NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
δεν ήσανε εκεί μαζί με τις τρανς?![]()
Οχι δεν ησανε αλλα ουτε ητανε???
Αντε μαλακα τα γερμανικα σου λειψανε.
δεν ήσανε εκεί μαζί με τις τρανς?![]()
Εγω μια ερωτηση θελω να κανω μονο -μην μπορωντας να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι που γραφουν σε 1500 σελιδες σχεδον για τους νεοναζι...
Οταν λετε "Εξω οι ξενοι", εννοειται κ τις αλλοδαπες που εργαζονται στα μπουρδελα κ τα κωλομπαρα..;
Αλλα να μου πεις, αν φυγουν αυτες θα κλεισει το 90% των μπουρδελων, κ τοτε που θα πουλανε προστασια ολα αυτα τα κα(-ω)λοπαιδα..;
Σε σενα φασολακι μου
είδες την ανεργία να 'ρχεται, νταβατζή του αη παντελή?![]()
πεστα δικε μου,αντε να δουλεψει και καμμια ελληνιδα απο το χωριο να μυριζει θυμαρι και μελι και να εχει θαμνο το μουνι που εχουμε πηξει στις ξυρισμενεςΕγω μια ερωτηση θελω να κανω μονο -μην μπορωντας να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι που γραφουν σε 1500 σελιδες σχεδον για τους νεοναζι...
Οταν λετε "Εξω οι ξενοι", εννοειται κ τις αλλοδαπες που εργαζονται στα μπουρδελα κ τα κωλομπαρα..;
Αλλα να μου πεις, αν φυγουν αυτες θα κλεισει το 90% των μπουρδελων, κ τοτε που θα πουλανε προστασια ολα αυτα τα κα(-ω)λοπαιδα..;
πεστα δικε μου,αντε να δουλεψει και καμμια ελληνιδα απο το χωριο να μυριζει θυμαρι και μελι και να εχει θαμνο το μουνι που εχουμε πηξει στις ξυρισμενες
αφηστε ρε να δουλεψει και καμμια φοιτητρια απο το χωριο να ανακουφισουμε και την οικογενεια της απο τα εξοδατυπε
τραγιλα κ ξυνομυζιθρα μυριζουν οι ελλεεινιδες χωριατισσες
σορρυ που στο χαλαω αλλα το νου σας μην φυγουν οι ξενες την γαμησαμε
αφηστε ρε να δουλεψει και καμμια φοιτητρια απο το χωριο να ανακουφισουμε και την οικογενεια της απο τα εξοδα
με καυλωσες ρε ανωμαλε τωρα,και αν πουλαει και κουπονια της κνε θα χυσω με την μιαμπες σε κανα λεωφορειο στου ζωγραφου που κανει τερμα πανεπιστημιουπολη θα χορτασεις μασχαλιλα κ τυριλα απο τις φοιτητριες απο την δημητσανα
τυπε την εστηναν εξω απτο σταθμο μετρο στην π.αττικης πριν της εκλογες και μοιραζουν χαρτουρα καθως πουλαγαν και κουπονιαμε καυλωσες ρε ανωμαλε τωρα,και αν πουλαει και κουπονια της κνε θα χυσω με την μια
ταγαρι φοραγαν;πες μου ναι να τα αμολυσω τωρατυπε την εστηναν εξω απτο σταθμο μετρο στην π.αττικης πριν της εκλογες και μοιραζουν χαρτουρα καθως πουλαγαν και κουπονια
κατι κοντοχοντρες με σανδαλια
τυπε δεν προσεξα :-ταγαρι φοραγαν;πες μου ναι να τα αμολυσω τωρα
τυπε δεν προσεξα :-
μολις ειδα τα σιδερικα στο χαρτι απομακρυνθηκα μην κολλησω σταλινισμο :S
νομιζω ειναι τροτσκιστριες αυτες τυπε
παραλιγο να σχηματισουν κυβερνηση στις εκλογες
αν ειναι κανα γαμευσιμο αγορασε του τις εφημεριδες και γαμα το
τυπε αυτα τα κομμουνιστικα τα ξερει ο παπαζοληςνομιζω ειναι τροτσκιστριες αυτες τυπε
παραλιγο να σχηματισουν κυβερνηση στις εκλογες