Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν του εξηγειται του ανθρωπα οτι η χ.α δεχεται τον γαμο με αλλοδαπηείδες τι κάνει ο άνθρωπος όταν είναι απελπισμένος.φοβάται μην του πάρουν τη γυναίκα
Μπορείς να μην πάρεις αλλοδαπό στην δουλειά σου ελεύθερα(αν κ δεν νομίζω να μην δουλεύουν αλλοδαποί στα χωράφια ακόμα κ αυτών που δηλώνουν πατριώτες)...δεν μπορείς να τον σουβλίσεις...δεν είναι το ίδιο η ανθρώπινη ζωή με την συμπεριφορά στις ιερά πατριωτικά σύμβολα...γι'αυτό κ υπάρχει ελευθερία ως προς την συμπεριφορά στα σύμβολα κ ορίζεται από την κάθε χώρα...αλλά καμιά ελευθερία ως προς την αξία της ανθρώπινης ζωής.άρα μπορώ να σιχαίνομαι και να συμπεριφέρομαια στους ξένους όπως ορίζω εγώ, γιατί οποιοσδήποτε φασισμός είναι περιορισμός;
μπορώ δηλαδή να κάψω το κοράνι; ή μπορώ να κάνω κάτι πιο απλό, να κάνω μια γελοιογραφία του αλλάχ. αυτό θα είναι μέσα στα όρια που θέτει ο σύριζα έτσι;
δεν του είπανε ότι άμα πάει στα γραφεία και τη δηλώσει μπορεί να την κάνει ότι θέλει μετά.δεν του εξηγειται του ανθρωπα οτι η χ.α δεχεται τον γαμο με αλλοδαπη
αλλα μονο αν ειναι γυναικα
να ηρεμησει ο δικος μου
άρα μπορώ να σιχαίνομαι και να συμπεριφέρομαια στους ξένους όπως ορίζω εγώ, γιατί οποιοσδήποτε περιορισμός είναι φασισμός;
μπορώ δηλαδή να κάψω το κοράνι; ή μπορώ να κάνω κάτι πιο απλό, να κάνω μια γελοιογραφία του αλλάχ. αυτό θα είναι μέσα στα όρια που θέτει ο σύριζα έτσι;
πες μας τώρα και ποιος είναι ο φασίστας στο βίντεο, άμα βρεις το σωστό έχει και καραμέλα.
θα δηλωσω εσενα σα προβατο στη κτηνιατρικη υπηρεσια στερεας ελλαδος, ζωντοβολο, που θα μιλησεις ετσι για δικο μου ανθρωπο! αλλωστε προβατο εισαι για να τρεχεις πισω απ τον τσομπανη μιχαλολιακο μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεδεν του είπανε ότι άμα πάει στα γραφεία και τη δηλώσει μπορεί να την κάνει ότι θέλει μετά.
θα δηλωσω εσενα σα προβατο στη κτηνιατρικη υπηρεσια στερεας ελλαδος, ζωντοβολο, που θα μιλησεις ετσι για δικο μου ανθρωπο! αλλωστε προβατο εισαι για να τρεχεις πισω απ τον τσομπανη μιχαλολιακο μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εσύ λοιπόν γιατί δεν εφαρμόζεις αυτά που λέει το σύνταγμα της χώρας που βρίσκεσαι για τα σύμβολα;Μπορείς να μην πάρεις αλλοδαπό στην δουλειά σου ελεύθερα(αν κ δεν νομίζω να μην δουλεύουν αλλοδαποί στα χωράφια ακόμα κ αυτών που δηλώνουν πατριώτες)...δεν μπορείς να τον σουβλίσεις...δεν είναι το ίδιο η ανθρώπινη ζωή με την συμπεριφορά στις ιερά πατριωτικά σύμβολα...γι'αυτό κ υπάρχει ελευθερία ως προς την συμπεριφορά στα σύμβολα κ ορίζεται από την κάθε χώρα...αλλά καμιά ελευθερία ως προς την αξία της ανθρώπινης ζωής.
Προσπάθησε να κάνεις τον συμψηφισμό όσο θες για να δικαιολογήσεις πως δεν είσαι φασιστικής λογικής κ νοοτροπίας δεν θα σου βγει.
Γελοιογραφίες του Αλλάχ υπήρξαν,δεν υπήρξαν,είπε κανείς προοδευτικός όχι ή τάχθηκε κατά;;;
2 μέτρα κ 2 σταθμά ισχύουν μόνο από την μία πλευρά...τάχα οι Τούρκοι είναι οι μογγόλοι αλλά αν μας πειράξουν το πανί γινόμαστε κ εμείς βάρβαροι δεν μας χαλάει...η Κιτσοπούλου κ κάθε Κιτσοπούλου να μην μιλάει...
άστον τύπε είναι ξαναμένος απο χτες.σιγα ρε τυπε τι σου ειπε και σε επιασε το συναισθημα
Κρίθηκε αντισυνταγματική η παράσταση της Κιτσοπούλου κ η ίδια δικάζεται;;;εσύ λοιπόν γιατί δεν εφαρμόζεις αυτά που λέει το σύνταγμα της χώρας που βρίσκεσαι για τα σύμβολα;
μια χαρά ορίζει και τις ελευθερίες και τους περιορισμούς.
σε κάνει πιο αριστερό όταν καταπατάς τα δικαιώματα των άλλων;
είναι φασιστικό να προασπίσω το δικαίμωμά μου να σέβονται τα σύμβολα και τα ιδανικά που πιστεύω;
είσαι ανώτερος από αυτούς/α που βρίζεις;
είναι αντισυνταγματικός και φασιστικός ο δικός σου χαρακτηρισμός, και, όλοι αυτοί, οι δικοί σου χαρακτηρισμοί εδώ μέσα.Κρίθηκε αντισυνταγματική η παράσταση της Κιτσοπούλου κ η ίδια δικάζεται;;;
Όχι φυσικά...εσύ όμως ως φασίστας δήλωσες υπερ του σουβλισματός της...σύρε στην χρυσή αυγή λοιπόν κ άσε την τάχα αντικειμενικότητα....
Κρίθηκε αντισυνταγματική η παράσταση της Κιτσοπούλου κ η ίδια δικάζεται;;;
Όχι φυσικά...εσύ όμως ως φασίστας δήλωσες υπερ του σουβλισματός της...σύρε στην χρυσή αυγή λοιπόν κ άσε την τάχα αντικειμενικότητα....
Πώς "ξεπλύναμε" τη Χρυσή Αυγή
Τέσσερις κολυμβήθρες ξέπλυναν τη Χρυσή Αυγή. Η πρώτη είναι φυσικά η αντιμνημονιακή κολυμβήθρα. Ο μέσος Ελληνας δύσκολα ξεχωρίζει μια ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής από τις ανακοινώσεις των λοιπόν κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η αντιμνημονιακή κολυμβήθρα ξεπλένει τα πάντα, δημιουργεί κόμματα από το μηδέν, αναδεικνύει φαιδρές προσωπικότητες σε βουλευτές και αρχηγούς κομμάτων.
είναι αντισυνταγματικό και φασιστικός ο δικός σου χαρακτηρισμός, και όλοι αυτοί οι δικοί σου χαρακτηρισμοί εδώ μέσα.
θέλετε να λέγεστε και "δημοκράτες".
μάθετε να σέβεστε όλους πρώτα και να μην βαφτίζετε χ.α.ιτη όποιον σας πάει κόντρα.
ζωα.
καμια κρυφαδερφη σαν το αβαταρ σου θα εισαι βλαμμενε, θες να κανεις και φλεγματικο χιουμορ με τις κατσικες ακομα να πας στα γραφεια να χαιρετησεις τη σβαστιγκα και για πρωινη αναφορα νεοναζοπουλοάστον τύπε είναι ξαναμένος απο χτες.
έχω και εγώ κάτι πρατίνες γερμανικές, πρέπει να πάω να τους βγάλω κάρτα παραμονής, γιατί θα έρθουν οι χ.α.ιτες και θα τις αρμέξουν.
εγώ εξηγήθηκα από την δική μου πλευρά.Aυτο το νομισμα εχει κι αλλη οψη ομως....
δεν γινεται οποιος παει κοντρα στους χρυσαυγιτες να ειναι αναρχοκομμουνιστης ;)
εγώ εξηγήθηκα από την δική μου πλευρά.
ο καθείς πράττει για την πάρτη του αναλόγως.
Όταν τα ποστ σου είναι φασιστικής λογικής εεε είσαι φασίσας τι να κάνουμε τώρα...είναι αντισυνταγματικός και φασιστικός ο δικός σου χαρακτηρισμός, και, όλοι αυτοί, οι δικοί σου χαρακτηρισμοί εδώ μέσα.
θέλετε να λέγεστε και "δημοκράτες".
μάθετε να σέβεστε όλους πρώτα και να μην βαφτίζετε χ.α.ιτη όποιον σας πάει κόντρα.
ζωα.