apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα να βγαινουν τα κουμπουρια
αργουμε...., κατι δε παει καλα μου φαινεται τυπε μουελα να βγαινουν τα κουμπουρια
τυπε ο λακης λεει συντομααργουμε...., κατι δε παει καλα μου φαινεται τυπε μου
τι συντομα(?) που μπαινει χειμωνας πια αυτα γινονται με καυσωνα. με τις βροχες και τα κρυα θα βουλωσουνε τα γκανια και θα εχουμε αυτοτραυματισμους ,χεσε μεσα καταστασητυπε ο λακης λεει συντομα
μουφα το θεμα τυπε :Sτι συντομα(?) που μπαινει χειμωνας πια αυτα γινονται με καυσωνα. με τις βροχες και τα κρυα θα βουλωσουνε τα γκανια και θα εχουμε αυτοτραυματισμους ,χεσε μεσα κατασταση
Πολιτικη βια με ρατσιστικο προσημο λοιπον.Ουτως η αλλως η πολιτικη βια παντα ασκειται στο ονομα καποιου,η συγκεκριμενη στο ονομα των ελληνων και εναντια στους αλλοδαπους.Το ίδιο εννοούμε.
Αν και οι οπαδοί τς Χ.Α γκρέμισαν μονο πάγκους αλλοδαπών (οπότε πάει και σε ρατσιστική βία). Αμιγώς πολιτική βία θα ήταν, άν γκρέμιζαν τους πάγκους όλων όσων δεν είχαν άδεια. Άλλωστε, αυτό που προφασίστηκαν ήταν ή φοροδιαφυγή και λοιπές άλλες παρανομίες, άν δεν απατώμαι.
Σορρυ,δεν αρκει το τι λες εσυ,η ο σουπερμαρκετατζης.την ταμία του γειτονικού μου Σκλαβενίτη που τον έχουν βουτήξει τρείς φορές μέχρι τώρα ...
τις δύο πήρανε και από περίπου τρία χιλιάρικα από τα ταμεία σε μετρητά...
την τρίτη δεν βρήκανε να πάρουνε γιατί αλλάξανε διαδικασίες και τα χοντρά (πενηντάρικα και πάνω) τα παίρνουνε από τα ταμεία κάθε μισή ώρα...
Σορρυ,δεν αρκει το τι λες εσυ,η ο σουπερμαρκετατζης.
Θα πρεπει να υπαρχει πληροφορηση απο την απεναντι πλευρα που να καλυπτει πολιτικα αυτηνα την κινηση.
Αυτά είναι οι εξαίρεσεις γεροσκατιάρη...
όχι ο κανόνας...
Που ειναι αυτες οι πολιτικες ερμηνειες?Δε μιλαω για τη δικη σου,η του φιλου σου του σουπερμαρκετατζη.ααα ναι και στα παπάρια μου οι πολιτικές ερμηνείες που θα δώσουνε... το ρεσουμε της ιστορίας παραμένει ότι βουτήξανε μετρητά προς ίδιον όφελος...
Nαι ντάξει...πιάσε κ τον εμφύλιο αν είναι.θες να συνεχίσω??
απλό
Πάσσαρης
Σορίν Ματέι
Δαναλάτος
κουράγιο να έχεις να διαβάζεις...
τι σκατά κανόνας είναι αυτός με μερικές χιλιάδες (αν όχι δεκάδες χιλιάδες) εξαιρέσεις ???
μήπως πρέπει να αντιστραφεί ο κανόνας ??
διότι το αν έχουν κλαπεί ή όχι μετρητά είναι εύκολο να αποδειχθεί με μια καταμέτρηση ταμείου (που έγινε)...
Που ειναι αυτες οι πολιτικες ερμηνειες?Δε μιλαω για τη δικη σου,η του φιλου σου του σουπερμαρκετατζη.
Κανα λινκ απο το αγαπημενο σου indymedia εχεις ας πουμε?Για τα συγκεκριμενα περιστατικα που αναφερεις στον"γειτονικο σου Σκλαβενιτη"(Πανορμου 71-73 υποθετω).
και σαν τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται.. όπως και συναφείς πράξεις της 17Ν του Επαναστατικού Αγώνα,
Παλι την ουρα στα σκελια εβαλες τραμουντανακο...Παραθετω παντως το αρχικο σου ποστ σχετικα με το θεμα,για να μην υπαρχει καμμια"παρερμηνεια"απο αυτες που συνηθιζεις...εγώ δεν δίνω καμμία πολιτική ερμηνεία..
Ναι. Κατά την άποψή μου υπάρχει διαχωρισμός. Απ΄ την άλλη βέβαια οι οπαδοί της Χ.Α διατείνονται ότι η κατεδάφιση των πάγκων στα πανηγυράκια είναι βαθιά πολιτική πράξη.
Γιατι δεν ειναι δηλαδη?Προσωπικα την θεωρω μια ΚΑΡΓΑ πολιτικη κινηση.
Τωρα,το αν ψειριζαν και τιποτε απο τους πεσμενους παγκους αυτο ειναι αλλο πραμα.
υπάρχει εξάλλου το ανάλογο των Ρομπέν των Σούπερ Μάρκετ οι οποίοι διανέμουν τα τρόφιμα και κρατούν για τον εαυτούλη τους τα περιεχόμενα των ταμειακών μηχανών...
Τωρα για το τι εχουν στη Ν.Αφρικη,εχουν οτι ειχαν και επι απαρτχαιντ:Kαπιταλισμο.
Και του Παναγούλη??
Βεβαιως,αποπειραθηκε ναΚαι του Παναγούλη??