pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αχ το ταλαιπωρείτε το αρσενικό κωλόπαιδα...αχ!!!στειλτου παιχτουρα μου εσυ να τελειωνουμε? με τη πετσετα ανα χειρας εχω μεινει
Αχ το ταλαιπωρείτε το αρσενικό κωλόπαιδα...αχ!!!στειλτου παιχτουρα μου εσυ να τελειωνουμε? με τη πετσετα ανα χειρας εχω μεινει
σε άλλο μέρος τον γαμάς ή μόνο εντός έδρας με τη βοήθεια του κοινού?ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ... το καταλαβες;;;;
αν γουσταρεις ξυλο να σε γαμησω το μερος στο ειπα...
πες ποτε θες να σε περιμενω ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ!
Μετά η χρυσή αυγή κ οι μπάτσοι δεν έχουν καμία σχέση...αλίμονο.και ασε τις ψευτοαπειλες κατα μερους...αν θελω σε βρισκω κι εγω....
και μαλιστα γρηγορα..
εσυ τι εισαι ο δικηγορος του;; χωρις εσενα δεν μπορει ;;;σε άλλο μέρος τον γαμάς ή μόνο εντός έδρας με τη βοήθεια του κοινού?
Πάλι το βάλανε αυτό...πφφφκαλο ειναι να γινει μετα τις 7 να εχουν τελειωσει κ τα εγκληματα στον αντ1
Μετά φωτογραφία για απόδειξη.οκ παω για ντουζακι. για αλλη μια φορα παρακολουθησαμε μια μαγκια απο τα ιδια
όχι ρε πολιτικός μηχανικός είμαιεσυ τι εισαι ο δικηγορος του;; χωρις εσενα δεν μπορει ;;;
μου ειπε οποιο μερος θελω ο γαμωσπιτος.
πάντως τό ξύλο που θα φατε από τόν χελίστα δέν τόχετε φάει από τά μάτ ........αναρχοπακιστανογλύφτες.....
Τι υπονοεις για τον παιχτη;σε άλλο μέρος τον γαμάς ή μόνο εντός έδρας με τη βοήθεια του κοινού?
Και ετρεξα εγω να προλαβω το φονικο. Τσαμπα τελικα.οκ παω για ντουζακι. για αλλη μια φορα παρακολουθησαμε μια μαγκια απο τα ιδια
Γι'αυτό προσπαθείς να στήσεις μια γέφυρα επικοινωνίας αναμεσά τους ε:;;όχι ρε πολιτικός μηχανικός είμαι
νομίζω πως δεν υπονόησα τίποτα και ήμουν απολύτως ξεκάθαροςΤι υπονοεις για τον παιχτη;
Χελιστα ορκισου στην προσκοπικη σου τιμη οτι θα εισαι μονος.
Τι υπονοεις για τον παιχτη;
Χελιστα ορκισου στην προσκοπικη σου τιμη οτι θα εισαι μονος.
Και ετρεξα εγω να προλαβω το φονικο. Τσαμπα τελικα.
παιδιά έκανε πετυχημένο χιούμορ ο παπαζόλης. Να καταγραφεί στα πρακτικάΓι'αυτό προσπαθείς να στήσεις μια γέφυρα επικοινωνίας αναμεσά τους ε:;;
Δεν είναι η πρώτη φορά,έχει ξανα τύχει άλλες 2-3.παιδιά έκανε πετυχημένο χιούμορ ο παπαζόλης. Να καταγραφεί στα πρακτικά
είναι και τρακαδόρος ρε φίλε?ο τσατσος νατσος ειναι τοσο τρακαδορος που θα πιει τη μπυρα και μετα θα εξαφανιστει για να μην πληρωσει...