διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν πήγαινε σε σένα το καρφί (εσυ τελείωσες το γυμνάσιο) στον Nacho πήγαινεμην κλαις ρε
τα πανεπιστήμια φτιάνουν ειδικότητες όχι προσωπικότητες
Δεν πήγαινε σε σένα το καρφί (εσυ τελείωσες το γυμνάσιο) στον Nacho πήγαινεμην κλαις ρε
τα πανεπιστήμια φτιάνουν ειδικότητες όχι προσωπικότητες
κ[size=20pt]α[/size]ρφί
Πολύ πλούσιο το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε ρε παιδιά,
νοιώθω πολύ φτωχός.
Πολύ πλούσιο το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε ρε παιδιά,
νοιώθω πολύ φτωχός.
Φραστική επίθεση κατήγγειλε ο Ν. ΜπίστηςΌταν οι ουρακοτάγκοι χούλιγκαν της εξέδρας νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στον πολιτικό βιο με τους δικούς τους όρους, αυτά τα επεισόδια γίνονται η καθημερινή ζωή του τόπου. Και όσο παίρνουν θάρρος, όσο οι υπόλοιποι συνηθίζουν, πολύ χειρότερα έπονται.
Ρε μουνόσκυλο σε βρίζει ο κόσμος εξαφανίζεσαι σε υπερασπίζομαι και τα ακούει η μάνα μου.
Πλούσιοι ἐπτώχευσαν καὶ ἐπείνασαν, οἱ δὲ ἐκζητοῦντες τὸν Κύριον οὐκ ἐλαττωθήσονται παντὸς ἀγαθοῦ.
Ρε μουνόσκυλο σε βρίζει ο κόσμος εξαφανίζεσαι σε υπερασπίζομαι και τα ακούει η μάνα μου.
Ε θα σε γαμήσω!
Δω βριζουνεΡε μουνόσκυλο σε βρίζει ο κόσμος εξαφανίζεσαι σε υπερασπίζομαι και τα ακούει η μάνα μου.
Ε θα σε γαμήσω!
Όταν οι ουρακοτάγκοι χούλιγκαν της εξέδρας νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στον πολιτικό βιο με τους δικούς τους όρους, αυτά τα επεισόδια γίνονται η καθημερινή ζωή του τόπου. Και όσο παίρνουν θάρρος, όσο οι υπόλοιποι συνηθίζουν, πολύ χειρότερα έπονται.
Ε θα σε γαμήσω!
Μήπως ξεχνάμε πολύ γρήγορα;
Όταν προ έτους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προπηλάκιζαν τον Πάγκαλο, ήταν καλά;
Όταν ο άλλος ο 55χρονος συνταξιούχος του ΟΤΕ (ποιος ξέρει από πότε ήταν συνταξιούχος) είχε πλακώσει με τις μπουνιές στο κεφάλι τον Χατζηδάκη πόσοι "επαναστάτες" από εδώ μέσα δεν είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους για το "κατόρθωμα";
Τώρα ξαφνικά γίναμε τόσο "κομ ιλ φω" που η "φραστική" επίθεση μας συγκλόνισε;
Μήπως διακρίνω κάποιαν υποκρισία;
Είδατε κανέναν να συγκλονίζεται;
Όταν οι ουρακοτάγκοι χούλιγκαν της εξέδρας νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στον πολιτικό βιο με τους δικούς τους όρους, αυτά τα επεισόδια γίνονται η καθημερινή ζωή του τόπου. Και όσο παίρνουν θάρρος, όσο οι υπόλοιποι συνηθίζουν, πολύ χειρότερα έπονται.
Αυτός του οποίου το ποστ παρέθεσα, τουλάχιστον, μου εφάνη "συγκλονισμένος".
Ενδέχεται και να λανθάνω βεβαίως...
Αυτά τα «επεισόδια» γίνονταν ανέκαθεν … απλά τώρα δεν τα κάνει μόνο η αριστερά …
Εγώ το εξέλαβα διαφορετικά.
"Από την στιγμή που οι παραβατικές συμπεριφορές πολιτών και πολιτικών, όχι μόνον δεν τιμωρούνται, αλλά βρίσκουν και κάποια μορφή κοινωνικής συναίνεσης, έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα"
Επιεική σε βρίσκω!
Ανέκαθεν γινόταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Φραστική επίθεση από αριστερό εργατοφοιτητοπατέρα σε υπουργό ή πρύτανη, αντίστοιχα δεν θα αποτελούσε καν είδηση, προ διετίας. (Λογικό! Το φαινόμενο ήτο καθημερινό και υπήρχε πλέον "εξοικοίωση" με τέτοια γεγονότα.)
Καμιά μπουνιά ίσως.
Αλλά να δέχονται και οι "προοδευτικοί" φραστικές επιθέσεις; Ανήκουστο!
Κανένας σεβασμός στις "παραδόσεις"!
Οποία κατάντια του τόπου...
Σα δε ντρέπεστε ρε φασισταριά … προσβάλλατε το εθνικό κεφάλαιο που λέγεται μπίστης ….Επιεική σε βρίσκω!
Ανέκαθεν γινόταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Φραστική επίθεση από αριστερό εργατοφοιτητοπατέρα σε υπουργό ή πρύτανη, αντίστοιχα δεν θα αποτελούσε καν είδηση, προ διετίας. (Λογικό! Το φαινόμενο ήτο καθημερινό και υπήρχε πλέον "εξοικοίωση" με τέτοια γεγονότα.)
Καμιά μπουνιά ίσως.
Αλλά να δέχονται και οι "προοδευτικοί" φραστικές επιθέσεις; Ανήκουστο!
Κανένας σεβασμός στις "παραδόσεις"!
Οποία κατάντια του τόπου...