memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με παρεαγαμεμάκι τελικά μόνος διαδήλωσες?
ή με τις αγαπημένες τρανς?
συριζαιους δεν ειδα
με παρεαγαμεμάκι τελικά μόνος διαδήλωσες?
ή με τις αγαπημένες τρανς?
...τα νούμερα των γκάλοπ πάντως φαίνεται οτι σε αφορούν αφου με στέλνεις για κεράκι..κοιτα ομως την ουσία και μην ενθουσιάζεσαι
τυπε μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να κονομησεις οσο ο λαλιωτηςαμα εχει κονομα και απο αυτο γινεται
με παρεα
συριζαιους δεν ειδα
ΕΕΚ και ξερο ψωμι, το ΚΚΕ ειναι πολυ πασε, εχει γραφτει και ο απολυτος στο ΕΕΚ, το κομμα του μελοντος
...οτι σε λιγο θα σας κόψουν και το θέατροποια είναι η "ουσία" για σένα?
...οτι σε λιγο θα σας κόψουν και το θέατρο
τυπε ειναι μεγαλη μορφη ο συντροφος
εσυ ησουν η σερβιετα της μερκελ?εσύ ήσουν ο άγνωστος πολίτης δίπλα στη μέρκελ?
Άρε σύντροφε ...με εσένα στον αγώνα δεν φοβόμαστε τίποτα...θα τους φάμε τους φασίστες!!!!φασιστάκια, τι έγινε τι σαχλαμάρες σήμερα στο Γκάζι; μαζί με την Ελένη Λουκά; ου στου διάολο μαλακισμένα, γαμώ το θεό σας, ά και στη Πάτρα γαμήσι και ξύλο... καλοκαιρινό του το κάνανε το μαγαζί του φασίστα, στα υψηλα αλώνα... και έπεται συνέχεια παντού και πάντα...
ειχες παει κι εσυ στους τσαμπουκαδες ή δεν εβρισκες τι γοβα ταιριαζει με το καλσον σου?φασιστάκια, τι έγινε τι σαχλαμάρες σήμερα στο Γκάζι; μαζί με την Ελένη Λουκά; ου στου διάολο μαλακισμένα, γαμώ το θεό σας, ά και στη Πάτρα γαμήσι και ξύλο... καλοκαιρινό του το κάνανε το μαγαζί του φασίστα, στα υψηλα αλώνα... και έπεται συνέχεια παντού και πάντα...
μαλάκας είσαι; μόνο όπου εχει φαγητό πάω, στο ξύλο μακριά, γόβα δεν βρίσκω στο νουμερό μου, και ήμουν και με αξύριστο πόδι που να βάλω καλσόν..ειχες παει κι εσυ στους τσαμπουκαδες ή δεν εβρισκες τι γοβα ταιριαζει με το καλσον σου?
εχει ψηφους εκει τυπε....Πλακα πλακα, από πότε η Χρυση Αυγη εγινε θρησκευομενη?
Εγω ψιλοαθεους τους ηξερα.
σατανιστες δεν ηταν τυπε?Πλακα πλακα, από πότε η Χρυση Αυγη εγινε θρησκευομενη?
δεν το κανουν για ιδεολογικους λογους τυπε?εχει ψηφους εκει τυπε....
δεν ειναι νωντοτροτσκιστες σαν κι εμας τυπεδεν το κανουν για ιδεολογικους λογους τυπε?
απογοητευση :-
Άθεους όχι,δωδεκαθεϊστές κ σατανιστές.Πλακα πλακα, από πότε η Χρυση Αυγη εγινε θρησκευομενη?
τυπε γιατι να μην ειμαστε ΟΑΝΕ?δεν ειναι νωντοτροτσκιστες σαν κι εμας τυπε