You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
τους εκατσαν βαρια και τα πενηντα χιλιαρικα ε??? Εγω λεω να τα κανουμε ολα λυρες και γη...(μεταξυ σοβαρου και αστειου παντα)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πάντως έχει περίπου μια εβδομάδα τώρα που με παίρνουνε από Eurobank και Marfin για να με ρωήσουνε αν θέλω να βάλω τα λεφτά μου σε ιδιαίτερα προγράμματα
από το συνταξιοδοτικό της Eurobank να αυξήσω το μηνιαίο που βάζω, από τη Μαρφίν για επενδυτικό, από τη Eurobank για άλλο επενδυτικό κοκ
λέω στην τελευταία, μπα, δεν νομίζω, άλλωστε και τα μισά που είχα τα έχω βάλει σε δολλάρια, αλλά και πάλι μάλλον θα τα πάρω...
και μου λέει με ένα ύφος ειρωνικό/απογοήτευσης:
Α, είστε από αυτούς που θέλετε να σηκώσετε τα λεφτά σας.... (μεταξύ ερώτησης και απογοητευμένης δήλωσης το ύφος της...)
από το συνταξιοδοτικό της Eurobank να αυξήσω το μηνιαίο που βάζω, από τη Μαρφίν για επενδυτικό, από τη Eurobank για άλλο επενδυτικό κοκ
λέω στην τελευταία, μπα, δεν νομίζω, άλλωστε και τα μισά που είχα τα έχω βάλει σε δολλάρια, αλλά και πάλι μάλλον θα τα πάρω...
Α, είστε από αυτούς που θέλετε να σηκώσετε τα λεφτά σας.... (μεταξύ ερώτησης και απογοητευμένης δήλωσης το ύφος της...)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αν δεν ήμουνα σε σκέψη να την κάνω για εξωτερικό, θα τα έβαζα να πληρώσω προκαταβολικά όλα αυτά που έχω για ένα χρόνο (δάνεια, σχολεία, τα πάντα)
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Α, είστε από αυτούς που θέλετε να σηκώσετε τα λεφτά σας....
Είναι Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να προκαλέσουμε εξελίξεις (πτώχευση, πτώση κυβέρνησης κλπ), πράματα δηλαδή που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα γίνουν στο μέλλον.
Αναβάλλοντάς τα, απλώς συσσωρεύουμε και άλλη ζημιά.
Εννωώ να πάμε ΟΛΟΙ όσοι έχουμε 5 δεκάρες στην άκρη, και να πούμε "Φέρτε τα, τα θέλω".
Εμένα πάντως με παίρνουν από τη Citybank (που δεν έχω καμμία σχέση) και μου λένε να μου δώσουν κάρτα... ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ε?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Είναι Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να προκαλέσουμε εξελίξεις (πτώχευση, πτώση κυβέρνησης κλπ), πράματα δηλαδή που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα γίνουν στο μέλλον.
Αναβάλλοντάς τα, απλώς συσσωρεύουμε και άλλη ζημιά.
Εννωώ να πάμε ΟΛΟΙ όσοι έχουμε 5 δεκάρες στην άκρη, και να πούμε "Φέρτε τα, τα θέλω".
Εμένα πάντως με παίρνουν από τη Citybank (που δεν έχω καμμία σχέση) και μου λένε να μου δώσουν κάρτα... ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ε?
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
17,6 δις λιγοτερες καταθεσεις απο την αρχη του ετους....4,8 δις ειδικα τον μαιο.....
Μας έσωσε το Γιώργο
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πανικολαγνεια και τρομολαγνεια
ειναι ενδιαφερον το ποσο ευκολα κατηγουρουμε τους εξωτερικους κερδοσκοπους , ενω τους εαυτους μας που βγαζουμε τα χρηματα μας απο την Ελλαδα τους θεωρουμε οχι μονο μη κερδοσκοπους αλλα απολυτα δικαιολογημενους γιατι φταινε παντα οι εξωτερικοι
οταν παιρνουμε φακελακια φταινε οι εξω
οταν παιρνουμε μιζες φταινε οι εξω
οταν ευνοουμε την παραπαιδεια φταινε οι εξω
οταν θελουμε να διοριστουμε η ειμαστε στο ογκωδες δημοσιο φταινε οι εξω
οταν ζηταμε το ρουσφετι φταινε οι εξω
μηπως ειμαστε εκτος απο αντιδραστικοι και λιγο ανοητοι σαν λαος?
ειναι ενδιαφερον το ποσο ευκολα κατηγουρουμε τους εξωτερικους κερδοσκοπους , ενω τους εαυτους μας που βγαζουμε τα χρηματα μας απο την Ελλαδα τους θεωρουμε οχι μονο μη κερδοσκοπους αλλα απολυτα δικαιολογημενους γιατι φταινε παντα οι εξωτερικοι
οταν ευνοουμε την παραπαιδεια φταινε οι εξω
μηπως ειμαστε εκτος απο αντιδραστικοι και λιγο ανοητοι σαν λαος?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Αγορασα γη και οτι έμεινε το έστειλα.
Τραπεζα εξωτερικού με κατάστημα στην Ελλάδα.
και αν επιτρεπεται , γιατι προεβεις σ'αυτη την κινηση ?
Επισκέπτης
Οι απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές,
δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των ελλήνων.
Αφορούν ένα ποσοστό 40% - 50% .
Την πλειοψηφία των ψθφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς.
Σίγουρα όμως όχι όλους τους έλληνες.
Υπάρχουν και οι μαλάκες που πληρώνουν ΤΕΒΕ , εισφορές στον ΟΑΕΔ,
περαιώσεις , έκτακτες εισφορές , ΦΠΑ και τα μαλλιά της κεφαλής τους
για να μπορούν κάποια καθίκια να κάνουν όσα γράφεις.
Επισκέπτης
Οι απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές,
δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των ελλήνων.
Αφορούν ένα ποσοστό 40% - 50% .
Την πλειοψηφία των ψθφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς.
Δεν ειδες, ολοι οι αριστεροι στο δημοσιο μπηκαν Η ΝΔ δεν εβαλε κανενα απο τα "δικα της παιδια". Το οτι προσλαβαν αγροφυλακες μετα απο μια δεκαετια και τους πληρωνεις και τα αναδρομικα σου λεει τιποτα ? Αλλα σε αφηνει ο αντικομμουνισμος σου να δεις την αληθεια ?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δεν ειδες, ολοι οι αριστεροι στο δημοσιο μπηκαν Η ΝΔ δεν εβαλε κανενα απο τα "δικα της παιδια". Το οτι προσλαβαν αγροφυλακες μετα απο μια δεκαετια και τους πληρωνεις και τα αναδρομικα σου λεει τιποτα ? Αλλα σε αφηνει ο αντικομμουνισμος σου να δεις την αληθεια ?
εντάξει ρε παραλίμνιε .. έβαλε.. πως όμως γίνεται στην ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΟΜΕ-ΟΤΕ κλπ σωματεία κρατικοδίαιτων το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά να έχουν συντριπτική πλειοψηφία
Επισκέπτης
Δεν ειδες, ολοι οι αριστεροι στο δημοσιο μπηκαν . Η ΝΔ δεν εβαλε κανενα απο τα "δικα της παιδια". Το οτι προσλαβαν αγροφυλακες μετα απο μια δεκαετια και τους πληρωνεις και τα αναδρομικα σου λεει τιποτα ? Αλλα σε αφηνει ο αντικομμουνισμος σου να δεις την αληθεια ?
1)Οι αγροφύλακες είναι πολύ λογικό που ενοχλούν τα κουμμούνια.
Σας εχει μείνει το τραύμα από το Σύνταγμα της Βασιλικής Χωροφυλακής
στου Μακρυγιάννη , που έσωσε την Ελλάδα τον 12/1944 από Αλβανοποίηση.
2)Διαφωνείς ότι ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικαλιστικά όργανα των Δημοσίων Υπαλλήλων
έχουν ποσοστά πόλλαπλάσια από αυτά που έχουν στο γενικό πληθυσμό;;;;
3)Κατά τα άλλα , σαφώς η ΝΔ έχει τα δικά της κομματόσκυλα ,
υψηλότερα αμειβόμενα ίσως από το μέσο κομματόσκυλο,
αλλά λιγότερα σε αριθμό από τα κοματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ
(δες ποσοστά ΠΑΣΟΚ σε ΓΕΝΟΠ , ΟΣΕ , ΣΔΟΕ κτλ ).
Επισκέπτης
εντάξει ρε παραλίμνιε .. έβαλε.. πως όμως γίνεται στην ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΟΜΕ-ΟΤΕ κλπ σωματεία κρατικοδίαιτων το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά να έχουν συντριπτική πλειοψηφία
Δεν γνωριζω αν ειναι ετσι οπως τα λες, σε πιστευω ομως. Ξερω ομως οτι στην αστυνομια, πυροσβεστικη ο Βασιλειαδης εβαλε το μισο χωριο μας το 91 επι Μητσοτακη. Μεχρι και οι Αμερικανοι-καποια εφημεριδα- εγραψε πριν λιγες μερες οτι οι οικογενειες Μητσοτακη, Παπανδρεου, Καραμανλη γαμησαν τη χωρα και φορτωσαν το δημοσιο. Δεν ειδα να γραφει για το ΚΚΕ ή το ΣΥΡΙΖΑ.
Επισκέπτης
1)Οι αγροφύλακες είναι πολύ λογικό που ενοχλούν τα κουμμούνια.
Σας εχει μείνει το τραύμα από το Σύνταγμα της Βασιλικής Χωροφυλακής
στου Μακρυγιάννη , που έσωσε την Ελλάδα τον 12/1944 από Αλβανοποίηση.
Τα ειπες ολα λεμε Φοβατε και ενοχλητε ο αναρχοκομμουνιστης το κοιλαρα που την εβγαζε ολη μερα στο καφενειο και τωρα του δωσαν μια στολη και κοβει βολτες στα χωραφια Φροντιζει και να μην πλησιασει κανας αδιακριτος σε καλιεργειες που δεν πρεπει ;) και βγαζει κανα εξτραδακι. Φοβος και τρομος η αγροφυλακη σου λεω.
Δεν ειμαι κομμουνιστης. Το οτι ψηφισα μια φορα ΣΥΡΙΖΑ δεν με κανει κομμουνιστη. Αυριο μπορει να τη δω εθνικομπολσεβικος. Παντως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ουτε να τους βλεπω δεν θελω πλεον.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Δυστυχώς,
η χώρα μας θα πάθει αυτά που πρόκειται να πάθει επειδή ο λαός της σκέφτεται όπως σκέφτεται, και αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα, από το προηγούμενο ποστ μου μέχρι αυτό.
Εγώ σας πληροφόρησα για έναν τρόπο (τεχνικά μιλάω) με τον οποίο ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να προωθήσουμε τις εξελίξεις, ΠΡΙΝ η άσκοπη αναμονή προκαλέσει ΚΑΙ ΑΛΛΗ ζημιά.
Θεωρώ ότι:
1) Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, αν ξέρει κάποιος άλλον τρόπο ας τον πει εδώ.
2) Οι "κρατούντες" δεν έχουν τρόπο αντίδρασης σε αυτή τη μέθοδο. Στον πλατεία μπορούν να ρίξουν δακρυγόνα, στο γκισέ της Τράπεζας τι μπορούν να κάνουν? Να το κλείσουν. Ε, τότε τέλειωσαν.
3) Στο κάτω-κάτω δε χάνουμε τίποτα. Πάμε κάνουμε ανάληψη, και αν δε πετύχει, σε 1-2 μήνες τα ξαναβάζουμε στη θέση τους. Χάσαμε τίποτα?
Σαν απάντηση σε αυτό που πρότεινα τι γράφτηκε?
- Ότι λέω μαλακία >>> (από τον "duskolieggrafi")
- Ότι κατηγορούμε άλλους, ενώ φταίμε οι ίδιοι (rogomortis)
- Ότι φταίνε οι "πασόκοι" και οι "αριστεροί" (lakis33)
- Ότι αντίθετα, "φταίει η ΝΔ" (παραλίμνιος)
- Ότι στα συνδικάτα, υπερτερούν οι πρώτοι (tramountana)
- Ότι οι αγροφύλακες κλπ.... το 1944 (lakis33 - καλά, αυτός είναι περίπτωση).
Όλα αυτά που γράφτηκαν δείχουν πως δουλεύει το μυαλό σας, μαλάκες.
Είναι ΑΣΧΕΤΑ με το ζητούμενο, που το ζητούμενο είναι πως θα σταματήσουμε ΤΩΡΑ την κατηφόρα.
Πως θα σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ αυτούς που πάνε να μας σώσουν, από το να "μας σώσουν". Αφού είναι οι ίδιοι που μας έφεραν ως εδώ. Αυτούς αφήνουμε να "μας σώσουν"?
Ότι θα πεινάσουμε, θα πεινάσουμε.
Τουλάχιστον ας μην αρχίσουμε να πεινάμε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ έχουμε πουλήσει ό,τι έχει αξία απ' τη χώρα ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.
Αυτό, όλοι όσοι έγραψαν τα παραπάνω ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Για αυτό σας λέω μαλάκες.
Γιατί αντί να αντιληφθείτε ποιο είναι το πρόβλημα, ασχολείται ο καθένας με τα άσχετα κολλήματά του. Τι έγινε το 1944 στη χωροφυλακή, και τι κάνανε οι συνδικάλες του πασόκ.
Μπράβο παιδιά.
Τελικά, καλά κάνει ο ΓΑΠ.
Έχει καταλάβει τι σοϊ πράμα είναι "το κοινό του".
η χώρα μας θα πάθει αυτά που πρόκειται να πάθει επειδή ο λαός της σκέφτεται όπως σκέφτεται, και αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα, από το προηγούμενο ποστ μου μέχρι αυτό.
Εγώ σας πληροφόρησα για έναν τρόπο (τεχνικά μιλάω) με τον οποίο ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να προωθήσουμε τις εξελίξεις, ΠΡΙΝ η άσκοπη αναμονή προκαλέσει ΚΑΙ ΑΛΛΗ ζημιά.
Θεωρώ ότι:
2) Οι "κρατούντες" δεν έχουν τρόπο αντίδρασης σε αυτή τη μέθοδο. Στον πλατεία μπορούν να ρίξουν δακρυγόνα, στο γκισέ της Τράπεζας τι μπορούν να κάνουν? Να το κλείσουν. Ε, τότε τέλειωσαν.
3) Στο κάτω-κάτω δε χάνουμε τίποτα. Πάμε κάνουμε ανάληψη, και αν δε πετύχει, σε 1-2 μήνες τα ξαναβάζουμε στη θέση τους. Χάσαμε τίποτα?
Είναι ΑΣΧΕΤΑ με το ζητούμενο, που το ζητούμενο είναι πως θα σταματήσουμε ΤΩΡΑ την κατηφόρα.
Πως θα σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ αυτούς που πάνε να μας σώσουν, από το να "μας σώσουν". Αφού είναι οι ίδιοι που μας έφεραν ως εδώ. Αυτούς αφήνουμε να "μας σώσουν"?
Τουλάχιστον ας μην αρχίσουμε να πεινάμε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ έχουμε πουλήσει ό,τι έχει αξία απ' τη χώρα ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.
Γιατί αντί να αντιληφθείτε ποιο είναι το πρόβλημα, ασχολείται ο καθένας με τα άσχετα κολλήματά του. Τι έγινε το 1944 στη χωροφυλακή, και τι κάνανε οι συνδικάλες του πασόκ.
Μπράβο παιδιά.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τι παπαριες γραφεις ρε φιλε, εχουμε και τη ζεστη εχουμε και σενα να λες οτι η λυση ειναι να κανουμε αναληψη απο τις τραπεζεςΔυστυχώς,
Θεωρώ ότι:
Μπράβο παιδιά.
ελεησον
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
εχουμε και σενα να λες οτι η λυση ειναι να κανουμε αναληψη απο τις τραπεζες