redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ΕΣΥ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕνα πλένεσαι πιο συχνά και να αερίζεις το σπίτι
ΕΣΥ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕνα πλένεσαι πιο συχνά και να αερίζεις το σπίτι
στείλε με πιμι διεύθυνση να σου ταχυδρομήσω ένα φορεμένο βρακί μου να δεις πόσο μοσχομυρίζειΕΣΥ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ
στείλε με πιμι διεύθυνση να σου ταχυδρομήσω ένα φορεμένο βρακί μου να δεις πόσο μοσχομυρίζει
τι να του πω να βάλει στη μούρη? Το κίτρινο ή το καφέ?να του στείλες και οδηγίες χρήσης... κίτρινο μπροστά, καφέ πίσω πχ...
απλές και περιεκτικές γιατί δεν θα τις καταλάβει...
τι να του πω να βάλει στη μούρη? Το κίτρινο ή το καφέ?
επειδή όπως προείπα και στον ενδιαφερόμενο, τα βρακιά μου είναι πεντακάθαρα και δεν θα γουστάρει, θα φορέσω ένα για καμιά εβδομάδα και θα του το στείλωαδιάφορον... μπορείς να διαλέξεις το πλέον φρεσκομπογιαντισμένο ;)
επειδή όπως προείπα και στον ενδιαφερόμενο, τα βρακιά μου είναι πεντακάθαρα και δεν θα γουστάρει, θα φορέσω ένα για καμιά εβδομάδα και θα του το στείλω
επειδή όπως προείπα και στον ενδιαφερόμενο, τα βρακιά μου είναι πεντακάθαρα και δεν θα γουστάρει, θα φορέσω ένα για καμιά εβδομάδα και θα του το στείλω
να πλένεσαι πιο συχνά και να αερίζεις το σπίτι
την μάνα των χριστιανών και τον πατέρα του άθεου? Διευκρίνισε για να γινεις κατανοητόςOποιο γαμημενο πουστρακι βριζει τους Χριστιανους να παρει την πουτανα την μανα τους και τον πουστη τον πατερα του και να πανε αλλου.!
Αυτα.
γουστάρεις φορεμένα βρακιά ρε μερακλή? Στείλε διεύθυνση με πιμι και θα σε φτιάξω
NA ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!!!!!!
Ετσι,Δυνατα και ΕλληνικαOποιο γαμημενο πουστρακι βριζει τους Χριστιανους να παρει την πουτανα την μανα τους και τον πουστη τον πατερα του και να πανε αλλου.!
Αυτα.
Zηλευεις τη μορφωση μαςΠολύ πλούσιο το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε ρε παιδιά,
νοιώθω πολύ φτωχός.
Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί αγράμματοι (εδω μέσα και εκει εξω))σαν και μένα και παρηγορούμαι.Zηλευεις τη μορφωση μας
μην κλαις ρεΕυτυχώς υπάρχουν αρκετοί αγράμματοι (εδω μέσα και εκει εξω))σαν και μένα και παρηγορούμαι.