alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειμαι Αθηνα.Άσε ρε...εσείς Αθήνα συνέχεια γλέντια έχετε να πούμε...εδώ Σόλουν τίποτα δεν συμβαίνει.
Δεν ειμαι Αθηνα.Άσε ρε...εσείς Αθήνα συνέχεια γλέντια έχετε να πούμε...εδώ Σόλουν τίποτα δεν συμβαίνει.
Nτάξει δεν λέω για τώρα-τώρα...η βάση σου εκεί δεν είναι;Δεν ειμαι Αθηνα.
...η Τσιπροαριστερά παραμένει στο 3%..οι άλλοι ειναι περαστικοί
εξω οι βασεις απτην ελλαδα τυπεNτάξει δεν λέω για τώρα-τώρα...η βάση σου εκεί δεν είναι;
Εδω και 15 χρονια, οχι.Nτάξει δεν λέω για τώρα-τώρα...η βάση σου εκεί δεν είναι;
Α στο διάολο!!! :oΕδω και 15 χρονια, οχι.
Εδω και 15 χρονια, οχι.
Τύπε 3% στη πράξη.Μη σου πω και λιγότερο.άλλο η ευχή κι άλλο η πραγματικότητα...
άσε να μιλήσει η κάλπη ή τα γκάλοπ...
μέχρι τότε, άναβε κανά κεράκι...
ειδες και την αλλη με τον Μωαμεθ?Έπρεπε να'μαι Αθήνα ρε γμτ να πάω να την δω αυτή την παράσταση. >
Στην πρεμιέρα πήγαν οι χρυσαύγουλοι,ξέρουμε;;;;
μεχρι τωρα μιλανε οι διαδηλωσεις, μεχρι και το ΠΑΜΕ του 4% σου ριχνει στα αυτια...άλλο η ευχή κι άλλο η πραγματικότητα...
άσε να μιλήσει η κάλπη ή τα γκάλοπ...
μέχρι τότε, άναβε κανά κεράκι...
Έπρεπε αλλά δεν ήμουν Αθήνα...και την πήρα χαμπάρι δε όταν άνοιξε εδώ μέσα θέμα,1 μήνα μετά.ειδες και την αλλη με τον Μωαμεθ?
ο λαλι δεν εχει αποσυρθει τυπε?μεχρι τωρα μιλανε οι διαδηλωσεις, μεχρι και το ΠΑΜΕ του 4% σου ριχνει στα αυτια...
βεβαια με τον μεγα αριστερο λαλιωτη στις ταξεις σου, ολα ειναι πιθανα, ακομη και τα μαγειρεματα.....
Τύπε 3% στη πράξη.Μη σου πω και λιγότερο.
Εκτός και αν φτιάχνεσαι με τα 25άρια στα γκάλοπ και στο δρόμο να κάνει κουμάντο ο Παναγιώταρος και να σου λέει οτι αυτά τα θέατρα τέλος στην Ελλάδα
σιγα μην αποσυρθει απο την κονομα τυπε,ο λαλι δεν εχει αποσυρθει τυπε?
...τα νούμερα των γκάλοπ πάντως φαίνεται οτι σε αφορούν αφου με στέλνεις για κεράκι..κοιτα ομως την ουσία και μην ενθουσιάζεσαιτύπε, αν φτιάχνεσαι με τα νούμερα που λες και το νούμερο παναγιώταρος, γούστο σου.
ποσώς με αφορά.
γιατι δεν ειναι προοδευτικος ο λαλιωτης τυπε?σιγα μην αποσυρθει απο την κονομα τυπε,
ολο το βαθυ πασοκ εχει παει ΣΥΡΙΖΑ, και εχεις το Παπακι να σου μιλαει για προοδευτισμο
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ λεμε
Γαμεμά εσύ σταθερά ΚΚ-Ε ε;;;σιγα μην αποσυρθει απο την κονομα τυπε,
ολο το βαθυ πασοκ εχει παει ΣΥΡΙΖΑ, και εχεις το Παπακι να σου μιλαει για προοδευτισμο
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ λεμε
αμα εχει κονομα και απο αυτο γινεταιγιατι δεν ειναι προοδευτικος ο λαλιωτης τυπε?
σιγα μην αποσυρθει απο την κονομα τυπε,
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ λεμε
ΕΕΚ και ξερο ψωμι, το ΚΚΕ ειναι πολυ πασε, εχει γραφτει και ο απολυτος στο ΕΕΚ, το κομμα του μελοντοςΓαμεμά εσύ σταθερά ΚΚ-Ε ε;;;