kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλιπσερα γνισι ελινεσ εγο ο βρομιαρισ σασ ζιλεβο!!!!!!!!!!!
οταν δεν υπαρχει κρατος καθαριζουν οι ελληνεςσε χθεσινη εκπομπη του ALPHA με τον Χρυσοχοιδη να επισκεπτεται ινκογνιτο του κεντρου προκειμενου να δειξει αποτελεσματα των επεμβασεων, ο σταθμαρχης στο σταθμο Λαρισσης του ειπε μεταξυ αλλων πως ειναι καλυτερα τα πραγματα, αφου την περιοχη "καθαρισε" η χρυση αυγη
Ο υπουργος ξεροκαταπιε
ι γνισιι ελινεσ δεν ινε σκουπιδιαριδεσοταν δεν υπαρχει κρατος καθαριζουν οι ελληνες
όταν δεν υπάρχει κράτος, υπάρχει παρακράτος...οταν δεν υπαρχει κρατος καθαριζουν οι ελληνες
δε κσερισ τι λεσ ισε ασκετοσόταν δεν υπάρχει κράτος, υπάρχει παρακράτος...
τι ειπες ρε αλητη οι γνησιοι ελληνες κανουν ολες τις δουλειεςι γνισιι ελινεσ δεν ινε σκουπιδιαριδεσ
όταν δεν υπάρχει κράτος, υπάρχει παρακράτος...
ουτε ενασ δε ερχετε να βοιθισι στιν καντουνατι ειπες ρε αλητη οι γνησιοι ελληνες κανουν ολες τις δουλειες
οχι θα λενε οτι αρεσι στι μαζαΠάλι η Αριστερά θα χάσει ένα 5-6% επειδή δεν στήριξε τις λαικές μάζες και έλεγε τα γνωστά περί μεταναστών. Και στη στη Γερμανία έχασε ένα ισχυρό αριστερό κίνημα το '33. They never learn
τυπε το κρατος κανει τα παντα για να βοηθησει την χα,μην τρελενεσαι με την ακροδεξια νευριασε με το κωλοκρατος που τους βοηθαειόταν δεν υπάρχει κράτος, υπάρχει παρακράτος...
οχι θα λενε οτι αρεσι στι μαζα
Πάλι η Αριστερά θα χάσει ένα 5-6% επειδή δεν στήριξε τις λαικές μάζες και έλεγε τα γνωστά περί μεταναστών. Και στη στη Γερμανία έχασε ένα ισχυρό αριστερό κίνημα το 33.
γιαφτο πασοκονεοδιμοκρατια κε τα μιαλα στο κολο μασΑυτό λέω. They will never learn
κε ι γερμανια μετα διεπρεπσε..... το σφιροδρεπανο στο βερολινοΣτη Γερμανία το 33 δεν έχασαν μόνο ένα κίνημα.
Έχασαν τα βρακιά τους, τα βρακολάστιχα , την παρθενιά του κώλου τους κτλ ....
εγω τυπε μου να σε βοηθησω δεν θελω διευθυντηλικια μονο δουλεια ψαχνωουτε ενασ δε ερχετε να βοιθισι στιν καντουνα
ολι διεφτιντεσ θελουν να ινε
Στη Γερμανία το 33 δεν έχασαν μόνο ένα κίνημα.
Έχασαν τα βρακιά τους, τα βρακολάστιχα , την παρθενιά του κώλου τους κτλ ....
Πάλι η Αριστερά θα χάσει ένα 5-6% επειδή δεν στήριξε τις λαικές μάζες και έλεγε τα γνωστά περί μεταναστών. Και στη στη Γερμανία έχασε ένα ισχυρό αριστερό κίνημα το 33. They never learn.
καντουναφτισ ιποπσιφιοσ!!!!!!!!εγω τυπε μου να σε βοηθησω δεν θελω διευθυντηλικια μονο δουλεια ψαχνω
γιαφτο πασοκονεοδιμοκρατια κε τα μιαλα στο κολο μασ
αντι καρατζαφα μαβρο κε τα διο κουραδομιχανεσ ινε οπος εγοΓια αυτό το μαύρο από το 5-6%. Sorry no bonus