Επισκέπτης
Θα στείλεις πμ ρε μουνόφτυμα?
Πόσο κοτάρα είσαι μωρή?
Ένα πμ λέμε, ένα απλό πμ..
στειλε λοιπον ρε γαμωσπιτε ....στειλε γαμω τα εξαρχεια σου μεσα...ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ; ; ; ; ;
Θα στείλεις πμ ρε μουνόφτυμα?
Πόσο κοτάρα είσαι μωρή?
Ένα πμ λέμε, ένα απλό πμ..
και να κάνουμε κερκίδα;ειπαμε 10 το βραδυ. σε χαλαει?
φώτα έχει εκεί αγάπη μου ή θα παίξουν τυφλόμυγα?
μεγάλε την πάτησες!είναι μακριά για μένα, τωρα είμαι αλβανία
και να κάνουμε κερκίδα;
ντουζάκι έκανες?πολυ το μαγειρευεις λατρειαααααα κατσε στην αγκαλια μου και τσωπα
μεγάλε την πάτησες!
περνάω αυτόματα τελικό και παίζω με το νικητή του ζευγαριού χελίστας-νάτσος!
αν και μας βλέπω να κουβαλάμε με τον χελίστα κάνα τσουβάλι λίπασμα για τις γλάστρες!
ε είστε ατρόμητοι εσείς οι άπλυτοι ρε!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Στείλε πμ κι άσε τ'αδερφίστικα ρε πουτανογέννημα λέμε..
ντουζάκι έκανες?
Μώρο μου θα ρθω εγώ από Σαλόνικα με το κτελ να περάσουμε κόλαση.Το γαματο ειναι οτι σας χαλαει η ωρα.
Να σας χαλαγε το μερος να το καταλαβω αλλα η ωρα;
Αντε ρε μουνια θα ερθω εγω στις 10 στο εργοστασσιο. Οποιο μουνι γουσταρει ξυλο και μετα μπυριτσα ας ερθει.
δε φτεις τ' αρχίδια σου, γράψε και μια πρόταση χωρίς τη λέξη άπλυτος μέσα...μεγάλε την πάτησες!
περνάω αυτόματα τελικό και παίζω με το νικητή του ζευγαριού χελίστας-νάτσος!
αν και μας βλέπω να κουβαλάμε με τον χελίστα κάνα τσουβάλι λίπασμα για τις γλάστρες!
ε είστε ατρόμητοι εσείς οι άπλυτοι ρε!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
πρώτα ξύλο και μετά μπυρίτσα ή το αντίθετο?Το γαματο ειναι οτι σας χαλαει η ωρα.
Να σας χαλαγε το μερος να το καταλαβω αλλα η ωρα;
Αντε ρε μουνια θα ερθω εγω στις 10 στο εργοστασσιο. Οποιο μουνι γουσταρει ξυλο και μετα μπυριτσα ας ερθει.
ρε γαμωσπιτε δε καταλαβαινεις ελληνικα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
σου ειπα μερος....
δες ποια ωρα μπορεις να ξεμυτησεις απο τη γυναικεια παντοφλα και στειλε μου πμ...
ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ο τσατσος νατσος ειναι τοσο τρακαδορος που θα πιει τη μπυρα και μετα θα εξαφανιστει για να μην πληρωσει...πρώτα ξύλο και μετά μπυρίτσα ή το αντίθετο?
νομίζω ότι πρώτα μπύρα....δέρνεις πιο ωραία!
Αφού είσαι χέστης και δε στέλνεις πμ θα γίνει αλλιώς μωρή πούστρα..
ωχ χτύπησα φλέβα με το άπλυτος και άπλυτος ε?δε φτεις τ' αρχίδια σου, γράψε και μια πρόταση χωρίς τη λέξη άπλυτος μέσα...
φωτό. Δεκτά και πιμιστειλτου παιχτουρα μου εσυ να τελειωνουμε? με τη πετσετα ανα χειρας εχω μεινει
Αφού είσαι χέστης και δε στέλνεις πμ θα γίνει αλλιώς μωρή πούστρα..