mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Α αν δεν το πες εσύ γράψε λάθος.
το γραψα...
φτιαξε τωρα το "γλυκιε" γιατι κυκλοφορει και ο κοσμας και θα σε βαλει στη μαυρη λιστα...
Α αν δεν το πες εσύ γράψε λάθος.
ρε μουνίρε δε γαμιεσαι
Περιεργο μου κανει να λες δεν σκαμπαζω και να εκφραζεις αποψη για οσα δεν σκαμπαζεις σαν να σκαμπαζεις
Ρε μαλάκες μας δουλεύουνε; Πήγαν λέει στο θέατρο να διαμαρτυρηθούν για βλασφημία.
Ποιοί; Αυτοί που έχουν στις τάξεις τους τον καιάδα!! (Γερμένης - βουλευτής ΧΑ)
Δείτε τι λέει ένα τραγούδι του συγκροτήματος που είναι μέλος ο καιάδας - οι naer mataron, το τραγούδι λέγεται Extreme Unction:
For over half a million years God was sitting
Watching men plucking one another's eye
And only then had the brilliant idea
Of sending his bastard son, fucking Jesus Christ
But now the Devil prevails
Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν
και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου.
Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα
να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό.
Μα τώρα ο διάβολος υπερισχύει
Το κομμάτι:Οι στίχοι: Το συγκρότημα: (εκεί που λέει members θα δείτε και τον "kaiada")
Για να μην λέει κανείς ότι τα βγάζω απ'το μυαλό μου..
Και αυτοί που λένε για τον "μπάσταρδο Ιησού Χριστό" και δοξάζουν τον σατανά, οι ίδιοι μαζεύονται και κατηγορούν μια θεατρική παράσταση για βλασφημία! Δηλαδή η λογική έχει πάει περίπατο λέμε..
Ποιος τον γαμάει κ τον Κοσμά...το γραψα...
φτιαξε τωρα το "γλυκιε" γιατι κυκλοφορει και ο κοσμας και θα σε βαλει στη μαυρη λιστα...
Και αυτοί που λένε για τον "μπάσταρδο Ιησού Χριστό" και δοξάζουν τον σατανά, οι ίδιοι μαζεύονται και κατηγορούν μια θεατρική παράσταση για βλασφημία! Δηλαδή η λογική έχει πάει περίπατο λέμε..
Ποιος τον γαμάει κ τον Κοσμά...
εγώ τουλάχιστον δεν επέβαλα στον παπατρόλη και σε κανέναν την άποψή μου ως μοναδική, "αντικειμενική" αλήθεια, αυτή είναι δική σου συνήθεια ;)
Όπως λέμε δηλαδή φίλτατε:''νόμος είναι το δίκιο του εργάτη'';;;Η χα εχει δογμα το "οτι μας συμφερει".....Κι αυτο δεν εχει απαραιτητα σχεση με τη λογικη....
Όπως λέμε δηλαδή φίλτατε:''νόμος είναι το δίκιο του εργάτη'';;;
Φυσικά και όχι. Όπως και εγώ που παρέθεσα το ποστ σου με αντίλογο, δε σημαίνει ότι είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Απλά, θέλω να πω εξ αφορμής των λεγομένων σου πως τα ''άκρα'' έχουν κάτι κοινό. Είτε ''μαύρα'' είτε ''κόκκινα'' είναι τα άκρα.Δεν υποστηριζω τη χα σημαινει αυτοματα οτι ειμαι απο την αντιπερα οχθη????
Φυσικά και όχι. Όπως και εγώ που παρέθεσα το ποστ σου με αντίλογο, δε σημαίνει ότι είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Απλά, θέλω να πω εξ αφορμής των λεγομένων σου πως τα ''άκρα'' έχουν κάτι κοινό. Είτε ''μαύρα'' είτε ''κόκκινα'' είναι τα άκρα.
Απλά, με ενοχλεί διαχρονικά η ''ανοχή'' της κοινωνίας στα ''αριστερά'' άκρα. Μία βιαιοπραγία μελών της Χρυσής Αυγής, είναι τραμπουκισμός (και όντως είναι). Μία βιαιοπραγία μελών της Αριστεράς είναι πάλη του λαΪκού κινήματος και αγώνας......Συμφωνω......Γι' αυτο και δεν μ'αρεσουν.....
Η χα εχει δογμα το "οτι μας συμφερει".....Κι αυτο δεν εχει απαραιτητα σχεση με τη λογικη....
Τώρα-ΜΑΤ έξω από το Χυτήριο
18:39
Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από το Θέατρο Χυτήριο, όπου χθες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια και είχαν σαν συνέπεια την ματαίωση της πρεμιέρας της παράστασης "Corpus Christi".
]
Πείσμα οι χρυσαύγουλοι κ οι χριστιανοταλιμπάν....
Άμα τραβάει και η κάμεραΠείσμα οι χρυσαύγουλοι κ οι χριστιανοταλιμπάν....
Έχουν έναν λόγο παραπάνω....σωστά.Άμα τραβάει και η κάμερα
Ποιανού συστήματος είναι ουρά ο φασισμός κι ο ρατσισμός; Της αστικής δημοκρατίας; Εξ ορισμού εχθρικά είναι αυτά.ΔΗΜΑΡ ΠΑΣΟΚ ΝΔ (νεοφιλελεύθεροι) είναι το σύστημα και η χρυσή αυγή (ακροδεξιοί) η ουρά του..
Και αυτο σωστο...ειναι και το αλλο που βλεπω προσωπικα,ο Παναγιωταρος συμπυκνωνει τη γραμμη για τους υπολοιπους εθνικως ανησυχουντες:τα εχουμε διαβασει ολα αυτα σε παρα πολες βερσιον εδω μεσα,καποιες πιο ηπιες,καποιες εξισου αγαρμπες...τα νεοναζιστικά χιμπατζάκια σαν τον παναγιώταρο και λακη33 το λεξιλόγιο τους είναι συμπυκνωμένο σε 100 λέξεις οι οποίες οι 90 είναι με σεξουαλικό περιεχόμενο, πχ
«Πουστράκι, τελειώνετε κατάλαβες; Τελειώνουν τα πουστράκια. Άντε κωλομπήχτες, μαλάκες ηθοποιοί του κώλου, ε μαλάκες ηθοποιοί του κώλου. Κοίτα πουτανάκι έρχεται
η ώρα σου. Τράβα ρε τράβα, έρχεται η ώρα σου. Έρχεται ρε, και η αστυνομία σας φυλάει τα κωλαράκια, αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε. Αδερφές ξεσκισμένες. Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες, ε γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες»
Eνταξει,αφου πηγε και χωθηκε ο Μπιστης το πραμα ειναι πουστια.
Ο Ψαριανός έλειπενταξει,αφου πηγε και χωθηκε ο Μπιστης το πραμα ειναι πουστια.