Επισκέπτης
Kαι πριν δεν ειδα να σε χαλαει παντως...Κι αν ο Αφγανος ειναι νεοναζι και ο ελληνας αριστερος?
Πω πω αρχιζει και μου αρεσει αυτο με τα διλημματα.
Kαι πριν δεν ειδα να σε χαλαει παντως...Κι αν ο Αφγανος ειναι νεοναζι και ο ελληνας αριστερος?
μαλάκα το πόσο θα σε γαμήσω που με έκανες και ξανακόλλησα εδώ μέσα δε λέγεταιΡε μαλάκα, πες του κι εσύ πως θα τα μπούφιζες να τελειώνουμε.
Οι ηλίθιες ερωτήσεις σηκώνουν πάντα ηλίθιες απαντήσεις.
Εναλλακτικά τον γράφεις στα πελέ σου..
Εσύ έταξες μπουγάτσες!!!ενώ το σενάριο ότι υπάρχει αρρώστια που γιατρεύεται με μια μονο φιάλη αίμα είναι λογικότατη
Δεν εχω κανενα προβλημα να πω ΕΥΘΕΩΣ οτι το διλημμα που προεκτεθηκε ειναι ασυλληπτη μαλακια.Kαι πριν δεν ειδα να σε χαλαει παντως...
Ρε μαλέα πετράν προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα με τον κόπρανο??
Και σου ζητάω μπουνιές να με συνεφέρεις..
σωζουν ομως με την ηλικια...Τί να ρωτήσει τον ετοιμοθάνατο ρε στούρνο...αν είναι πατέρας θα είναι μαζί κ η γυναίκα,παιδιά κτλ στο νοσοκομείο...και η ηλικία φαίνεται...ένας 40ρης κ ένας 20ρης.
Μια φορά οι γιατροί δεν σώζουν ζωές με κριτήριο την φυλή,αυτά μόνο οι νεοναζί.
ο νους σου στο κρέας εσένα μερακλή
Και γιατί αυτό το μαγικό χέρι να μην έδινε δουλειές για όλους ας πούμε;;;Ωραία, τώρα που εκτονωθήκαμε, να κάνουμε και λίγο πολιτική συζήτηση για να αλλάξει πιάτα το μενού;
Θα ήθελα να θέσω ένα υποθετικό ερώτημα πολιτικής φύσης:
Αν κάποιο μαγικό χέρι εξαφάνιζε σε μία νύχτα όλους τους λαθρομετανάστες/ μετανάστες (κανείς δεν είναι νόμιμος, έτσι;), τι θα γινόταν σε οικονομικό επίπεδο, την επόμενη μέρα στην Ελλάδα;
Για να μην μακρηγορούμε, θέτω αρχικά τρία απλά σημεία:
1. Μεροκάματα / εργασιακό κόστος για εργοδότες / συνθήκες εργασίας για Έλληνες.
2. Ύψος αμοιβών από πλευράς ιδιωτών (π.χ. σε υπηρέτριες, νοσοκόμες, καθαρίστριες, μπογιατζήδες, υδραυλικούς, βαστάζους και συναφή επαγγέλματα που εξυπηρετούν ιδιώτες).
3. Real Estate: Η μελλοντική εμπορική αξία (πώληση/ ενοικίαση) κάποιων χιλιάδων διαμερισμάτων κυρίως πρώτης και δεύτερης γενιάς αντιπαροχής, σε περιοχές όχι του κέντρου (όπου οι αξίες ψιλοδιατηρούνται), αλλά πέριξ του κέντρου (Κυψέλη, γειτονιές περί τις Πατησίων, Αχαρνών, Λιοσίων και όχι μόνο). Θα μετακομίσουν εκεί Έλληνες; Και γιατί είχαν φύγει οι νεότεροι κληρονόμοι για να πάνε στα ΒΠ, πριν την έλευση των μεταναστών; Τι συμβαίνει σε μια οικονομία όταν χιλιάδες ακίνητα είναι αζήτητα/ απούλητα;
Όλα αυτά δεν τα αναφέρω φυσικά για να υποστηρίξω ότι οι μετανάστες πρέπει να μείνουν. Δεν χρειάζεται να είσαι ρατσιστής ή ακροδεξιός για να καταλάβεις ότι ένας εξαθλιωμένος άνθρωπος δίπλα στην πόρτα σου είναι ζήτημα που πρέπει να λυθεί, ειδικά όταν δε μπορείς να τον βοηθήσεις.
Εξάλλου και μεις οι Έλληνες βιώσαμε το ίδιο ζήτημα, όταν ήρθαν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Τους καλοδέχτηκαν; Όχι βέβαια, τουρκόσπορους τους έλεγαν. Τους επαρχιώτες που έρχονταν Αθήνα το '50 και το ΄60, καράβλαχους τους αποκαλούσαν έως και λίαν προσφάτως.
Εννοείται ότι το πρόβλημα των μεταναστών είναι διαφορετικό, αλλά στη βάση του παραμένει ένα πολιτικό-οικονομικό ζήτημα.
Η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα που δεν προτείνει ρεαλιστικές λύσεις στα όρια του εφικτού, παρουσιάζει το θέμα ως ζήτημα ηθικό (ο κακός μετανάστης) και πατριωτικό (η όμορφη πατρίδα μας που την ασχημαίνουν οι παλιάνθρωποι). Έτσι γίνεται κατανοητή και συμπαθής στο μέσο πολίτη που δεν θέλει να ακούσει πολιτικές αναλύσεις, αιτιάσεις κλπ. Αποφεύγει συστηματικά την πραγματική πολιτικο-οικονομική πλευρά και διάσταση, η οποία είναι και περίπλοκη και οι λύσεις της οποίας μπορεί να είναι μόνο στηριγμένες σε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια.
Ινδιάνε, δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε σε περίοδο ειδικών συνθηκών και αντιμετωπίζουμε σοβαρούς εθνικούς κινδύνους.
Εσύ έταξες μπουγάτσες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/8/6/5/338865/___________1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν θυμάμαι να έταξα τίποτα σε σένα
Η ηλικια δεν ειναι ρατσιστικη επιλογη.σωζουν ομως με την ηλικια...
ξύπνησες πουτανόθρεμα?ρε γαμημενε... αν ηθελες μπουνιες ας ερχοσουν εχτες κατω απο τη γεφυρα στο ραντεβου που δωσαμε.....και θα σε κερναγα πολλες
αλλα σα γνησια πουτανα κοτα που εισαι ,δεν ηρθες και πουλας μουρη μονο εδω μεσα...
τραβα τωρα να βαλεις την απλυτη μπαζολα και τον αλλο το φλωρο να σε υπερασπιστει....
ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ.
Α: Διοτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα εταιριες δυτικων χωρων εκμεταλευονται τους φυσικους πορους υπαναπτυκτων χωρων και συνηθως στηριζονται στην διαφθορα των καθεστωτων.Να μάθεις να σκέφτεσαι έξω απο στερεότυπα. ΘΑ σου κάνει καλό. Στο σκέλος αυτό της θέσης πχ μπορούμε άνετα να αναπτύξουμε δυο ερωτήματα
Α: Γιατί η κακιά δύση πλουτίζει από αυτούς και όχι αυτοί από την δύση? Τι συνέβη δλδ και οπωσδήποτε πρέπει να είναι η κακιά δύση ο εκμεταλλευτής?
και
Β: Ο κατακτητής είναι κατακτητής. Πεινασμένος, χορτάτος δεν με νοιάζει όσο θα είμαι ο καταπιεσμένος κατακτημενος(όπως κάθε ηττημένος). Εσένα γιατί σε νοιάζει η ποσότητα τροφής στο στομάχι του καταπιεστή σου? Μπορείς να μου το εξηγήσεις?
OK τωρα.Δεν εχω κανενα προβλημα να πω ΕΥΘΕΩΣ οτι το διλημμα που προεκτεθηκε ειναι ασυλληπτη μαλακια.
Οκ τωρα?
Να μάθεις να σκέφτεσαι έξω απο στερεότυπα. ΘΑ σου κάνει καλό. Στο σκέλος αυτό της θέσης πχ μπορούμε άνετα να αναπτύξουμε δυο ερωτήματα
Α: Γιατί η κακιά δύση πλουτίζει από αυτούς και όχι αυτοί από την δύση? Τι συνέβη δλδ και οπωσδήποτε πρέπει να είναι η κακιά δύση ο εκμεταλλευτής?
και
Β: Ο κατακτητής είναι κατακτητής. Πεινασμένος, χορτάτος δεν με νοιάζει όσο θα είμαι ο καταπιεσμένος κατακτημενος(όπως κάθε ηττημένος). Εσένα γιατί σε νοιάζει η ποσότητα τροφής στο στομάχι του καταπιεστή σου? Μπορείς να μου το εξηγήσεις?
αφγανος νεοναζιΚι αν ο Αφγανος ειναι νεοναζι και ο ελληνας αριστερος?
Πιεμ εστειλες?Αυτο και μονο...ρε γαμημενε... αν ηθελες μπουνιες ας ερχοσουν εχτες κατω απο τη γεφυρα στο ραντεβου που δωσαμε.....και θα σε κερναγα πολλες
αλλα σα γνησια πουτανα κοτα που εισαι ,δεν ηρθες και πουλας μουρη μονο εδω μεσα...
τραβα τωρα να βαλεις την απλυτη μπαζολα και τον αλλο το φλωρο να σε υπερασπιστει....
ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ.
Ααα έτσι είσαι..μόνο στον κόπρο μπουγάτσα;;;δεν θυμάμαι να έταξα τίποτα σε σένα