθηνας!η βια των αναρχικων ποια ειναι δεν καταλαβα
Ουτε κουκουλα φοραω ουτε ανηκω καπου.Σε καταγγέλλω επισήμως και δημοσίως ως...μέγα προβοκάτορα.
Πάνω που άρχισε η ιδεολογική ανάλυση και εμφανίστηκε και κάποιος low profile με ''συντεταγμένη'' λογική...αμολάς την...μπόμπα σου και μας κόβεις όλη την διασκέδαση.
Άσε τους νέους ''Γεωργαλάδες'' να βγάλουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.
Όλη την ώρα πρέπει να είναι η αντιπαράθεση στην.. τσίτα?
Παντού υπάρχουν και ''καλά παιδιά''. Το κακό είναι ότι δεν διακρίνονται εύκολα λόγω κουκούλας
Και για να μην ξεχνιόμαστε..επανέρχομαι
Αίσχος...
Το κοινό απαιτεί ύφος μελιστάλαχτο και εύλογες απορίες.
Ενω η δικια σου εεε?
Επειδη κανεις τον χαζο υπενθυμιζω οτι το ποστ μου αφορα μια,ας την πουμε,στρατιωτικη αντιπαραθεση μεταξυ ΧΑ και εν γενει φασιστοειδων απο τη μια και(ας την πουμε)αριστερας που δεν γουσταρει τα σφαξε με αγα μου ν'αγιασω απο την αλλη.
παλι δεν καταλαβα ξεκινησαν η αναρχικοι να καψουν [size=20pt]ολη[/size] την αθηνα.Το καψιμο οοοολης της Αθηνας!
Εσυ εχεις κομπλεξ το ξερω αλλα ειναι απο τα πολλα κονσερβοκουτια.Ζητω συγνωμη που σας χαλασα τη διασκεδαση με το σουργελο,θα προσπαθησω στο μελλον να ειμαι πιο συγκρατημενος.
Το καψιμο οοοολης της Αθηνας!
Ουτε κουκουλα φοραω ουτε ανηκω καπου.
Σε αντιθεση με σενα μπορω να συζητησω με επιχειρηματα χωρις να λοιδωρησω τον αλλον.
Επιχειρηματολογία του δεν καταλαβαίνω, δεν είδα, δεν ξέρω,...δεν υπάρχει.
Εξαιρείται ο Καψής στο Mega. Να υποθέσω ότι υπάρχει μια ''σχέση''? Μια κάποια έστω..ταύτιση αντίληψης της πραγματικότητας?
Εσυ εχεις κομπλεξ το ξερω αλλα ειναι απο τα πολλα κονσερβοκουτια.
Επειδη κανεις τον χαζο υπενθυμιζω οτι το ποστ μου αφορα μια,ας την πουμε,στρατιωτικη αντιπαραθεση μεταξυ ΧΑ και εν γενει φασιστοειδων απο τη μια και(ας την πουμε)αριστερας που δεν γουσταρει τα σφαξε με αγα μου ν'αγιασω απο την αλλη.
Τι σχέση έχει το τι θα κάνω εγώ με το τι θα κάνει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου?
Εγώ δε βλέπω τηλεόραση, ενώ μια μεγάλη μερίδα δεν έχει αφήσει τούρκικο για τούρκικο.
Εγώ ακούω πανκ και μια μεγάλη μερίδα πέγκυ ζήνα.
Εγώ είμαι Αρειανός και μια μεγάλη μερίδα είναι γαύροι.
μάλιστα ... μια καλή ευκαιρία να απαλλαγεί ο τόπος και από την ακροδεξιά και από την ακροαριστερά...
τους αφήνουμε να σφαχτούνε μεταξύ τους και καθαρίζουμε ότι απομένει...
ωραία ιδέα...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
Εισαι οντως φυλησυχος πολιτης εσυ, και λογικα ψηφιζεις αφτους που μας φερανε σε αυτο το χαλι.Α, καλά!
Μιλάς για εμφύλιο πόλεμο εσύ.
Άμα είναι να ξεμπερδεύουμε με τους αλήτες του δρόμου παντός είδους, ας είναι.
Ας συγκρουστούν οι λαήτες του δρόμου που σπάνε βιτρίνες, καίνε περιουσίες και ευθύνονται και για το θάνατο των τριών στη Marfin, με τους άλλους αλήτες που κάνουνε ντου 10 σε 1, επίσης καίνε περιουσίες και το παίζουν τιμητές της πατρίδας.
ΥΓ: Μην ξεχάσετε να παρασύρετε τους άλλους αλήτες που τα σπάνε στα γήπεδα. Αφού θα γίνει η δουλειά, ας γίνει μια και καλή να ξεμπερδεύουμε με όλους