Ελα Δημητρακη εγραψα και γω καποιες προτασεις μου για χαβαλε
Δημητρακη πες στον μανατζερ σου να εχει στην υποδοχη 15 χορευτριες ή μαζορετες και η καθεμια μιας τους να εχει γραμμενο από ένα γραμμα στην κοιλια της από το - ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ - .
Μολις σε δουν θα ορμηξουν πανω σου και θα βγαζουν αλλαλαγμους .
Εσυ θα κωλοχεριασεις οσο προλαβαινεις και επειτα θα βγειτε φωτογραφιες .
Αυτές θα εχουν κατσει στην σειρα ώστε να σχηματιζεται το - ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ - και συ θα χωθεις , όπως θα εισαι φουστανελατος, αναμεσα στην γκομενα με το γραμμα Ο και στην κοπελα με το γραμμα Μ .
Αφου θα εχεις βγαλει φωτογραφιες εκει , επειτα θα πας στα πιο διπλα γραμματα – μουνια και θα χωθεις μετα το ενατο γραμμα .
Τα υπολοιπα γραμματα δεν θελουμε να τα πιασει η καμερα και θελουμε μονο τα 9 πρωτα γραμματα , οπου σχηματιζεται η φραση - ΠΟΡΝΟ- ΜΕΤΑ - . Ετσι εσυ θα καθεσαι διπλα σε αυτές τις γκομενες που το πανε το γραμμα και θα φωτογραφιζεσαι κλεινοντας το ματι με νοημα.
Επειτα όπως θα είναι στην σειρα τα γραμματα – γαματα θα διασκορπιστουν τιτιβιζωντας λαγνα και θα ξαναμπουν σε άλλη σειρα .
Τοτε από τα υπαρχοντα γραμματα ( ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ) θα εμφανιζεται στην σειρα ο εξης αναγραμματισμος
ΝΤΑ – ΤΣΑΡΟΣ – ΟΠΕΝ –
Μας περισσευει το γραμμα Μ και το Η οποτε για να μην τις πιασει αυτές καποιο ψυχολογικο , να τις στειλεις στο κοινο σου , στο αεροδρομιο , για να τις παρηγορησουν
Τα γραμματα Μ και Η να πεις στον μανατζερ σου να βαλει Ελλεηνιδες γιατι μας εχουν σπασει τα αρχιδια με τα μη και μη .
Οι υπολοιπες φυσικα κοπελες θα ανηκουν στο ξανθο γενος όπως και συ τωρα πλεον ( βαση της αποκαλυψεως του πραγματικου ονοματος σου ) και αν το χειριστεις σωστα , μπορεις να πλασαριστεις , ως η βοηθεια και ο εκπληρωτης των προφητειων από το ξανθο γενος .
Θα σου ελεγα κι αλλα , αλλά εχω μπει σε υποψιες για τον μανατζερ σου .
Θα στο πω οσο πιο ψυχραιμα μπορω … νομιζω ότι ο μανατζερ σου … είναι … ο Αντιχριστος .
Ναι ναι … ο Μετρεγια .
Εχει μαθει ότι ειχες σκοπο να τον πολεμησεις και βρηκε την τελεια καλυψη . Σου παρουσιαστηκε σαν φιλος σου και ότι θελει να σε βοηθησει .
Χα χα αυτό είναι από τα αγαπημενα του κολπα .
Επειδη εχω υποψιες και δεν ειμαι σιγουρος απολυτα , σου προτεινω να κανεις καποιες κινησεις για να το διαπιστωσεις μονος σου .
Όταν συναντησεις στο αεροδρομιο τον μανατζερ σου , μολις τον δεις να είναι αφηρημενος , τοτε εσυ θα του κολλησεις με δυναμη έναν μεγαλο σταυρο στο κουτελο .
Αν τον δεις να αφριζει , τοτε εσυ , οπου φυγει φυγει (νομιζω ότι με την φουστανελα πιανεις καλυτερη τελικη
).
Μπορεις επισης αν φοβασαι να τον πλησιασεις από κοντα , τοτε στο αεροδρομιο , να εχεις παρει μερικες συριγγες και μεσα να εχεις βαλει αγιασμο από καποια εκκλησια της Ρωσσιας .
Να τον σημαδευεις με την συριγγα στο προσωπο και θα του εξαπολυεις τον αγιασμο.
Αν τον δεις να ταραζεται ( όταν τον πετυχαινεις ) ή να παιρνει εκφρασεις δυσφοριας , όταν δεχεται τον αγιασμο , τοτε αυτό σιγουρα δεν είναι καλο σημαδι .
Γενικως εχε τον νου σου σε ότι σε περιτριγυριζει .