NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Με το HALCON εσύ πάντως καμία σχέση έτσι;;;
οχι εχω σχεσεις με την κρατικη και με το εκβιαστων σου κανει????
Με το HALCON εσύ πάντως καμία σχέση έτσι;;;
tv???οχι εχω σχεσεις με την κρατικη και με το εκβιαστων σου κανει????
και μπορω να απλωσω τραχανα και στο ηλεκτρονικο
ειμαι πολυ καλα η οχι???
Ντάξει δεν είσαι ο Halcon,εκείνος ήταν έμπορος(φιδιών).και μπορω να απλωσω τραχανα και στο ηλεκτρονικο
ειμαι πολυ καλα η οχι???
όλοι οι νταβατζήδες έτσι λένε...
ESESI τυπε μην μασας
ξεφτυλισε τα αριστερακια
εμεις ειμαστε μαζι σου δικε μου
σε καμαρωνουμε
τι έχουμε εδώ?
αριστερό φασιστοπάρτυ?
ο πορνο-παππούς και το γιουσουφάκι του διασκεδάζουν!
άντε στο λαγούμι σας!
γρήγορα!
τυπε το ΠαΠακι εχει κερδισει τον τιτλο 2 φορες στη σειρα, παει για χατ τρικ φετοςΕσυ θα απαντησεις η θα αποκτησεις μονιμο τιτλο ο αρχιψευταρας -αρχιμαλακας ????
τυπε το ΠαΠακι εχει κερδισει τον τιτλο 2 φορες στη σειρα, παει για χατ τρικ φετος
τυπε το ΠαΠακι εχει κερδισει τον τιτλο 2 φορες στη σειρα, παει για χατ τρικ φετος
πολυ ενδιαφερον ΠαΠακι, θες να το αγορασεις? Σορρυ ηρθες δευτερος ;)γαμεμάκι, τι κάνει το περίπτερο? οι γλυκιές σου τρανς?
ενα θρεντ της προκοπης ειχες ανοιξει κι εσυ και το παρατησες με την πιρφοραγαπουλιαση που σε δερνειoχι ρε, το 2012 εχουμε αλλα ατομα φαβορι
πολυ ενδιαφερον ΠαΠακι, θες να το αγορασεις? Σορρυ ηρθες δευτερος ;)
για πες κανα νεο απο τη Σκιαθο λοιπον, σε βατεψε κανα τεκνό ή τζαμπα τα εξοδα και η στολη που εφιαξες για να παρελασεις?
οχι, γιαυτο περιμενω ανταποκριση απο σενα που ησουν ολες τις ημερες του φεστιβαλδεν ήσανε εκεί μαζί με τις τρανς?
Σε ενδιαφέρει δηλαδή η ενημέρωση στο θέμα άτιμε περιπτερά.οχι, γιαυτο περιμενω ανταποκριση απο σενα που ησουν ολες τις ημερες του φεστιβαλ
αντε κανε και κατι χρησιμο επιτελους, αφου στην πολιτικη δεν το χεις
οχι, γιαυτο περιμενω ανταποκριση απο σενα που ησουν ολες τις ημερες του φεστιβαλ
αντε κανε και κατι χρησιμο επιτελους, αφου στην πολιτικη δεν το χεις
λειπει ο Μαρτης απ'την σαρακοστη?και πως ξέρεις ότι ήμαν εκεί?
σ' ενημέρωσε ο ΕΣΕΣΙ, που χει κονέ με εκβιαστών και ηλεκτρονική δίωξη?
γαμεμάκι, τι κάνει το περίπτερο? οι γλυκιές σου τρανς?