pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ποια είναι αυτή η Μαρία Αθανασοπούλου ρε πατριώτη;κι ένα τραγουδάκι με νόημα!
Ποια είναι αυτή η Μαρία Αθανασοπούλου ρε πατριώτη;κι ένα τραγουδάκι με νόημα!
συγγενής του Γιώργου Αθανασόπουλου που έκανε το βίντεο.Ποια είναι αυτή η Μαρία Αθανασοπούλου ρε πατριώτη;
Μια και λοιπόν αποφάσισες να απαντήσεις σοβαρά, θα σου απαντήσω και γω σοβαρά και θα δεις ότι είσαι άλλο ένα θύμα των ΜΜΕ που προσπαθούν να μας γεμίσουν τύψεις, αλλά και να δημιουργήσουν άλλοθι, όπως έκανα σε τόσες και τόσες περιπτώσεις...από Λατ.Αμερική μέχρι....Σαντάμ
1. Το πνεύμα λοιπόν του κειμένου που πόσταρες είναι: Είστε τεμπέληδες,δεν πληρώνετε....καλά να πάθετε!
Όταν λοιπόν ακούω κάτι τέτοιο μόνο τα χειρότερα μπινελίκια μπορώ να σύρω.
2 και 4 στο τέλος
3. Η χώρα λοιπόν χρωστάει της μιχαλούς!
Θέλω να μου πεις πόσες χώρες στον πλανήτη ΔΕΝ χρωστάνε!
Επίσης θέλω να μου πεις πόσες χρωστάνε πολύ περισσότερα από μας! Βάλε και τους "σωτήρες" μας μέσα!
Βάλε ΚΑΙ τους γερμανούς! Και πες μου αυτοί γιατί δεν έχουν ΔΝΤ!!!!
πρόχειρα:
"Το δημόσιο χρέος της Γερμανίας, μίας χώρας που επιτακτικά αξιώνει περισσότερα μέτρα λιτότητας στην Ευρωζώνη, αυξήθηκε το περασμένο έτος στο ιστορικό ύψος των 2,09 τρισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 32 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Bundesbank."
Πηγή: AΠΕ, ΓEΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
5. Το αν οι γερμανοί είναι συμπαθητικός ή αντιπαθητικός λαός, είναι υποκειμενικό!
Άλλοι τους γουστάρουν, άλλοι όχι.
Όμως!
Το παραμυθάκι με το χτίσιμο της χωρας τους και την εργατικότητά τους πρέπει να τελειώσει.
Καταρχήν ΔΕΝ απορρόφησαν τους μετανάστες όπως λες!
Απλά έφεραν "σκλάβους" για να μην χαλάσουν αυτοί τα νύχια τους!
Αυτό δηλ που εσύ και οι υπόλοιποι κατακρίνετε στην ελληνική κοινωνία, λέγοντας ότι εκμεταλεύτηκε τους αλβανούς για τα χωράφια, το ίδιο ακριβώς έκαναν κι αυτοί!
και για να μη λέμε μόνο για τους γερμαναράδες, όλοι οι κεντροευρωπαίοι, έκαναν το ίδιο!
πατέρας γνωστού μου πέθανε από καρκίνο μετά από δουλεία 25 ετών σε ορυχείο του Βελγίου.
και αν συνεχίσω να γράφω τις εντυπώσεις μου από τις χπώρες της κεντρικής Ευρώπης (μια και λόγω δουλειάς, πηγαινοέρχομαι πάνω από μια δεκαετία εκεί)
θα γεμίσω σελίδες!
Στο θέμα μας λοιπόν:ΟΛΟΙ κοιτάνε την παρτάρα τους!
και τους μετανάστες τους συμπεριφέρονται σαν σκλάβους!
Μόνο 2ης και 3ης γενιάς μετανάστες κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο....κι αυτό εξαρτάται απ τη φύση του μετανάστη αυτού.Αλλιώς εξελήχθηκε ο έλληνας μετανάστης της Ολλανδίας και αλλιώς ο τούρκος που έμεινε με τη μπούρκα και δεν έμαθε ούτε τη γλώσσα καλά.
Το θέμα λοιπόν είναι ότι οι γκάνγκστερς της παγκόσμιας τράπεζας και των κεφαλαίων έπρεπε μετά τη Λατ.Αμερική και περσικό κόλπο, να βάλουν πόδι ΚΑΙ στην Ευρώπη.
Τα πρώτα θύματα, εύκολα! Οι χώρες της ανατολικής ευρώπης που εξαθλιώθηκαν εύκολα. Ήταν ήδη εξαθλιωμένες, τα κορίτσια τους γέμιζαν ήδη τα στριπτητζάδικα και πολυτελή FKK της κεντρικής Ευρώπης....ε! δεν θα τους πείραζε αν δούλευαν για 200 ευρώ στην VW για παράδειγμα. ;)
Η πρόκληση όμως των αμερικανογερμανογάλλων ήταν η εξαθλίωση και ο πλήρης έλεγχος πιο....δυτικών χωρών!
Το πιο εύκολο θύμα οι χώρες του νοτου, ξεκινώντας απ την Ελλάδα!
Δώστους δάνεια, βάλε αναξιόπιστους και διεφθαρμένους πολιτικούς (βλ Ανδρέα και Σημήτη σε πρώτο λόγο και όλοι οι υπόλοιποι σαν μαριονέτες των αρχηγών εφαρμογής του σχεδίου) που κατασπατάλησαν το δημόσιο-ξένο χρήμα,
βρες στην πορεία κάτοικους φοροφυγάδες και διεφθαρμένους (σε όλες τις χώρες υπάρχουν...η Ζήμενς δεν είναι ελληνική ;) )
παίξτους απ το πρωί μέχρι το βράδυ στα (δικά μας) ΜΜΕ, ώστε να αισθάνονται ότι "όλοι οι έλληνες κλέβουν"
στείλε στην πορεία και 2-3 εκατομμύρια εξαθλιωμένους μετανάστες, νά χουν να ασχολούνται μ αυτούς, να αυξηθεί η εγκληματικότητα, να βρίζονται και να σφάζονται μεταξύ τους
και το γλυκό ψήθηκε!
Θυμάσαι να είχε κανείς τύψεις για τους βομβαρδισμούς στο ΙΡΑΚ?
στη Σερβία?
στον "εγκληματία" Καντάφι?
η λίστα ατελείωτη....
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν εμείς οι ίδιοι λέμε για τον εαυτό μας "καλά να πάθουμε"
τι λένε οι ξένοι?
Γίνεται ή όχι το έργο τους ευκολότερο?
Όταν λοιπόν θα καταλάβεις (και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά) το παιχνίδι που παίζεται, ισως σταματήσεις να λες "καλά να πάθουμε
ίσως τότε γίνει ορατό το παιχνίδι τους και κάνουμε κάτι σαν ελληνικός λαός που δέχεται επίθεση!
Αλλά πώς να σταματήσεις κάτι τόσο μεγάλο που έχει σύμμαχό του ένα 50% των ελλήνων που το μοναδικό τους μέλημα είναι πώς να φύγει η κακιά δεκσια και πώς να κουτουπώσουν τους κακούς φασίστες με κονσερβοκούτια!
αυτά προς το παρόν γιατί βαρέθηκα να γράφω...αν θες κι άλλες διευκρινήσεις πες.
εξω οι γερμανοι
εξω οι πακιστανοι
Κατ αρχην εγω δεν εβαλα αριθμους(1,2 και τα ρεστα) σε αυτο που εγραψα. Ασχετο αυτο, αλλα οποιος το εκανε +1 γιατι φαινεται καλυτερο το post μου εμφανισιακα. Ευχαριστω
Σε ολα τα υπολοιπα τωρα, η απαντηση ειναι απλη. Δεν συμφωνω σε τιποτα
Ουτε παραπλανημενος ειμαι, ουτε τιποτα. Απλα δεν συμφωνω.
Ποιοι εβαλαν τους αναξιοπιστους πολιτικους που λες? Οι απεξω? Οι απεξω τους ψηφισαν? Οι Ελληνες δεν τους ψηφισαν?
Παμε παρακατω. Και τι με νοιαζει εμενα αν αυτοι που τους ψηφισαν, τρομαξαν/επηρεαστηκαν/ακουσαν τι τους ελεγε το καθε mega και η καθε εφημεριδα? Χεστηκα. Μυαλο οι ιδιοι δεν εχουν?
Αν ειναι τοσο μαλακες οι ελληνες ωστε να τρωνε μια ζωη σανο, δεν τους φταιει κανεις.
Συνεχιζουμε. Ολες οι τραπεζες και οι οργανισμοι που αναφερεις πως 'μπηκαν' εδω? Οι ξενοι τους εφεραν? Κι εσυ(οχι εσυ σαν προσωπο, σαν λαος εννοω) τι εκανες?
Συνεχιζουμε. Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι 'εκμεταλλευομαστε' τους ξενους εργατες μεγαλε. Εσυ το συμπερανες αυτο. Μια χαρα κανουν οι μεταναστες και δουλευουν οπου εμεις αρνουμαστε να παμε. Και οι γερμανοι απορροφησαν μια χαρα τους μεταναστες, οπως εξακολουθουν να το κανουν. Δειγμα οτι ποσοι ελληνες, περοτι εχουν ολη την οικονομικη ανεση να γυρισουν πισω πλεον, προτιμανε να κατσουν εκει. Και καλα κανουν. Δεν ειναι μαλακες να γυρισουν
Και συνεχιζουμε. Κανεις δεν ειπε οτι οι αλλοι δεν χρωστανε. Οι αλλοι ομως εχουν φτιαξει και μια κοινωνια με αυτα τα λεφτα στην οποια και υγεια εχουν, και προνοια εχουν, και παιδεια εχουν, και πολιτισμο, και αθλητισμο και παραγωγη και παρα πολλα ακομα.
Εσυ τι ακριβως εχεις απ ολα αυτα? Ηλιο, θαλασσα, αρχαια και νησια?
Μα αυτα δεν τα εφτιαξες εσυ. Υπηρχαν και πριν απο σενα. Εσυ(σαν λαος παντα) απλως τα εκμεταλλευεσαι. Και ουτε αυτο δεν μπορεις να κανεις σωστα(εμενα αυτο ειναι το επαγγελμα μου παρεπιπτοντως).
Και μαλλον θα πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη πιστευω οτι οι ελληνες φταινε για αυτα που τους βρηκαν, δεν ειμαι παιδακι του πασοκ, της νδ, παιδακι που βλεπει πρετεντερη ή διαβαζει εφημεριδες για να επηρεαζεται. Τυγχανει απλα να ειναι η αποψη μου.
Και ειναι πολυ καλα τεκμηριωμενη. Εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις, αλλα αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου.
Σχετικα με το κειμενο που εγραψε ο τυπος, δεν αλλαζω ροτα καθολου. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι του οποιουδηποτε συστηματος. Στο συγκεκριμενο σχολιο, εχει δικιο. Και δεν ειναι σχολιο τυπου παγκαλου, ουτε σχολιο τυπου mega.
Και σταματα να χαρακτηριζεις τους αλλους θυματα. Γιατι με την ιδια λογικη και για μενα, εσυ εισαι το θυμα. Που αρνεισαι να βρεις οτιδηποτε αρνητικο στον τροπο που χειριστηκαν τις καταστασεις οι ελληνες. Που μια ζωη τους φταινε οι αλλοι. Ποτε οι ιδιοι.
θα σου απαντήσω λιτά
"υπάρχουν 2 τρόποι για να κατακτήσεις και να σκλαβώσεις ένα έθνος
ο ένας είναι το σπαθί
ο άλλος το χρέος"
Τζον Άνταμς 1735 1926
άλλο ένα σοου από την χα, αν πεθάνει και το κορίτσι (που μακάρι να ζήσει το παιδί) σαμπάνιες θα ανοίξουν στην Δεληγιάννη!!Σε αυριανή συγκέντρωση για την νεκροζώντανη Μυρτώ, μαντέψτε ποιοι κάνουν αντισυγκέντρωση?
ε αυτό είπα απ την αρχή!Ki εγω.
"υπάρχουν 3 τρόποι για να κατακτήσεις και να σκλαβώσεις ένα έθνος
ο ένας είναι το σπαθί
ο άλλος το χρέος
και ο τριτος η βλακεια του"
Kazabuburas 1980- ....
Τεσπα, το γαμησαμε και φοφησε. Κουραστηκα, τελος.
ξεράσογλου!!κι ένα τραγουδάκι με νόημα!
Σε αυριανή συγκέντρωση για την νεκροζώντανη Μυρτώ, μαντέψτε ποιοι κάνουν αντισυγκέντρωση?
Έλα ρε για τα μπουζούκια καλό είναι...ξεράσογλου!!
http://[URL unfurl="true"]www.defencenet.gr/defence/images/stories/POSTER1L.jpg[/img[/URL]]Σε αυριανή συγκέντρωση για την νεκροζώντανη Μυρτώ, μαντέψτε ποιοι κάνουν αντισυγκέντρωση?
ποιά καωλόπαιδα ??
http://[URL unfurl="true"]www.defencenet.gr/defence/images/stories/POSTER1L.jpg[/img[/URL]]
Εχουν δικιο οι ανθρωποι...
Με ποιο δικαιωμα γινεται συγκεντρωση που δεν εχει σχεση με αυτο που ΕΠΙΘΥΜΕΙ η αριστερα?
Ειναι κωλοφασιστες και ναζιστες οσοι δεν θελουν να βιαζονται κοπελλες απο ανωμαλους Πακιστανους.
Ειναι κωλοφασιστες επειδη θα θιξουν το προβλημα της εισαγομενης εγκληματικοτητας.
Επειδη ειναι και σοφοι συμπεραναν οτι αυτη η συγκεντρωση θα εχει ως αποτελεσμα το πογκρομ κατα των παρανομων μεταναστων.
Αρα να μην διαμαρτυρομαστε για τιποτα μη τυχον και εκληφθει ως ρατσιστικη παραινεση κατα των παρανομων μεταναστων.
Ωραια δημοκρατια εχουμε.
Οποιος γουσταρει κλεινει το συνταγμα για οτι αιτημα του καβλωσει αλλα το δικαιωμα στη ζωη και στην ασφαλεια θεωρειται αυτοματως ρατσιστικο. Αναλογες ενεργειες εγιναν και κατα του Μανωλη Κανταρη οταν κατοικοι συγκεντρωθηκαν για να διαμαρτυρηθουν επειδη τον εσφαξαν αλλοδαποι εγκληματιες για μια καμερα.
Λοιπον παιδια... την επομενη που θα μπουκαρει κανεις σπιτι σας η θα σας απειλησει με οπλο στηστε και κωλο.
Μονο ετσι θα ευχαριστηθουν οι απανταχου επαγγελματιες αντιρατσιστες.
Ελεος δηλαδη...
Ουτε να γελασω δεν μπορω πλεον.
Δηλαδη να μη τολμαει κανεις να παρει την οποια πρωτοβουλια μη τυχον και θιξει την αριστερη διανοηση.
Ειναι κι αυτο μια αποψη.
[/quote]
Συμφωνείτε δηλαδή κ τάσσεστε υπέρ της καπίλευσης κ εκμετάλλευσης του συμβάντος από την Χρυσή Αυγή κατά το δοκούν για να περάσουν το ρατσιστικό τους μένος;;;;
Την έχουν πεθάνει πριν ακόμα πεθάνει τα κτήνη.... :idiot: :uglystupid:
Συμφωνείτε δηλαδή κ τάσσεστε υπέρ της καπίλευσης κ εκμετάλλευσης του συμβάντος από την Χρυσή Αυγή κατά το δοκούν για να περάσουν το ρατσιστικό τους μένος;;;;
Την έχουν πεθάνει πριν ακόμα πεθάνει τα κτήνη....
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Σε αυριανή συγκέντρωση για την νεκροζώντανη Μυρτώ, μαντέψτε ποιοι κάνουν αντισυγκέντρωση?