pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Με εξαίρεση τον αρχηγό που μυρίζει Ελλάδα:Δεν χρειαζεται αφου ΕΙΝΑΙ πρακτορες!
Για όποιον άλλο μπορείς να το ισχυριστείς,αν κ δεν πείθεις....
Με εξαίρεση τον αρχηγό που μυρίζει Ελλάδα:Δεν χρειαζεται αφου ΕΙΝΑΙ πρακτορες!
Εισαι πολυ μαλακας μωρ'αδερφε...Ε τι ρε καθεστωτικέ μόνο το Βήμα και το Εθνος θα έχει υλικό από τους σύντροφους αποδελτιωτές και σκαναρίστες
Τελικα οσοι σκαναρουν ειναι πρακτορες?Ειναι χομπιστες που θελουν να την πεσουν στην ΧΑ?Δουλευουν για το"Βημα"?Με το"Βημα?Λενε ψεματα?Το σκανάρισμα δεν είναι ντροπή. Η Ξενοφοβία είναι μια Απάτη, Δουλειά-Ψωμί στον Έλληνα Εργάτη
Τελικα οσοι σκαναρουν ειναι πρακτορες?Ειναι χομπιστες που θελουν να την πεσουν στην ΧΑ?Δουλευουν για το"Βημα"?Με το"Βημα?Λενε ψεματα?Για πες μας.
Τι να πω εγω?Εγώ τόση ώρα το λέω, εσύ πες μας.
Δεν χρειαζεται αφου ΕΙΝΑΙ πρακτορες!
Αρχειο απο την ΧΑ?Βγαλτο στη φορα,τι περιμενεις?edit, επειδή εχω κ εγώ αρχείο μεγάλο, με το κομμάτι πληρώνει η υπηρεσία ή κανονικά ημερομίσθιο? Τόσα λεφτά έχουμε ξοδέψει για τα έντυπα, να κάνουμε μια άλφα απόσβεση βρε αδελφέ.
Τι να πω εγω?
Εσυ πες μας,ειναι ΜΟΥΦΑ τα εξωφυλα?Πλαστες οι φωτο με τις σβαστικες.
Απο εκει και περα αν τα παιρνει το"Βημα"απο το Jungle Report,η το αντιθετο,ειναι αλλο καπελο και εν τελει αδιαφορο.
Αρχειο απο την ΧΑ?Βγαλτο στη φορα,τι περιμενεις?
Οτι ειναι μουφα η οτι ειναι οριτζιναλ?Μην το πίνεις αν σε χαλάει. Εχω πεί ήδη ότι έτσι είναι.
Οτι ειναι μουφα η οτι ειναι οριτζιναλ?
ΡΕ χιτλερι,κοτομπιφτεκο δινει το κωμμα?Περιμένω mail από την υπηρεσία με την προσφορά.
Με το κομμάτι πληρώνει ή κανονικά ημερομίσθιο?
Πρεπει να το αποδειξεις οτι οσοι καναν αυτη τη δουλεια την καναν σαν πρακτορες εν υπηρεσια.Περιμένω mail από την υπηρεσία με την προσφορά.
Με το κομμάτι πληρώνει ή κανονικά ημερομίσθιο?
Ξαναπεστο να την βρουμε...εχει αλλη χαρη...θα μάθεις να διαβάζεις ή όχι? Στο ποστ 2405 το λέω.
εγο ιμε το αρχιζαβοΤί έγινε ρε πούστη μου... κάθε βράδυ βρίσκουμε και άλλο ζαβό για να περνάει η ώρα?
Πρεπει να το αποδειξεις οτι οσοι καναν αυτη τη δουλεια την καναν σαν πρακτορες εν υπηρεσια.
δε καταλαβα τιποτα αφτα ιεν ελινικα?Απόδειξε εσύ ότι είναι χομπίστες δημοκράτες, αγωνιστές της αριστεράς.
Η αλληλεγγύη σου στους τροφοδότες του καθεστώτος με υλικό αποδελτίωσης είναι συγκινητική.