ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ναι.
αμα σ αρέσ.
αμα δε σ αρέσ στα ριπαπά μου.
πσσσσσσσσσ. θα κοψεις και το λατρεια ή θα το λεμε μονο κρυφα?
ναι.
αμα σ αρέσ.
αμα δε σ αρέσ στα ριπαπά μου.
Την ώρα που κλαίγεσαι για μπούκες με καλάσνικοφ ζητάς τα ρέστα για τις θέσεις που πιάνουν στα σχολεία.Βρε αυτα τα ξερουμε. Απο μωρα παιδια στα σχολεια αυτα μας πιπιλανε. Εγω σου λεω πως οταν ο αλλος κανει μπουκα με καλασνικοφ η την πεφτει με μαχαιρια και τετοια τι κανεις εδω και τωρα.
Γιατι απο οτι ξέρω εγω στην δεκαετία του 60 αν δεν επαιρνες το χαρτι ουτε κιχ δεν προλάβαινες να κανεις.
Μπραβο σου ωραιο παράδειγμα μου εφερες!Αυτές τις παπαριές έλεγε κ ο Κ/Φ κ να η τάπα:
Έστω ότι φεύγουν όλοι(και όταν λέμε όλοι,εννοούμε ΟΛΟΙ) κ πάει ο έλληνας να δουλέψει στη θέση τους μαύρα(γιατί μην περιμένεις να ανέβουν οι μισθοί),θα λυθεί ποιο ζήτημα ακριβώς;;;Μπραβο σου ωραιο παράδειγμα μου εφερες!
Θα το δείχνω για να λεω οτι δεν υπαρχει κανένα απολύτως προβλημα στην Ελλάδα απο τους μετανάστες!
δεν υπαρχει λυση ας αραξουμε εμεις. θα μας τα φτιαξει η βελβυ
Την ώρα που κλαίγεσαι για μπούκες με καλάσνικοφ ζητάς τα ρέστα για τις θέσεις που πιάνουν στα σχολεία.
Λες κι αν τους διώξεις δεν θα χειροτερέψεις το πρόβλημα..
Ότι να'ναι.
Τώρα βέβαια από τη στιγμή που ισχυρίεσαι πως υπάρχουν αρκετά σχολεία, τζάμπα μιλάμε..
Λύση είναι η παιδεία, αλλά φυσικα δε βολεύει..
Συνεχίζεις να τα βάζεις ολα μαζι στο μιξερ και τουλάχιστον δεν τα χτυπας καλα!Έστω ότι φεύγουν όλοι(και όταν λέμε όλοι,εννοούμε ΟΛΟΙ) κ πάει ο έλληνας να δουλέψει στη θέση τους μαύρα(γιατί μην περιμένεις να ανέβουν οι μισθοί),θα λυθεί ποιο ζήτημα ακριβώς;;;
Άντε να πέσει λίγο η ανεργία σου λέω εγώ προσωρινά...οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να κλείνουν(δεν κλείνουν από τις ληστείες ξέρεις), η ανεργία να αυξάνει....και οι μισθοί να πέφτουν....αλλά εσείς εκεί τον χαβά σας...να πάρει ο έλληνας την θέση του εκμεταλλευομένου μετανάστη το καίριο ζήτημα ζωής κ θανάτου....
Α και με όλο το παραπάνω να'σαι σίγουρος πως κ ο ''πολιτισμένος'' έλλην θα πάρει τα καλάσνικοφ κ θα αρχίσει τις ληστείες,απαγωγές για λίτρα κ δολοφονίες...
Γενικευμενος εκφασισμος.Λυση ειναι η αμεση απομακρυνση ολων των λαθρομεταναστων και επειτα των περισοτερων νομιμων επισης. Κυριοι καλα περασαμε, το παρτακι τελειωσε τωρα, γεια σας. Στο καλο και να μας γραφετε.
Ετσι ως δια μαγειας ουτε καλασνικοφ θα χουμε, και μια χαρα σχολεια και νοσοκομεια κλπ.
Πες μου ενα αρνητικο για την ελληνικη κοινωνια που θα προκυψει αν γινει αυτο.
Τυπε οι βελβες κατεστρεψαν την ελλαδα
Γενικευμενος εκφασισμος.
Η ΔΗΜΑΡ στηριζει και θα στηριζει μεχρι τελους ΙΜΟ Αντωνακη.Μάλιστα. Και για να το προχωρήσουμε λίγο ακόμα, η Χ.Α είναι ναζιστικό κόμμα. Συνεπώς η ΔΗΜΑΡ είναι σχεδόν ναζιστικό κόμμα.
Λυση ειναι η αμεση απομακρυνση ολων των λαθρομεταναστων και επειτα των περισοτερων νομιμων επισης. Κυριοι καλα περασαμε, το παρτακι τελειωσε τωρα, γεια σας. Στο καλο και να μας γραφετε.
Ετσι ως δια μαγειας ουτε καλασνικοφ θα χουμε, και μια χαρα σχολεια και νοσοκομεια κλπ.
Γιατί ο έλλην δεν θα΄ναι πια άνεργος;;;Πως συνδεεται το ενα με το αλλο? Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Ισα ισα. Ο ελληνας δε θα ναι ανεργος, θα χει ενα προβλημα λιγοτερο, πιο ηρεμος και ανετος και δε θα υπαρχει καν λογος ακροδεξιας η ανοδου του οποιου φασισμου.
Αν και ενα φασιστικο τραμπουκισμα σε εργοδοτες που ειχαν σκλαβους με λιγο μεροκαματο και κερδιζαν απο ολο αυτο θα τους αξιζε .
αγάπη το ότι είσαι μαλάκας δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάω.πσσσσσσσσσ. θα κοψεις και το λατρεια ή θα το λεμε μονο κρυφα?
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚαι μετά ξύπνησες..
Τα εχεις επαναλαβει αυτα και το ξερεις οτι εχεις πεσει ΠΟΛΥ εξω.Πως συνδεεται το ενα με το αλλο? Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Ισα ισα. Ο ελληνας δε θα ναι ανεργος, θα χει ενα προβλημα λιγοτερο, πιο ηρεμος και ανετος και δε θα υπαρχει καν λογος ακροδεξιας η ανοδου του οποιου φασισμου.
Πως συνδεεται το ενα με το αλλο? Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Ισα ισα. Ο ελληνας δε θα ναι ανεργος, θα χει ενα προβλημα λιγοτερο, πιο ηρεμος και ανετος και δε θα υπαρχει καν λογος ακροδεξιας η ανοδου του οποιου φασισμου.
Αν και ενα φασιστικο τραμπουκισμα σε εργοδοτες που ειχαν σκλαβους με λιγο μεροκαματο και κερδιζαν απο ολο αυτο θα τους αξιζε .
Λυση ειναι η αμεση απομακρυνση ολων των λαθρομεταναστων και επειτα των περισοτερων νομιμων επισης. Κυριοι καλα περασαμε, το παρτακι τελειωσε τωρα, γεια σας. Στο καλο και να μας γραφετε.
Γαμώ τις λογικές
Δε θα'χει λόγο υπαρξης ο φασισμός αφου πρώτα θα έχει επικρατήσει..
Τι πινεις??