Νέα

Ερχομαι Ελλαδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]1eXmRfEl0VA&feature=g-all-lik&context=G2523768FAAAAAAAADAA[/youtube]

Σας περιμενω στ'αεροδρομιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
δημητρακη πρεπει να ξεκινησεις ραδιοφωνικη εκπομπη εδω στο μπουρδελα..μια φορα την εβδομαδα βραδυ..συμβουλες, εμπειριες μουσικουλα
κανε τα κουμαντα σου να βγαζεις κι τηλ

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
φιλε δημητρακη καλως να ερθεις. θα προσπαθησω να ερθω στην υποδοχη σου, αν  δεν εχω δουλειες. συνηθως τα σαββατα βγαινω για καμακι. οπως και να΄χει σου ευχομε καλη διαμονη και καλα γαμισια :rockon: :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ναι,πρόεδρος της Αμερικής ο Δημητράκης να πούμε....μόλις κατέβει από το αεροδρόμιο,να του στρώσουμε και το κόκκινο χαλί.....

Ρε....απλά ο τύπος έχει το ακαταλόγιστο,και κάνει ότι θέλει,γιατί δε το καταλαβαίνει...αντί να του λέτε ότι είναι μορφή και τρίχες,δεν του δίνετε καμιά συμβουλή να γίνει άνθρωπος,και να μη κάνει μαλακίες; :headbang:
εγω δικε μου του ειπα να πηγαινει στα παρκα να τον ποτιζουν αλλα αυτος δεν ακουει

Επισκέπτης
Ἔστω καὶ διὰ βραχὺ χρονικὸν διάστημα ἡ Ἑλλὰς θὰ καταστῇ πλουσιωτέρα!

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε δημητρακη καλως να ερθεις. θα προσπαθησω να ερθω στην υποδοχη σου, αν  δεν εχω δουλειες. συνηθως τα σαββατα βγαινω για καμακι. οπως και να΄χει σου ευχομε καλη διαμονη και καλα γαμισια :rockon: :rockon: :rockon:
Σ'ευχαριστω :)ελα θα κανουμε πολυ χαβαλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εγω ειμαι σιγουρος οτι θα βουλιαξει το αεροδρομιο.

θα γινει χαμος. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες στο αεροδρομιο θα βρισκετε και πρεσβης τις ρωσιας για την υποδοχη του δημητρακη.
κατοπιν εντολης του πουτιν.

ggtv

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ἀδιάφορον. Ὁ πλοῦτος τῆς Ἑλλάδος εἶναι πολιτιστικός.
Ακριβής πληροφορίαι εκ ΝΟΒΟΣΤΙ ΠΡΕΣΣ αναφέρουν οτι προ της αφίξεως του πορνομετανάστη και νυν "Τσάρου των ρωσικών σαλονιών" θα εχει αφιχθεί ρωσικό αεροσκάφος καργκο φουλ με 69 ξανθιές δίμετρες προν τέρψιν των παραευρισκόμενων στο αεροδρόμιο. Θα διανέμονται δωρεάν προσκλήσεις για κώλ γκίρλς επαφες....Προλάβετε δωρεαν σεξ και μαθήματα πορνομεταναστευτικής ιδιαίτερα στο ρωσικό καμάκι τεχνικές αξεπέραστες δοκιμασμένες απο τον ΄"ενδοξό ΜΑΣ" εθνικό πορνομετανάστη και παρτυ για τους πρώτους 69 παρευρισκόμενους σε 5αστερια ξενοδοχεία. Ολα πληρωμένα μεσω του σπόνσορα του πορνομετανάστη....Ελλεεενίδες αποκλείονται...για συμμετοχή..καλέστε τους σπόνσορες. Κλήρωσεις με πολλά δώρα και δωρεάν σεξοδιακοπές στην Ρωσία...αξίας αρκετών χιλιάδων Ευρώ. (Προσφορά απο σπονσόρες του Αντίχριστου).

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ακριβής πληροφορίαι εκ ΝΟΒΟΣΤΙ ΠΡΕΣΣ αναφέρουν οτι προ της αφίξεως του πορνομετανάστη και νυν "Τσάρου των ρωσικών σαλονιών" θα εχει αφιχθεί ρωσικό αεροσκάφος καργκο φουλ με 69 ξανθιές δίμετρες προν τέρψιν των παραευρισκόμενων στο αεροδρόμιο. Θα διανέμονται δωρεάν προσκλήσεις για κώλ γκίρλς επαφες....Προλάβετε δωρεαν σεξ και μαθήματα πορνομεταναστευτικής ιδιαίτερα στο ρωσικό καμάκι τεχνικές αξεπέραστες δοκιμασμένες απο τον ΄"ενδοξό ΜΑΣ" εθνικό πορνομετανάστη και παρτυ για τους πρώτους 69 παρευρισκόμενους σε 5αστερια ξενοδοχεία. Ολα πληρωμένα μεσω του σπόνσορα του πορνομετανάστη....Ελλεεενίδες αποκλείονται...για συμμετοχή..καλέστε τους σπόνσορες. Κλήρωσεις με πολλά δώρα και δωρεάν σεξοδιακοπές στην Ρωσία...αξίας αρκετών χιλιάδων Ευρώ. (Προσφορά απο σπονσόρες του Αντίχριστου).
εσυ τι εισαι? ρωσιδα που θα βρισκεσε στην αποστολη? :think: :think: :think: :think:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλοι μου τωρα μολις εγραψα στο Κωστακη τον εκπροσωπο του Μαυρου Θανατου και καλεσα επισημα το Μαυρο Θανατο στο Αεροδρομιο το Σαββατο 4 Φεβρουαριου που θα ερθω.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ![youtube=425,350]1eXmRfEl0VA&feature=g-all-lik&context=G2523768FAAAAAAAADAA[/youtube]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μολις εκλεισα το τηλεφωνο,μιλαγα με λαχαναγορα.Εκλεισα δυο τονους σαπια ντοματα για την υποδοχη.Ελπιζω να φτασει.Η διαθεση θα ειναι δωρεαν βεβαια.

Για κλουβια αυγα δεν εγγυώμαι αλλα το παλευω!!!!!
Θα ακολουθησει ενημερωση φυσικα!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντεκτος από Τυμπάκι, στέλνει αλλους δυο τονους σάπια λαχανικά.

Θα γίνεις της πουτανης το τας!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα μαζι μου μπορει να ειναι και καποιοι Ρωσσοι επενδυτες.Με θελουνε σα μεταφραστη.Για τον Ιβαν Σαββιδη δεν ξερω γιατι τον εχω δει μια φορα πριν 5 χρονια για 2 λεπτα.Του εστειλα e-mail παντος.Καποιοι αλλοι επενδυτες ομως ειναι πιθανον να ερθουνε μαζι μου οποτε αν πεταξεις τιποτα θα σε  :knockinb:Δε λυπασαι τα 5 Ευρω που κοστιζει το Λεωφορειο για Αεροδρομιο? :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
το σαββατο το απογευμα θα υπαρχουν λεωφορεια μπροστα στο συνταγμα για να μεταφερουν δωρεαν τον κοσμο στο αεροδρομιο.
η μεγαλη μερα για την υποδοχη του πορνομεταναστη πλησιαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom