pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
εκτός τοπου και χρόνου εισαι μια ζωηρε πανευρωπαιλίθιε που σε είπα φασίστα?
δεν παίζει αυτό το σενάριο ρε βλαμένε, σταμάτα να βλέπεις πολλή τηλεόραση. Σάλτα γαμήσου τώρα
Δεν ειναι αφγανος αυτος ρε.Μη γελάς:
Α: Διοτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα εταιριες δυτικων χωρων εκμεταλευονται τους φυσικους πορους υπαναπτυκτων χωρων και συνηθως στηριζονται στην διαφθορα των καθεστωτων.
B: Εγω δεν τον βλεπω σαν καταπιεστη μου αλλα σαν απελπισμενο ανθρωπο. Οι συνθηκες πολεμου ειναι στο κεφαλι σου και οχι στην πραγματικη ζωη.
και μπορουσα να σωσω εναν μονο, το παιδακι θα εσωνα.
ρε γαμημενε... αν ηθελες μπουνιες ας ερχοσουν εχτες κατω απο τη γεφυρα στο ραντεβου που δωσαμε.....και θα σε κερναγα πολλες
αλλα σα γνησια πουτανα κοτα που εισαι ,δεν ηρθες και πουλας μουρη μονο εδω μεσα...
τραβα τωρα να βαλεις την απλυτη μπαζολα και τον αλλο το φλωρο να σε υπερασπιστει....
ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ.
λυπήσου με ρε παλικάριεκτός τοπου και χρόνου εισαι μια ζωη
αντε τρεχα να δωσεις αιμα στους πακιστανους και ασε τους ελληνες να πεθανουν....
μαλλον ρατσιστη σε κοβω
ρε γαμημενε... αν ηθελες μπουνιες ας ερχοσουν εχτες κατω απο τη γεφυρα στο ραντεβου που δωσαμε.....και θα σε κερναγα πολλες
αλλα σα γνησια πουτανα κοτα που εισαι ,δεν ηρθες και πουλας μουρη μονο εδω μεσα...
τραβα τωρα να βαλεις την απλυτη μπαζολα και τον αλλο το φλωρο να σε υπερασπιστει....
ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ.
Α. Έχεις δίκιο. Η καλή δύση προσπαθεί να τους απαλλάξει από τα βρωμοπετρέλαια κι αυτοί δεν θέλουν το καλό τους.
Β. Πάλι δίκιο έχεις. Καβαλάνε τα αντιτορπιλικά κι έρχονται να μας κατακτήσουν
να του το πεις εσύ. Τις μπουνιές πλέον δεν τις γλιτώνειςΡε μαλάκες πείτε στη χελίτσα πως:
α) όσο και να φωνάξει δεν πείθει.
β) θα χαλάσει το πληκτρολόγιο
γ) μας σκότισε τα κάκαλα
&
δ) δε γαμάω πουστράκια..
Όχι;;;Είπαμε η προαιωνίως κακιά Δύση που τους καταπίεζε από την 2η μέρα δημιουργίας του κόσμου δεν τους άφησε όχι τα πετρέλαια να βγάλουν αλλά ούτε καν σύστημα γραφής να αναπτύξουν.
Προσπαθεί να πείσει ο κακομοίρης,ο έρμος...αλλά ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί.Ρε μαλάκες πείτε στη χελίτσα πως:
γ) μας σκότισε τα κάκαλα
&
δ) δε γαμάω πουστράκια..
Ρε μαλάκες πείτε στη χελίτσα πως:
γ) μας σκότισε τα κάκαλα
&
δ) δε γαμάω πουστράκια..
Τις μπουνιές πλέον δεν τις γλιτώνεις
Και γιατί αυτό το μαγικό χέρι να μην έδινε δουλειές για όλους ας πούμε;;;
Mαγικό χέρι είναι όλα τα μπορεί.
Όχι;;;
Ο δυτικός πολιτισμός έχοντας καλύτερες κλιματικές συνθήκες κ νοημοσύνη αναπτύχθηκε πιο γρήγορα κ κυριάρχησε του πιο αδύναμου.
Δεν ισχύει;;;;
δε μασάω ρε, έχω κάνει καραγκαγκάν εμβόλια στο στρατόΆμα είναι να μου ρίξεις τις μπουνιές, να ξέρεις πως οι μπριζόλες πριν τις ρίξουμε στα κάρβουνα θα περάσουν απ'τα μούτρα μου και θα είμαι κι αξύριστος..
Άμα είναι να μου ρίξεις τις μπουνιές, να ξέρεις πως οι μπριζόλες πριν τις ρίξουμε στα κάρβουνα θα περάσουν απ'τα μούτρα μου και θα είμαι κι αξύριστος..