Επισκέπτης
Ολοι εκτιθενται.Δεν πειράζει άστα αναπάντητα. Εσύ εκτίθεσαι όχι εγώ.
Και απο εκει και περα βλεπουμε ποιοι θα κανουν τον χαζο(γιατι χαζος δεν ειναι κανεις)και ποιοι οχι.
Ολοι εκτιθενται.Δεν πειράζει άστα αναπάντητα. Εσύ εκτίθεσαι όχι εγώ.
Οι ακροδεξιές οργανώσεις είναι τακιμιασμένες με την ασφάλεια.
Γι'αυτό και η ατιμωρησία..
αυτός ξέρουμε πού παίζει φέτος?Μήπως δεν έχουν μπακαγιόκο για να αγοράσουν πολλές φορές;;;
Από την άλλη όταν μένουν 20 σε ένα διαμέρισμα...ποιος να πρωτοπλυθεί;
Αλλά πιάσαμε πάλι ζήτημα ουσίας...
Οχι,μετρανε και αλλα πραματα.Λοιπόν αν δουλεύεις σε μεγάλο νοσοκομείο και έχιες γενική εφημερία κι σου τύχει ομαδικό τροχαίο ή 3-4 μαζεμένα, που σε ΚΑΘΕ γενική εφημερία συμβαίνουν ΟΛΟΙ, γιατροί, νοσοκόμες κ.λ.π. είναι κάθιδροι.
Όμως έτσι δεν μύριζε ποτέ κανείς!
"Ρατσιστική" η διαπίστωσή μου να υποθέσω...
Ολοι εκτιθενται.
Και απο εκει και περα βλεπουμε ποιοι θα κανουν τον χαζο(γιατι χαζος δεν ειναι κανεις)και ποιοι οχι.
Το γράψα λάθος κ ειρωνεύεσαι ή απλά είναι το ίδιο;;;αυτός ξέρουμε πού παίζει φέτος?
μπαγιόκο ρεΤο γράψα λάθος κ ειρωνεύεσαι ή απλά είναι το ίδιο;;;
Τί τα θέλω τα μόρτικα...καλά να πάθω. *Pμπαγιόκο ρε
...οπως οτι η μιση ΕΛΑΣ το εριξε ΧΑ...Αλλος ενας"αστικος μυθος της ακροαριστερας".οκ καμμία αντίρρηση αν είναι να εισάγουμε στην κουβέντα αστικούς μύθους της ακροαριστεράς...
...οπως οτι η μιση ΕΛΑΣ το εριξε ΧΑ...Αλλος ενας"αστικος μυθος της ακροαριστερας".
Για να μην τους πούνε ναζί.Μάλιστα...
Και γιατι δεν το έριχνε από πάντα εκεί?
Για να μην τους πούνε ναζί.
Όχι,μόνοι τους πάνε.Ναι τους προσλαμβάνουν με το ναζιστόμετρο.
Όχι,μόνοι τους πάνε.
Αποκλείεται δηλαδή το 7% +κάτι ακόμα από Νδ,Λάος κτλ...να είναι μαζεμένο στο επάγγελμα του μπάτσου κατά πλειοψηφία,δεν στέκει,γιατί;;;Τότε αφού οι ναζι μπάτσοι είναι πλεον κοινωνικά αποδεκτοί κ ψηφίζουν άφοβα Χ.Α, σημαίνει ότι η κοινωνία είναι πλεον και αυτή ναζι.
Βέβαια είναι λίγο οξύμωρο για μια κοινωνία να είναι ναζί όταν η μισή ψηφίζει Αριστερα (Συριζα-Πασοκ-Δημαρ-ΚΚΕ, περίπου στο 50%), αλλά οκ αν είναι να επαληθευονται τα δικά σου παραληρήματα κανένα πρόβλημα από εμένα.
Τότε αφού οι ναζι μπάτσοι είναι πλεον κοινωνικά αποδεκτοί κ ψηφίζουν άφοβα Χ.Α, σημαίνει ότι η κοινωνία είναι πλεον και αυτή ναζι.
Βέβαια είναι λίγο οξύμωρο για μια κοινωνία να είναι ναζί όταν η μισή ψηφίζει Αριστερα (Συριζα-Πασοκ-Δημαρ-ΚΚΕ, περίπου στο 50%), αλλά οκ αν είναι να επαληθευονται τα δικά σου παραληρήματα κανένα πρόβλημα από εμένα.
Να το πιάσω κ κοινωνικά....είναι ένα μέρος της κοινωνίας άφοβα ναζί,ναι.Άλλο λέω άλλο λες, και σε αυτό που λες πάλι λάθος κάνεις διότι από τα 38 χρόνια μεταπολίτευσης υπολόγιζε πόσα προσλάμβάνε το ΠΑΣΟΚ συντρόφια.
Άντε καληνύχτες γιατί σκυλοβαρέθηκα
Υ.Γ. Α και πού'σαι! εσύ που έγραψες αυτό το ποστ
Εύχομαι ρε μπάσταρδε να ψοφήσεις απ την πείνα
αλλά λίγο πριν κλείσεις τα μάτια σου, να δεις τους τροϊκανούς να σου κουνάν το κωλοδάχτυλο
μια και άλλος ένας ψόφιος έλληνας σημαίνει
άλλο ένα βήμα επιτυχίας τους!
EDIT Α! και το πόιντ βέβαια είναι ότι δεν φταίνε σε τίποτα οι μετανάστες που....τυχαία ήρθαν εδώ, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή!
Δικό σου,αυθαίρετο και λανθασμένο συμπέρασμα..