Heinz W Guderian
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΕΜΕΙΣ????Λοιπόν να τελειώνουμε με τις μαλακίες!
Εγώ είμαι νομοταγής πολίτης. Πληρώνω ένα σκασμό λεφτά σε φόρους και απαιτώ από το Ελληνικό κράτος να εφαρμόζονται οι υφιστάμενοι νόμοι. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες δεν νοούνται να γίνονται ανεκτοί, ακριβώς διότι είναι παράνομοι. Αν χρειαζόμαστε κάποιους νόμιμους να το καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι, όπως κάνουν όλες οι σοβαρές χώρες, και να έρχονται νόμιμα, με χαρτιά, πράσινες κάρτες συγκεκριμένης διάρκειας και πληρωμένο από τους ίδιους το εισιτήριο επιστροφής τους στην χώρα τους, για να επιστρέφουν στις πατρίδες τους ΑΜΕΣΩΣ μόλις λήξει ο χρόνος για τον οποίο είχε συμφωνηθεί πως θα μείνουν στην χώρα ΜΑΣ. Δηλαδή τώρα που τα σκάνε στους Τούρκους διακινητές τους έρχεται πιο φτηνά;
Δεν με ενδιαφέρει πως διάολο θα γίνει αυτό και φυσικά πρέπει να το κάνει το κράτος και όχι το παρακράτος. Αλλά να ΤΟ ΚΑΝΕΙ επιτέλους! Με "Ξένιο Δία", με το να ξεσκίζει στα πρόστιμα όποιον χρησιμοποιεί λαθραίους, όπως μπορεί.
Και στην τελική στην καραπουτσακλάρα μου αν ο κάθε βαρεμένος φανατικός ονομάζει την διαδικασία επιβολής του νόμου "συγκαλυμμένο κρατικό ρατσισμό". Αν δεν του αρέσει να κερδίσει τις εκλογές (ή να κάνει επανάσταση, ότι του έρχεται πιο εύκολο) και να αλλάξει τους νόμους. Διότι τις τελευταίες εκλογές τις κερδίσαμε ΕΜΕΙΣ, οπότε αυτό που γουστάρουμε εμείς θα γίνει, αυτή είναι η λογική της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Και επί τέλους δεν λέω να σκοτώσουμε κανέναν. Να τους στείλουμε πίσω από εκεί που ήρθαν, να ξεβρωμίσει ο τόπος λέω.
Υ.Γ. Ωσαύτως στην καραπουτσακλάρα μου αν οι θέσεις μου αυτές με κάνουν να φαίνομαι "φασίστας" στα μάτια τους. Τίτλος τιμής είναι να σε βρίζει ένας πραγματικός φασίστας, που απλά προτιμάει το ερυθρό χρώμα από το φαιό.
Και, όπως είχε πει και ο Ζακ Μονό, (γνωστός "φασίστας" κι αυτός σύμφωνα με το Κ.Κ. Γαλλίας) "Η μετριοφροσύνη αρμόζει στον καθένα, όχι όμως και στις ιδέες του τις οποίες οφείλει να υπερασπίζεται με πάθος!"
Όταν λες ΕΜΕΙΣ?
εδώ γελάνε!
Μα κύριε, δεν έχετε αντιληφθεί ότι δεν κυβερνάμε "ΕΜΕΙΣ"?
Κάποιοι διορισμένοι απ την τρόικα ανθρωπάκια κυβερνάνε!
Α! Όλως τυχαίως είανι αριστεροί!
και δε μιλάω σαφώς για τον Κουβέλη και τον Μπένυ!
Αυτοί τουλάχιστον το λένε.
Για τους άλλους λέω....δεν πιστεύω να έχεις την εντύπωση ότι κυβερνάει δεξιά?
εκτός αν με το "ΕΜΕΙΣ" θέτετε εαυτόν στην αριστερά...οπότε πάω πάσο. ;)
τις καλησπέρες μου. ;)