Νέα

Ερχομαι Ελλαδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λακη σ'ευχαριστω  :)Αν εχεις χρονο ελα στο αεροδρομιο :2funny:θα εχει πολυ χαβαλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για κατσε ρε συ, δεν εχεις ερθει ακομα  :huh:  κι εγω σε ποιανου την υποδοχη πηγα και χειροκροτουσα κιολας σαν το μαλακα  :think:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ολοι στην υποδοχη στο αεροδρομιο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου,είσαι για τα σίδερα μάλλον......ελπίζω να μην παρουσιαστείς ντυμένος τσολιάς στο αερόδρομιο,γιατί τη γάμησες! Εκεί δεν είναι μπου,για να σε....κατανοήσουν

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Φίλε μου,είσαι για τα σίδερα μάλλον......ελπίζω να μην παρουσιαστείς ντυμένος τσολιάς στο αερόδρομιο,γιατί τη γάμησες! Εκεί δεν είναι μπου,για να σε....κατανοήσουν

Συμβουλές σοφές !

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Δημητρακη μην ακους κανεναν !! Κανε την καυλα σου κ φορα οτι γουσταρεις... Εμεις θα ερθουμε να σε υποδεχτουμε κ θα κραταμε πανο που θα γραφει welcome back home !!!!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
αααα κ οταν ειναι να γυρισεις πισω στην μητερα Ρωσσια παρε κ κανεναν απο εμας μαζι σου μπας κ γλυτωσουμε μια για παντα απο τις ελλεινιδες !!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε ο δημητρακης ειναι αναγνωρισμενος διεθνως αν το εχεις καταλαβει.

στο αεροδρομιο εκεινη την ημερα θα ειναι ημερα γιορτης.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε ο δημητρακης ειναι αναγνωρισμενος διεθνως αν το εχεις καταλαβει.

στο αεροδρομιο εκεινη την ημερα θα ειναι ημερα γιορτης.

Ναι,πρόεδρος της Αμερικής ο Δημητράκης να πούμε....μόλις κατέβει από το αεροδρόμιο,να του στρώσουμε και το κόκκινο χαλί.....

Ρε....απλά ο τύπος έχει το ακαταλόγιστο,και κάνει ότι θέλει,γιατί δε το καταλαβαίνει...αντί να του λέτε ότι είναι μορφή και τρίχες,δεν του δίνετε καμιά συμβουλή να γίνει άνθρωπος,και να μη κάνει μαλακίες; :headbang:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ναι,πρόεδρος της Αμερικής ο Δημητράκης να πούμε....μόλις κατέβει από το αεροδρόμιο,να του στρώσουμε και το κόκκινο χαλί.....

Ρε....απλά ο τύπος έχει το ακαταλόγιστο,και κάνει ότι θέλει,γιατί δε το καταλαβαίνει...αντί να του λέτε ότι είναι μορφή και τρίχες,δεν του δίνετε καμιά συμβουλή να γίνει άνθρωπος,και να μη κάνει μαλακίες; :headbang:
τυπε εισαι λαθος και γραφεις μαλακιες.εισαι καινουργιος στο σαιτ και δεν γνωριζεις πολλα πραγματα.
τον δημητρακη το ξερουν πολλα ατομα απο το σαιτ και ειναι νορμαλ ατομο.απλα ηρθε να αναγνωριστουν οι προσπαθειες που κανει εδω και πολλα χρονια.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Διάβασα καλά ? χρησιμοποιήσες ΕΣΥ την λέξη [size=14pt]τύπος[/size] ???????  :think: :think: :think: :think:

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε εισαι λαθος και γραφεις μαλακιες.εισαι καινουργιος στο σαιτ και δεν γνωριζεις πολλα πραγματα.
τον δημητρακη το ξερουν πολλα ατομα απο το σαιτ και ειναι νορμαλ ατομο.απλα ηρθε να αναγνωριστουν οι προσπαθειες που κανει εδω και πολλα χρονια.

Καλύτερα να μη σου πω ποιος είμαι,γιατί θα πάθεις εγκεφαλικό 65 ετών γέρος!

Διάβασα καλά ? χρησιμοποιήσες ΕΣΥ την λέξη [size=14pt]τύπος[/size] ???????  :think: :think: :think: :think:

Γιατί σου κάνει εντύπωση;

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καλύτερα να μη σου πω ποιος είμαι,γιατί θα πάθεις εγκεφαλικό 65 ετών γέρος!

Γιατί σου κάνει εντύπωση;
65 κιλα μαλακας εισαι μου φαινετε.
δεν εχεις καταλαβει τι γινετε εδω περα μου φαινετε.

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
να τρομαξει το γατι να του το κανει λουριδες του δημητρακη να γαμαει με δοσεις τα κοριτσοπουλα μετα  :2funny:

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παρτε και μια παλια φωτογραφια (7 χρονια πριν!) που ημουνα χοντρος και καραφλος :2funny: Πριν λιγο ειχα εξπερματωσει και η γκομενα σηκωθηκε και με εβγαλε φωτογραφια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα σεντονια ολα τα λεφτα....... μεγαλη μορφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom