Επισκέπτης
Το εχεις παρακανει,στο τελος δεν θα μεινει δεκσο για δεκσο εδω μεσα... :'(Τράβα γαμήσου κι εσύ με τα άλλα σούργελα ρε νούμερο
Το εχεις παρακανει,στο τελος δεν θα μεινει δεκσο για δεκσο εδω μεσα... :'(Τράβα γαμήσου κι εσύ με τα άλλα σούργελα ρε νούμερο
o τέρμα αριστερά, εσείς που γνωρίζεστε μεταξύ σας όπως κάθε καλή αγέλη
πείτε στον εραστή του να τον μαζέψει...
Το εχεις παρακανει,στο τελος δεν θα μεινει δεκσο για δεκσο εδω μεσα... :'(
Αυτή τα λέει...
Δε γαμιέστε ρε στράκια
παίζετε όλο το απόγευμα και φταίω εγώ?
Tώρα μπήκα ρε μαλάκα..
εσυ εχασες...Tώρα μπήκα ρε μαλάκα..
καταλαβες, όμως, ΤΙ λέει?
Όχι..περιμένω να τα γράψει στα σλαυικά για να μου το μεταφράσεις.
Εσύ κατάλαβες;
Eσυ τι καταλαβες,για πες μας?Όχι..περιμένω να τα γράψει στα σλαυικά για να μου το μεταφράσεις.
Εσύ κατάλαβες;
Македонски?
Το οποιο λαικο προβλημα αντιμετωπιζουν και οι γηγενεις,και οι μεταναστες,και οι προσφυγες.Αυτό που καταλήγει, είναι ότι τα κόμματα που αποτελούν την Αριστερά θα μπορούσαν να προβούν σε προτάσεις πιο κοντά στο λαϊκό πρόβλημα εκεί. Έτσι καταλαβαίνω...
Βουλγάρικα
Αυτό που καταλήγει, είναι ότι τα κόμματα που αποτελούν την Αριστερά θα μπορούσαν να προβούν σε προτάσεις πιο κοντά στο λαϊκό πρόβλημα εκεί. Έτσι καταλαβαίνω...
Το οποιο λαικο προβλημα αντιμετωπιζουν και οι γηγενεις,και οι μεταναστες,και οι προσφυγες.
Η οχι?
1.ρε, κορίνθιε, έλεος! σλάβικα ή βουλγάρικα?
2.όπως?
Τι επαμφοτερισμοι και πουτσες μπλε?Το πρωτεύον πρόβλημα είναι οι γηγενείς. Οι επαμφοτερισμοί...
Νομίζω αυτό πραγματεύεται άλλωστε.
Αλλά έστω και με το δικό σας leftwingloving style θα μπορούσατε να επεμβετε περισσότερο στην εξομάλυνση
E μα πια με το μαλάκα..