1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
CΟRΟΝΑ-κιΓαμώ τις λογικές
Δε θα'χει λόγο υπαρξης ο φασισμός αφου πρώτα θα έχει επικρατήσει..
Τι πινεις??
CΟRΟΝΑ-κιΓαμώ τις λογικές
Δε θα'χει λόγο υπαρξης ο φασισμός αφου πρώτα θα έχει επικρατήσει..
Τι πινεις??
τίνι τρόπω?
Θα τους φορτώνουμε σε καράβια κ αεροπλάνα όπως τα εμπορεύματα,μέσα σε κουτιά κ τσουβάλια κ όπου δούμε γη θα τους αμολάμε....τίνι τρόπω?
τίνι τρόπω?
Μεσω των νομιμων δυναμεων καταστολης του κρατους και απλης εφαρμογης του νομου. Κατι που γινεται ηδη σε πολλες δυτικες δημοκρατιες . Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.
αν όμως υπήρχε τρόπος θα αντιδρούσες στον αναγκαστικό επαναπατρισμό τους?τίνι τρόπω?
Εξωτερικοι παραγοντες οι μεταναστες?Απο που και ως που?Αφου ΜΕΣΑ στη χωρα ειναι.Τι σχεση εχει ο φασισμος η οτιδηποτε αλλο που ειναι κατι που αφορα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με κατι που αφορα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ?
Κράτη του ''υπαρκτού'',δεν είχαν μεταναστευτικό θέμα...δεν κουνιόταν φύλλο...και μόλις έπεσαν τα καθεστώτα επικράτησε χάος,πορνεία/ναρκωτικά/εγκληματικότητα κάθε μορφής.Δευτερον - προς νατσο. Πες μου συγκεκριμενα θα γινει αυτο αυτο και αυτο.
Τωρα εγω σου λεω οτι υπαρχει ενας αριθμος νεκρων απο αλλοδαπους. Αναμφισβητητο και πραγματικο. Διολου ευκαταφρονητος.
Αν δεν υπηρχε αυτο το μπαχαλο δεν θα υπηρχε.
Απλη αληθεια, τοσοι αλλοιδαποι εχουν σκοτωσει τοσους ελληνες. Αρα το κοστος ειναι αυτο.
Αν φυγουν αυτοι γλιτωνεις αυτο και εχεις ετσι αοριστα και με ασαφεια " φασισμο". Δηλαδη¨?
Συγκεκριμενα τι θα γινει? Δηλαδη μια χωρα για να ειναι δημοκρατικη πρεπει ντε και καλα να ναι τιγκα στους αλλοδαπους?
Εξωτερικοι παραγοντες οι μεταναστες?Απο που και ως που?Αφου ΜΕΣΑ στη χωρα ειναι.
Μπορεις να τους απομακρυνεις(βιαια προφανως,που ουτε και αυτο γινεται)και να μην υπαρξει γενικευμενος εκφασισμος σε κοινωνικο επιπεδο?Αστεια πραματα...
Κράτη του ''υπαρκτού'',δεν είχαν μεταναστευτικό θέμα...δεν κουνιόταν φύλλο...και μόλις έπεσαν τα καθεστώτα επικράτησε χάος,πορνεία/ναρκωτικά/εγκληματικότητα κάθε μορφής.
Γιατί;;;;
Δευτερον εκφασισμος πως θα υπαρξει και τι περιεχομενο θα εχει αυτη η εννοια και τι συγκεκριμενες επιπτωσεις για την καθημερινη ζωη των κατοικων?
Εγω το μονο που βλεπω ειναι πως θα υπαρξει μια σημαντικη ανακουφιση.
τι λες, θα πανε να δουλεψουνε στα χωραφια τα χρυσαυγουλα μιας και αγαπανε πολυ αυτον τον τοπο. και θα τα δουλεψουνε χωρις μηχανηματα (τρακτερ) αλλα με τον παραδοσιακο τροπο, θα αντικαταστησουν τα ζωα με τον εαυτο τους και θα τραβανε αυτη τα αλετρια.Ρε μην λετε οτι ναναι.
Ακομα κι αν φυγουν αυριο(ως δια μαγειας) ολοι οι μεταναστες(νομιμοι και παρανομοι) και δεν ερθουν ποτε ξανα, ο ελληνας δεν προκειται ποτε να παει να δουλεψει σαν καθαριστης ή στα χωραφια.
Αν γινει αυτο(φυγουν δηλαδη) μετα θα γκρινιαζουμε οτι δεν υπαρχει κανεις να δουλευει στα χωραφια. Για νεοελληνες μιλαμε, μην μπερδευεστε.
Δηλαδή αν φύγουν οι μετανάστες οι μισθοί/συντάξεις κ οι κοινωνικές δαπάνες(παιδεία,υγεία κτλ) θα σταματήσουν να περικόπτονται,σωστά;;;Ηρθαν εξω απο τη χωρα, χωρις η χωρα να ρωτηθει. Και απλα προεκυψε ως ζητημα εκει που δεν υπηρχε.
Δευτερον εκφασισμος πως θα υπαρξει και τι περιεχομενο θα εχει αυτη η εννοια και τι συγκεκριμενες επιπτωσεις για την καθημερινη ζωη των κατοικων?
Εγω το μονο που βλεπω ειναι πως θα υπαρξει μια σημαντικη ανακουφιση.
Δηλαδή αν φύγουν οι μετανάστες οι μισθοί/συντάξεις κ οι κοινωνικές δαπάνες(παιδεία,υγεία κτλ) θα σταματήσουν να περικόπτονται,σωστά;;;
Η φτώχεια δεν γεννάει έγκλημα;;;Τι σχεση εχει αυτο? Εγω μιλησα για συγκεκριμενο προβλημα που προκαλουν καθεαυτο οι μεταναστες. Τα αλλα ειναι ζητηματα εσωτερικα της ελληνικης κοινωνιας που καλειται η ιδια να λυσει με τον τροπο που θα αποφασισει.
Παντως το αυτονοητο ειναι πως σε χωρα με οικονομικη κριση, δε καλουνται μεταναστες. Τωρα το γιατι υπαρχουν εδω, ειναι ενα νεοελληνικο παραδοξο. Σιγουρα αποκλειστικη αιτια δεν ειναι οι εμμονες της αριστερας. Η αριστερα εχει και αλλες εμμονες αλλα το συστημα εξουσιας δε τις αβανταρει.