tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
για κατατόπισε μας
σαν σήμερα το 1922 ξεκίνησε η καταστροφή της Σμύρνης και ο ξεριζωμος...
για κατατόπισε μας
Ο ξεριζωμος ή ο συνωστισμος;σαν σήμερα το 1922 ξεκίνησε η καταστροφή της Σμύρνης και ο ξεριζωμος...
σαν σήμερα το 1922 ξεκίνησε η καταστροφή της Σμύρνης και ο ξεριζωμος...
Άλλη επέτειο γιορτάζουμε..
Μη λασπώνεις, εκτίθεσαι..
Νάτσε , στο γάλα βάζεις μέλι?
Κάργαααααααααααααααααααααααααααα
Το έπιασες ;)
Σόρρυ αλλά αυτό το έκαναν οι κουκουέδες, εσύ ως ανάρχας τι κοκορεύεσαι?
Αν δεν κάνω λάθος οι συγκεκριμένοι σας έχουν για σφαλιάρες, από πότε τα έχετε κάνει πλακάκια??
Σόρρυ αλλά αυτό το έκαναν οι κουκουέδες, εσύ ως ανάρχας τι κοκορεύεσαι?
Αν δεν κάνω λάθος οι συγκεκριμένοι σας έχουν για σφαλιάρες, από πότε τα έχετε κάνει πλακάκια??
Κουκουές ήμουν τότε..
Κακώς αλλάζεις γιατί οπου πας εξελίσσονται σε καρπαζοεισπράκτορες.
Κοκορεύεσαι για τον μελιγαλά (που θα έπρεπε να ντρέπεσαι κανονικά) αλλά το υπόλοιπο δεν το λες τι ακολούθησε. Απ’τα βράχια πηδάγατε για να σωθείτε …
Μαίτρ μου, ομολογώ πως η χειρονομία σας να βάζετε σε κάθε ποστς σας σαν σλόγκαν δική μου ρήση (διαπίστωση και άποψη συγκεκριμένης στιγμής βέβαια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία) με συνεκίνησε βαθύτατα!
Ποιος Έγκελς, Μαρξ, Λένιν, Στάλιν, Μάο, Τρότσυ, Μπακούνιν, Κιμ Ιλ Σουνγκ, Φιντέλ Κάστρο, Πολ-Ποτ κλπ.
Τί να κλάσουν όλοι αυτοί μπροστά στον "γίγαντα" της αριστερής-αντιιμπεριαλιστικής διανόησης gianevan;
Όταν έλθετε "εν τη δόξη σας", (Ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εννοώ, κούφια η ώρα που το ακούει), ελπίζω να μην ξεχάσετε την προσφορά μου!
:o :o :o :o :o
Πάπια πάλι άλλαξα γνώμη! ΔΕΝ θα ψηφίσω Χ.Α. ΠΟΤΕ!
Αυτοί είναι πιο σοσιαλιστές κι από σένα!
(Πόσο χρήσιμο είναι αλήθεια να παρακολουθείς πολιτικά θρεντς στο μπου.κομ)
Εσείς μήπως θα έπρεπε να αρχίσετε να εξετάζετε το ενδεχόμενο να τους προτείνετε συνεργασία; Τί σκατά σας χωρίζει; Τα Πάκια μόνον. Θα βρείτε μωρέ μια λύση..
H αφύπνιση τής εθνικής συνείδησης τών Ελλήνων έχει πανικοβάλλει στον ύψιστο βαθμό όλους τούς ανθέλληνες.Ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση προς πάσα κατεύθυνση.
μην ψωνίζεσαι τύπε, μικρομεσαίος παραμένεις!!!
Ρε καημένε έχεις χάσει εντελώς την αίσθηση του χιούμορ; (Και του δουλέματος βεβαίως!)
Λες όντως να θεωρώ τον ευατό μου "Γίγαντα της αριστερής-αντιιμπεριαλιστικής διανόησης"; :o :o
Μ'αλλον ο μόνος που δεν κατάλαβε την πλάκα είσαι.
Όταν σου λέω μετά για τα χάπια σου...
Ρε καημένε έχεις χάσει εντελώς την αίσθηση του χιούμορ; (Και του δουλέματος βεβαίως!)
Όταν σου λέω μετά για τα χάπια σου...
Καυλιάρη μου!!!
Με φιάχνεις όταν με επαναλαμβάνεις!
τέτοιοι καραγκιόζηδες είναι σπάνιοι...